مجتبی ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پشتیبانان طرح مشاغل خانگی خراسان‌جنوبی از اولین روزهای شیوع ویروس کرونا و با احساس نیاز جامعه و کادر درمانی کشور به ملزومات بهداشتی به صورت جهادی وارد کار شده و ملزومات مورد نیاز بهداشتی از جمله ماسک و گان را تولید کردند.

مدیر تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی بیان‌کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی توسط جهاد دانشگاهی استان و به کارفرمایی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای تقویت مشاغل خانگی و کمک به معیشت و اقتصاد جامعه در حال اجرا است.

ابراهیمی ادامه داد: با شروع طرح ملی مشاغل خانگی و پس از بررسی‌های میدانی، بخشی از پشتیبانان و کارآفرینان در حوزه تولید ماسک و گان مشغول فعالیت شدند که خوشبختانه عملکرد موفقی هم داشتند.

وی افزود: در صورت حمایت و پشتیبانی از پیشرانان و کارآفرینان طرح مشاغل خانگی استان از بابت تأمین تجهیزات مورد نیاز، پیشرانان و کارآفرینان در سراسر استان توانایی افزایش ظرفیت تولید ملزومات بهداشتی را دارند.

مدیر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی یادآور شد: پشتیبانان و کارآفرینان طرح ملی مشاغل خانگی خراسان‌جنوبی توانایی افزایش ظرفیت تولید ملزومات بهداشتی دارند.

ابراهیمی گفت: این امر نیاز به حمایت و ارائه تسهیلاتی جهت تأمین تجهیزات بخصوص دستگاه‌های استریل برای ضدعفونی کردن تولیدات پشتیبانان و کارآفرینان طرح ملی مشاغل خانگی خراسان جنوبی دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1406904
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.