حجت‌الاسلام محمد مختاری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دشمن امروز به جنگ اقتصادی امید بسته است چون در جنگ نظامی و فرهنگی شکست خورد و امروز می‌خواهد با فشارهای اقتصادی، مردم را که متاثر از مسائل معیشتی هستند، تحت تاثیر قرار دهد.

وی یادآور شد: برای موفقیت در این جنگ، مردم باید با مسوولان همکاری کنند و مسوولان قوای مختلف هم با همکاری یکدیگر موتور تولید را راه بیندازند تا با حرکت شتابنده خود گره بیکاری و رکود را رفع کند.

استاد حوزه و دانشگاه گفت: ویرانگرتر از تحریم خارجی خودتحریمی داخلی است که باید مسوولان تلاش کنند این مساله رفع شود، دولتمردان باور کنند که ما می‌توانیم با اقتصاد مقاومتی نه اقتصاد ریاضتی گره‌ها و موانع جهش تولید را رفع کنیم و مردم اگر همت مسوولان را ببینند همراهی می‌کنند.

مختاری افزود: بروکراسی اداری زمان‌بر، باید تسهیل شود و وام‌ها و منابع بانکی به دست اهل آن سپرده شود، در استان‌های مختلف کشور ظرفیت‌های ویژه برای جهش تولید وجود دارد و این ظرفیت‌ها باید به فعلیت برسد چون شرافت و استقلال ما در گروه این است که تولید خود را به شکل جهنده تبدیل کنیم تا بتوانیم در مقابل این جنگ به پیروزی برسیم چون راه دیگر آن تسلیم و ذلت است و آن راه برای ما قابل پیمودن نیست.

وی اظهار داشت: اگر خودتحریمی های داخل و بروکراسی‌های اداری رفع شود و ظرفیت ها به خوبی شناسایی و به فعلیت برسد، بسیاری از مشکلات بخش تولید کشور رفع می شود، چهل سال با ظرفیت‌های داخلی خود مقاومت کردیم وگرنه این فشارها قوی‌ترین کشورها را ضعیف می‌کند.

وی ادامه داد: امروز یک ویروس، آمریکا و اروپا را مختل کرده اما ما در همین شرایط هم جلوتر از آنها هستیم چون ملتی ریشه‌دار، با فرهنگ غنی و منابع طبیعی و انسانی قوی هستیم و اگر همت کنیم با راه اندازی تولید به موفقیت های زیادی در بحث جهش تولید می‌رسیم.

امام جمعه موقت بیرجند بیان کرد: اگر قوای سه گانه دست به دست یکدیگر دهند و مردم هم تلاش مسوولان را ببینند به جهش تولید دست پیدا می‌کنیم.

مختاری گفت: بودجه کشور نیاز دارد که منابعش تضمین شود و اگر ظرفیت‌های داخل به فعلیت نرسد و جلو قاچاق گرفته نشود و این خود تحریمی ‌های داخل از بین نرود دردی دوا نمی‌شود بلکه فشار روی مردم بیشتر می‌شود، باید ابتدا از منابع داخلی به خوبی استفاده شود تا بتوانیم بودجه را بر منابع داخلی استوار سازیم و آن موقع می توان از اتکا به نفت منفک شد.

وی افزود: هر استان ظرفیت‌هایی دارد که باید به درستی شناسایی و به فعلیت برسد و در خصوص نفت هم باید به دنبال فرآوری نفتی باشیم، از خام فروشی معادن جلوگیری شود و به دنبال فرآوری آن باشیم چون کشور ما ظرفیت های فراوانی دارد که باید به فعلیت برسد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.