رضا یکه‌خوانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این اپلیکیشن سه گام متفاوت اما کاملا کاربردی از مدیر مدرسه تا دانش‌آموز اجرایی می‌شود و مدرسه حقیقی در قالب مدرسه مجازی به دانش‌آموزان اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: مدیران مدارس در گام اول با ورود کد ملی می‌توانند به این اپلیکیشن وارد شوند و ضمن در دسترس بودن تمام معلمان و دانش‌آموزان همانند مدرسه حقیقی می‌توانند روند مدیریتی خویش را به کار ببرند.

یکه خوانی تصریح کرد: معلمان هم در گام دوم با ورود کد ملی می‌توانند ضمن بارگیری اطلاعات مربوط به کلاس و تعامل با مدیر و دانش‌آموزان همانند کلاس حقیقی اقدام به برگزاری آزمون کند.

وی در ارتباط با دانش‌آموزان هم در گام سوم این اپلیکیشن گفت: دانش‌آموزان علاوه بر کد ملی نیازمند ورود اطلاعات شناسنامه‌ای هستند که باز هم به صورت متقابل می‌توانند با مدیر و معلم مربوطه ارتباط برقرار کنند.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی در ارتباط با این سوال که این اپلیکیشن در چه درگاه‌هایی قابل دسترسی خواهد بود افزود: مدیران، معلمان و دانش‌آموزان در این فضا علاوه بر تلفن همراه می‌توانند از رایانه و لپ تاپ هم استفاده کنند و سعی خواهد شد که دسترسی این اپلیکیشن برای جامعه هدف آسان باشد.

با توجه به شیوع ویروس کرونا و توصیه وزارت بهداشت مبنی بر قرنطینه خانگی و به حداقل رساندن رفت‌وآمدها جهت حفظ سلامتی افراد، وزارت آموزش‌ و پرورش اقدام به راه‌اندازی سامانه آموزش مجازی «شاد» کرده است تا مربیان پیش‌دبستانی، آموزگاران، دبیران و هنرآموزان بتوانند از طریق کلاس‌های مجازی، نوآموزان، دانش‌آموزان و هنرآموزان را در سراسر کشور آموزش دهند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.