نوروز و عید امسال متفاوت از سالهای گذشته است و در کنار همه تفاوتها فرصتهای خوبی را هم به وجود آورده که بخشی از آن استفاده از تلفن همراه، فضای مجازی و فناوری برای ارتباط متفاوت است.
عید امسال عید سلامتی است و بهترین هدیه برای همنوعان ما توجه و رعایت مسایلی است که زمینهساز سلامتی دوستان، خویشان و آحاد مردم باشد.
با تمامی اقداماتی که در زمینه تولید محتوا برای در خانه ماندن توسط دولت و دستگاههای ذیربط حوزه سلامت از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون در کشور شکل گرفت اما باز هم برخی افراد هنوز کرونا را جدی نگرفتهاند.
تصاویر شب گذشته رسانهها از آغاز سفرها در برخی مناطق کشور باورپذیر نبود ضمن اینکه باید رفتار کسانی را که در خانه ماندند، ستود اما گروه اول نه تنها به سلامتی خود اهمیت نمیدهند بلکه سلامتی دیگر افراد را هم به خطر میاندازند.
یکی از پزشکان بیمارستان ولی عصر (عج) بیرجند در پیام کوتاهی نوشته است: در فکرم که بعد از مهار کرونا چه عزیزانی را از دست خواهیم داد؛ حرفی کوتاه اما پرمعنا که باید روزی چند بار آن را مرور کرد.
در این میان افرادی هم هستند که روزها و هفتههاست خود و خانواده را در خانه قرنطینه کردهاند تا سهمی در قطع زنجیره انتقال ویروس مخرب کرونا داشته باشند و الان هم در حال تبریک سال نو و صحبت با والدین، فرزندان، بزرگترهای خانواده، اقوام و دوستان هستند.
چه زیباست احترام به همدیگر و به فکر هم بودن و چه مبارک است کمک به ارمغان سلامت برای شکفتن جامعهای سالم که جزو فرهنگ ایرانی و اسلامی است.
بهترین خدمت به خلق در این روزها مواظبت از سلامتی خود با رعایت نکات بهداشتی است زیرا اگر سالم باشی سلامتی شخص دیگری را به مخاطره نمیاندازی پس در خانه بمانیم تا سالم باشیم.
این روزها و وقایع انسان را یاد آیه ۳۲ سوره مائده میاندازد که میفرماید "هر کس نفسی را بدون حق و یا بیآنکه فساد و فتنهای در زمین کرده، بکشد مثل آن باشد که همه مردم را کشته، و هر کس نفسی را حیات بخشد از مرگ نجات دهد مثل آن است که همه مردم را حیات بخشیده".
پدر و مادرها زیادی این روزها منتظر فرزندانشان هستند اما دیدنشان به چه قیمت؛ آیا اگر ناقل ویروس باشیم دید و بازدیدها ارزش از دست دادن عزیزانمان را دارد؟
پس عید امسال در خانه بمانیم و «الو سال نو مبارک» را بهترین عید دیدنی بدانیم تا سلامتی خود، خانواده و جامعه را حفظ کنیم.