حسن تهامی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این کانون به صورت غیررسمی از نیمه دوم آبان در مدارس استان فعال شده است افزود: با توجه به اهمیت کاهش تمایل و نیز خودداری از تجربه مصرف موادمخدر در مدارس، کانون یاریگران زندگی با همت شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر و آموزش و پرورش استان به فعالیت خود قوت میبخشد.
وی گفت: در این طرح از ظرفیت تشکلهای دانشآموزی به خوبی بهره گرفته میشود و در نظر داریم که با همافزایی ظرفیت مدارس به ویژه تشکلهای غیردولتی در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی با محوریت اعتیاد در مدارس و جامعه دانشآموزی اقدام شود.
رییس اداره مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی ترویج فعالیتهای داوطلبانه و مشارکتی در زمینه اعتیاد، ترویج نهضت فرهنگی و اجتماعی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و گسترش فعالیتهای جامعه محور را از مهمترین اهداف این طرح ذکر کرد.
وی افزود: کمیته اجرایی و استانی این کانون در اداره مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی اداره کل آموزش و پرورش تشکیل شده است و در فاز اول ۲۰ درصد مدارس و ۴۸ هزار و ۱۷۳ دانشآموز را زیرپوشش قرار میدهد.
تهامی یادآور شد: در سالهای گذشته به همت شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر تعدادی از دانشآموزان معتاد شناسایی شده در مدارس استان درمان شدند که بیشترین فراوانی در مقاطع ابتدایی بوده است.
وی با بیان اینکه ۹۵ درصد دانشآموزان مبتلا به اعتیاد که توسط این اداره درمان شدند والدین معتاد داشتند گفت: امیدواریم با ترویج نهضت فرهنگی و اجتماعی مبارزه با آسیبهای اجتماعی و توانمندسازی خانوادهها بتوانیم شاهد کاهش آسیبهایی از قبیل اعتیاد در جامعه دانشآموزی باشیم.
استان خراسان جنوبی دارای ۱۵ هزار فرهنگی، ۱۸۰ هزار دانشآموز و ۲ هزار و ۵۰۰ آموزشگاه است.