محمد زنگنه روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تسهیلات به دو شکل تسهیلات عادی و اشتغال روستایی (ثبت نام در سامانه کارا) در اختیار صندوق‌های خرد قرار گرفته است.

وی بیان کرد: در این مدت ۱۲۶ فقره تسهیلات عادی به مبلغ ۱۲ میلیارد و ۹۱۰ میلیون ریال و ۱۰۲ فقره تسهیلات اشتغال روستایی به مبلغ ۳۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال به متقاضیان پرداخت شده است.

مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان جنوبی اظهار داشت: یکی از برنامه‌های صندوق در دولت تدبیر و امید طرح تامین مالی خرد برای حمایت از صندوق‌های خرد محلی در سطح روستاها است.

وی تصریح کرد: صندوق‌های خرد محلی با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به اعضای خود موجب ایجاد کسب و کارهای خانگی و خرد پایدار در سطح روستاها می‌شوند.

زنگنه یادآور شد: صندوق کارآفرینی امید استان در زمینه اجرای طرح حمایت از ایجاد و توسعه صندوق‌های خرد زنان روستایی مبادرت به پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه از محل منابع داخلی و منابع قانون حمایت از ایجاد و توسعه اشتغال پایدار در مناطق روستایی و صندوق‌های خرد زنان روستایی کرده است.

وی با بیان اینکه این تسهیلات با تمرکز بر فعالان و ساکنان واقعی روستاها پرداخت می‌شود گفت: از ثمره این تسهیلات می‌توان به تقویت روحیه فعالیت جمعی در فعالان اقتصادی، افزایش درآمد خانواده‌های کم درآمد، ایجاد پس‌انداز در قالب آورده اعضای صندوق و کاهش فقر بین زنان روستایی اشاره کرد.

در حال حاضر بیش از ۲۱۸ صندوق خرد زنان روستایی در استان خراسان جنوبی فعال است که فعالیت این صندوق‌ها با حدود هفت هزار عضو در سطح استان، نشان دهنده حضور فعال بانوان در عرصه‌های اجتماعی، تولید و اقتصاد است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.