به گزارش خبرنگار مهر، سید مجتبی حسینی صبح شنبه در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانسی برگزارشد، اظهارکرد: فعالیت‌های زراعی یکی از چهار رکن توسعه پایدار روستایی است.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه به طور متوسطه سالیانه ۷۰ هزار کشت زراعی در استان داریم، بیان‌کرد: از این میزان کشت ۴۰ هزار هکتار کشت پاییزه و ۳۰ هزار هکتار مربوط به کشت بهاره است.

حسینی با تبیین عمده سیاست‌های جهاد کشاورزی در حوزه زراعت ادامه‌داد: افزایش عملکرد در واحد سطح از دو طریق اصلاح به نژادی و به زراعی و شناسایی اقلام و محصولات سازگار با اقلیم و منابع آب و خاک هر منطقه از جمله این سیاست‌ها است.

وی گفت: در سال زراعی جاری کشت برخی از محصولات چون حبوبات و چغندر علوفه‌ای را از بهار به فصل پاییز منتقل کردیم که از باران‌های پاییزی استفاده کنند.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه یکی از مشکلات ما در خراسان‌جنوبی کمبود مواد عالی خاک است، اظهارکرد: اگر به تداوم تولید و ارتقا تولید می‌اندیشیم باید به سمت کشاورزی حفاظتی و کشاورزی پایدار حرکت کنیم.

تلاش برای تأمین کود مورد نیاز کشاورزان

حسینی با تأکید بر اینکه موضوع تأمین کود یکی از دغدغه‌های کشاورزان است، بیان‌کرد: علی‌رغم سختی‌های فراوان پیش رو چون تحریم‌های اقتصادی در فصل زراعی گذشته ۱۸ هزار تن کود تأمین بین کشاورزان توزیع شد.

وی ادامه داد: همچنین در فصل زراعی جاری (شش ماه دوم سال ۹۸) نیز حدود ۱۰ هزار تن انواع انواع کودهای مورد نیاز کشاورزان تأمین شد.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی گفت: در موضوع کشت گندم نیز در سال زراعی جاری ۱۸ هزار و ۶۰ هکتار در خراسان جنوبی زیر کشت گندم قرار گرفت و پیش‌بینی ما برداشت ۶۵ هزار تن گندم توسط کشاورزان است.

حسینی اظهارکرد: نرخ خرید گندم در ابتدای سال دو هزار و ۲۰۰ تومان تعیین شد که با رایزنی‌های مختلف به دو هزار و ۵۰۰ تومان افزایش پیدا کرد.

۱۸ مرکز خرید گندم از کشاورزان

وی با بیان اینکه خریدگندم از کشاورزان از اواخر اردیبهشت ماه آغاز می‌شود، بیان کرد: سه انبار ملکی شرکت غله و ۱۵ مرکز شرکت زیر مجموعه سازمان تعاون روستایی این محصول را از کشاورزان خریداری خواهند کرد.

مدیر زراعت جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی بیان کرد: سال گذشته مطالبات کشاورزان را با کمترین بازه زمانی پرداخت شد.

حسینی با بیان اینکه در سال زراعی جاری برنامه ریزی برای هزار و ۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت دانه‌های روغنی است، یادآورشد: از این میزان ۱۳۰ هکتار سطح زیر کشت محصول گلرنگ است که از دانه‌های آن روغن استحصال می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1404485
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.