حسینعلی بخشی عصر یکشنبه در نشست برنامه‌ریزی و هماهنگی احداث و تجهیز این طرح‌ها افزود: ساختمان و محوطه این ایستگاه‌ها با در نظر گرفتن شرایط فنی مورد تایید صدا و سیما در بازه زمانی یک ماه و ضربتی تا پایان اردیبهشت ماه با همکاری و مساعدت شوراها و دهیاران روستاها در بخش‌های قهستان و مرکزی احداث خواهد شد.

وی با بیان اینکه اکنون ۷۲ روستای درمیان از مزایای استفاده از شبکه‌های دیجیتال رادیو و تلویزیون بهره‌مند هستند گفت: با بهره‌برداری از ایستگاه‌های جدید تعداد روستاهای برخوردار به ۸۱ روستا و میزان بهره‌مندی ۴۹ درصدی روستاهای شهرستان به حدود ۶۰ درصد افزایش خواهد یافت.

سرپرست فرمانداری درمیان گفت: با پیگیری و دستور استاندار خراسان جنوبی در راستای افزایش ضریب بهره‌مندی مردم از شبکه‌های دیجیتال و رسیدن به میانگین بهره‌مندی کشوری، عملیات اجرایی احداث ۶۰ ایستگاه فرستنده دیجیتال در استان خراسان جنوبی آغاز شد که از این تعداد ۹ ایستگاه فرستنده در درمیان احداث می‌شود.

وی ابراز امیدواری کرد: با راه‌اندازی این تعداد ایستگاه فرستنده دیجیتال با توجه به شرایط موجود پیشگیری از بیماری کرونا، نیاز دانش آموزان و والدین برای استفاده از شبکه‌های آموزشی رفع شود.

بخشی افزود: گسترش سامانه فرستنده‌های دیجیتال یکی از برنامه‌های موفق سیمای جمهوری اسلامی است که دسترسی مردم را به برنامه‌های متنوع تولید شده در این سازمان آسان‌تر کرده است.

وی راه‌اندازی شبکه‌های دیجیتال را رویداد مهم فرهنگی و گام مهمی در راستای تقویت هویت دینی، فرهنگی، اجتماعی و هنری مردم دانست و اظهار داشت: صدا و سیما با توسعه کمی و کیفی فرستنده‌های دیجیتال و ارائه برنامه‌های متنوع بیشترین نقش را در مقابله با تهاجم فرهنگی ایفا می‌کند.

استان مرزی خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و شهر اسدیه مرکز شهرستان درمیان در ۱۰۵ کیلومتری شرق بیرجند است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.