به گزارش خبرنگار مهر، کرمعلی قندالی شامگاه سه شنبه در شورای عشایر خراسان جنوبی با بیان اینکه خراسان جنوبی چهارمین استان عشایری کشور است، اظهار کرد: این استان به رغم بیابانی بودن، سرشار از مزیت‌ها و استعدادهایی بوده که به نحو شایسته مورد توجه قرار نگرفته است.

وی با بیان اینکه فارغ از بحث زیرساخت‌ها، بهداشت و درمان، فرهنگ به معنای عام و آموزش به معنای عام از دغدغه‌های عشایر این استان است، افزود: در راستای رفع این دغدغه‌ها، دستگاه‌های متولی باید از ستادهای ملی مطالبه کنند.

قندالی با اشاره به آئین نامه ساماندهی امور عشایری بیان کرد: طی سال گذشته این آئین نامه را تا درب مجلس بردیم تا به قانون تبدیل کنیم‌.

رئیس سازمان امور عشایر کشور ادامه داد: اگرچه این آئین نامه نیازمند بازنگری است اما ۹۰ درصد از آن در هر برهه از زمان قابل اجرا بوده که می‌طلبد مورد توجه واقع شود.

وی با اشاره به اجرای طرح زنجیره‌ای تولید گوشت قرمز در کشور بیان کرد: در سال جاری ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این طرح تخصیص می‌یابد.

قندالی با اشاره به خدمات انجام شده در راستای حمایت از تولید دام عشایر بیان کرد: در سال ۹۴ قریب به ۱۰ هزار تن کنسانتره بین جامعه عشایری توزیع شده که این میزان طی سال گذشته به ۱۸۰ هزار تن رسیده است.

رئیس سازمان امور عشایر کشور اظهار کرد: در سال گذشته قریب به ۱۲۰ میلیارد تومان تسهیلات دامپروری به عشایر خراسان جنوبی پرداخت شده است.

وی با اشاره به مشکلات حوزه زیرساختی عشایر خراسان جنوبی گفت: طی این سفر ۱۹ میلیارد تومان از ردیف ملی برای رفع مشکلات آبی عشایر استان داده‌ایم.

قندالی با بیان اینکه در ردیف اعتباری ملی سازمان امور عشایری پروژه‌ای به نام راه نداریم، اظهار کرد: پروژه‌های حوزه راه باید از طریق اعتبارات استانی اجرایی شود.

وی با اشاره به طرح‌های پنل خورشیدی بیان کرد: در سال جاری هشت هزار خانوار و سال آینده ۱۷ هزار خانوار عشایری در سطح کشور به انرژی خورشیدی مجهز می‌شوند.

قندالی خواستار همکاری فرمانداران در تأمین زیرساخت‌های عشایری استان شد و گفت: همچنین خواستاریم بسیج سازندگی در حوزه احداث سرویس بهداشتی در مناطق عشایری ورود کند.

رئیس سازمان امور عشایر کشور با اشاره به سفر امروز خود به برخی مناطق عشایری استان بیان کرد: در این مناطق هر گالن ۲۰ لیتری آب شرب به نرخ هزار تومان فروخته می‌شد.

وی با بیان اینکه متأسفانه عشایر این استان برای ۵۰ گالن ۵۰ هزار تومان هزینه می‌کنند این در حالی است که این مقدار در شهر ۶۰۰ تومان هزینه می‌برد، گفت: شرایط موجود نیاز دارد که شکاف طبقاتی برداشته شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1365231
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.