سید کمال‌الدین میرجعفریان عصر یکشنبه در نشست شورای راهبری وضعیت تصادفات استان که با حضور استاندار خراسان جنوبی برگزار شد با اشاره به بررسی  مسایل و مشکلات ترددهای برون شهری و درون شهری استان اظهار داشت: در جلسات مختلف با حضور مدیران دستگاه‌های مربوط موارد متعدد احصا و برنامه‌هایی نیز هدف گذاری شده است.  

وی با بیان اینکه تصادفات درون شهری و جاده‌ای استان در ماه‌های اخیر نگرانی‌هایی ایجاد کرده است افزود: در پی بروز این نگرانی‌ها استاندار دستور پیگیری ویژه مشکلات را داده است. 

معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: قبل از ماه محرم جلسه‌ای با اعضای شورای ترافیک تشکیل دادیم و دغدغه‌هایی نیز مطرح شد تا برای پیشگیری از بروز حادثه برخورد با دسته‌های عزاداری تمهیدات لازم اندیشیده شود ولی باز هم منتج به نتایج مطلوب نشده است. 

وی با تاکید بر توجه به ایمن‌سازی راه‌ها گفت: کمیته‌ای متشکل از پلیس راه، راهداری و تیم‌های امدادی به بررسی محورها و نقاط حادثه خیز پرداخته‌اند تا اقدامات زودبازده در دستور کار قرار گیرد.

میرجعفریان با اشاره به لزوم اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی توسط پلیس راه و راهنمایی و رانندگی افزود: براساس تاکید استاندار در بازدید از راه‌های استان، نقشه نواری برای محورها تهیه شده که در قالب آن وضعیت فعلی و نیازهای استان در زمینه پایگاه‌های امدادی احصا شده است. 

وی با بیان اینکه در سفر اخیر رئیس جمعیت هلال احمر به خراسان جنوبی قول مساعد برای احداث پنج پایگاه امدادی داده شد گفت: انتظار می رود سایر دستگاه‌ها از جمله اورژانس، راهداری و پلیس راه نیز با استقرار فیزیکی اهتمام به خرج دهند تا شرایط بهبود یابد. 

میرجعفریان با اشاره به مشکلات ترافیکی در شهرها و حوادث درون شهری بیان کرد: پل‌های عابر پیاده موجود در شهرها مورد استفاده واقع نمی‌شود که نیاز به بازبینی از سوی راهنمایی و رانندگی دارد. 

وی ادامه داد: صدا و سیما نیز با مصاحبه مردمی در آسیب شناسی این مهم می‌تواند نقش‌آفرینی کنند تا بتوان برای جانمایی بهتر پل‌ها اقدام کرد. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر تشکیل کمیته ایاب و ذهاب دانش آموزان در آستانه شروع سال تحصیلی گفت: در بحث نرخ ها نیز ناهماهنگی‌هایی وجود دارد که قبل از شروع مدارس باید نشستی با حضور مسئولان آموزش و پرورش، شهرداری و راهنمایی و رانندگی برگزار و تعیین تکلیف شود. 

وی همچنین بر لزوم اصلاح یا جایگزین کردن سرعت‌گیرهای غیراستاندارد در معابر شهری و جاده‌ها تاکید کرد و گفت: هیچ سرعت‌کاه یا سرعت‌گیر بدون مصوبه شورای ترافیک نباید اجرا شود و گرنه به شدت برخورد می‌شود و پیگیری قانونی دارد.

میرجعفریان ادامه داد: باید معابر برای همه شهروندان امن باشد و مدیریت شهری این مهم را سرلوحه کار قرار دهد چون احداث سرعت‌گیر آثار فرهنگی هم دارد.

 وی با بیان اینکه فرهنگ سازی نقطه مشترک در کمیسیون ایمنی راه‌ها و شورای ترافیک است گفت: این مهم نیاز است از سوی صدا و سیما و رسانه‌ها مورد توجه باشد. 

  معاون استاندار خراسان جنوبی همچنین بر انجام برنامه‌های کوتاه مدت توسط راهداری برای کاهش تصادفات تاکید کرد و افزود: اصلاح شیب شیروانی، ترمیم خط کشی‌ها،  شیارهای لرزاننده و توجه به ورودی‌ها و خروجی شهرها باید اولویت اقدامات زودبازده و میان مدت باشد. 

استفاده از توان دهیاری‌ها برای اعزام به موقع آتش نشانی در حوادث جاده‌ای، برخورد جدی با رانندگان متخلف، تکمیل باندهای دوم، اطلاع رسانی صدا و سیما در فصل برداشت محصولات کشاورزی و ایجاد جاذبه برای توقف مسافران جاده‌ای، فعال شدن تجهیزات الکترونیکی، توجه بیشتر شوراهای شهر و شهرداری‌ها به نصب دوربین‌ها و تجهیزات ایمنی از دیگر موارد مورد تاکید معاون استاندار در نشست راهبری وضعیت تصادفات بود. 

استاندار خراسان جنوبی که بعد از استماع گزارش‌ها به دلیل شرکت در جلسه‌ای همزمان مجبور به ترک این نشست بود بر جمع بندی نظرات کارشناسی دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد و خواستار ارایه راهکارها در جلسه بعدی شد. 

۹۸۹۳*۳۰۲۸

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.