سعید احمدی زاده پنجشنبه شب در نشست استاندار خراسان جنوبی با نخبگان افزود: عمده مشکلاتی که نخبگان ما مطرح می‌کنند مشکل جذب نشدن در دستگاه‌های اجرایی و  شرکت بزرگ استان است.

وی با بیان اینکه در خراسان جنوبی ۲۲۳ نخبه زیر پوشش بنیاد ملی نخبگان هستند و از تسهیلات بنیاد استفاده کردند، اضافه کرد: ۶۳ نفر در استان رتبه‌های برتر کنکور را کسب کردند که این تعداد آمار بالایی نسبت به برخی استان‌ها است.

احمدی زاده بیان کرد: ۲۰ رتبه المپیاد دانش آموزی و دانشجویی، ۳۵ جشنواره مورد حمایت بنیاد، ۶ جایزه استادیار جوان و جذب هیات علمی دانشگاه‌ها، ۴۰ جایزه تحصیلی در دانشگاه‌های ملی، چهار نفر مسابقات ملی مهارت، چهار نفر نظام وظیفه تخصصی و ۴۵ نفر مخترع در استان داریم.

وی با اشاره به اینکه مشکل عمده در استان این است که رتبه‌های برتر کنکور کمتر در دانشگاه‌های خراسان جنوبی تحصیل می‌کنند و به سمت دانشگاه‌های تهران می روند، اضافه کرد: همچنین دانش‌آموختگان نخبه استان از دانشگاه‌های بزرگ در داخل استان نیز مشغول به کار نمی‌شوند.

سرپرست بنیاد نخبگان خراسان جنوبی عنوان کرد: حدود ۶۵ نفر از نخبگان خراسان جنوبی در دانشگاه‌های خارج از استان تحصیل می‌کنند و بر اساس تجربیات ما این افراد به استان بر نمی‌گردند.

احمدی زاده ادامه داد: بازگشت این نخبگان مستلزم برنامه‌ریزی و کمک‌های سنگین دولت است که بخش‌های خصوصی و صنایع مادر راه بیفتد که این افراد را جذب کند.

وی اظهار داشت: جذب در هیات علمی محدودیت دارد و جذب استاد متوقف شده و بکارگیری این نخبگان در صنایع بزرگ و یا بخش‌های دانش بنیانی که خودشان تاسیس می کنند، امکانپذیر است.

 احمدی زاده گفت: برنامه‌های خوبی توسط دولت در زمینه آب، راه آهن و صنایع بزرگ در استان در حال انجام است که به نظر می‌رسد زمینه‌ای برای جذب نخبگان استان به وجود آورد.

وی با بیان اینکه متوسط جایزه تحصیلی در استان سالانه به هر نفر ۴۰ میلیون تومان تسهیلات است، اضافه کرد: سالانه بیش از ۱۵ نفر به بانک نخبگان برای دریافت جایزه تحصیلی خود معرفی می‌شوند.

۷۵۵۶*۶۰۵۴

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.