مهدی صفوی نژاد روز دوشنبه در حاشیه بازدید معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از روستاهای شهرستان درمیان در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر ۹۶۱ روستا در استان زیرپوشش شبکه آبرسانی هستند.

وی با بیان اینکه تا پایان شهریور امسال به ۱۱ روستای خراسان جنوبی آبرسانی می‌شود اظهار داشت: با اجرای این پروژه‌ها شاهد کاهش آبرسانی سیار به روستاهای استان هستیم و پارسال یک هزار و ۷۰۰ سرویس کاهش یافت.

مدیرعامل شرکت آبفار خراسان‌ جنوبی گفت: با بهره برداری از این پروژه‌ها، ۳۰۲ سرویس با حجم سه هزار و ۱۰۸ مترمکعب در ماه، از میزان سرویس‌دهی ناوگان آبرسانی سیار کاسته خواهد شد.

وی پیشرفت فیزیکی آبرسانی به ۱۱ روستا را به طور میانگین بیش از ۹۰ درصد اعلام و تصریح کرد: با تامین آب شرب روستاهای استان یک‌ هزار و ۷۰۰ سرویس در سال گذشته از آبرسانی سیار کاسته شده است.

صفوی‌ نژاد با اشاره به حجم عملیات این پروژه‌ها یادآور شد: ۱۹۵ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع، هفت هزار و ۳۵۰ مترمکعب مخزن ذخیره، ۱۵ مورد پست برق، ۹ هزار و ۹۵۲ متر شبکه برق، ۱۹ مورد ایستگاه پمپاژ و سه هزار و ۲۳۲ متر طول حصارکشی از جمله عملیات اجرایی انجام شده در این ۳۳ روستا بوده است.

وی گفت: اعتبار هزینه شده برای آبرسانی به ۱۱ روستا نیز ۱۳۴ میلیارد و ۲۰۱ میلیون ریال برآورد شده است.

وی ادامه داد: ۶۰ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع، ۲ هزار و ۲۰ مترمکعب مخزن ذخیره، ۶ مورد پست برق، یک هزار و ۲۱۰ متر شبکه برق، ۶ مورد ایستگاه پمپاژ و ۷۴۴ متر حصارکشی مجموعه عملیات اجرایی این پروژه‌ها هستند.

در حال حاضر آب شرب ۱۸ تا ۲۲ درصد جمعیت روستایی استان خراسان جنوبی معادل ۴۵۰ روستا به صورت سیار و با تانکر تامین می‌شود.

از مجموع یک هزار و ۷۵۳ روستای دارای سکنه استان خراسان جنوبی ۹۵۰ روستا دارای شبکه آبرسانی هستند و از این تعداد ۱۰۰ روستا دارای تنش آبی بوده و قطعی پنج ساعته آب را در برخی ساعات شبانه روز تجربه می‌کنند همچنین  ۱۴۸ روستای بالای ۲۰ خانوار جمعیت استان فاقد شبکه آبرسانی است و باید با تانکر سیار آبرسانی شوند.

۷۵۵۷*۳۰۲۸

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.