مهدی جعفری روز پنجشنبه در نشست کارگروه کاهش و پیشگیری تصادفات خراسان جنوبی که با حضور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان برگزار شد افزود: یکی از اولویت‌های اداره کل راه و شهرسازی افزایش طول باندهای دوم در استان است.

وی ادامه داد: از ابتدای امسال ۹۰ کیلومتر باند دوم جاده‌های استان در قالب پنج پروژه شروع شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با بیان اینکه ۱۱۵ کیلومتر باند دوم نیز آماده مناقصه در استان است گفت: با شروع ۵۰۰ میلیارد تومان پروژه جدید در بخش راه و راه آهن امیدواریم که شاهد اشتغال و کاهش تصادفات باشیم.

وی ادامه داد: ۷۰ کیلومتر باند دوم نیز آسفالت شده که تا پایان سال بازگشایی و افتتاح می‌شود.

جعفری همچنین به بازگشایی باند دوم گردنه ثمن‌ شاهی در سال گذشته اشاره کرد و افزود: گردنه خونیک نیز چهار کیلومتر آماده بازگشایی است‌ که‌ بعد از رفع نواقص ۲ کیلومتر دیگر امیدواریم تا یک ماه و نیم دیگر شاهد بازگشایی ۶ کیلومتر در این مسیر باشیم.

وی اظهار داشت: باندهای دوم محور بیرجند اسدیه و طبس یزد نیز بازگشایی شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با اشاره به بازگشایی ۱۲۴ کیلومتر باند دوم در ابتدای امسال یادآور شد: پیرو سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه و مصوبات این سفر با پیگیری استاندار به دنبال افزایش اعتبارات باند دوم هستیم.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی  نیز در این نشست گفت: ساخت مجتمع‌های بین راهی برای کاهش تصادفات در دستور کار بوده که برای دیگ رستم آستان قدس آماده سرمایه‌گذاری است.  

اسدالله جلال زاده با اشاره به شروع ۳۰ استراحتگاه موقت در راه‌های استان افزود: ۲۷ نقطه پرتصادف در خراسان جنوبی شناسایی شده که هشت نقطه رفع و هفت نقطه در دست اقدام است.  

وی ادامه داد: ۲ نقطه پر تصادف شامل  یک مورد در پمپ بنزین معصومیه و یک نقطه در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند جزو اولویت‌هاست که امیدواریم نواقص آن رفع و تا دهه فجر به بهره‌برداری برسد.  

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی با اشاره به احداث گریزگاه در گردنه ثمن‌ شاهی افزود: یک مورد گریزگاه هم در مرز ماهیرود انجام شده است.  

وی حضور شتر در جاده‌ها را یکی از عوامل مهم در وقوع تصادفات دانست و گفت: طرح نصب سیم در حاشیه جاده برای شهرستان‌هایی که بیشترین جمعیت شتر را دارند انجام شده و حفر کانال نیز در دست اقدام است.  

جلال‌زاده تاکید کرد: با این حال ساربان‌ها موظف به کنترل شترها هستند که وارد حریم جاده نشوند.  

وی افزود: نیاز است با استفاده از فشار قانونی شترهای سرگردان تعیین تکلیف شوند و اگر کنترل نشدند در اختیار راهداری قرار گرفته تا  از محل فروش این شترها محورها ایمن‌سازی شوند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.