جمشید انصاری روز پنجشنبه در حاشیه شورای اداری استان خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران به تفکیک خراسان جنوبی از خراسان بزرگ در سال ۱۳۸۳ اشاره کرد و افزود: برای اینکه نظام اداری، اجرایی، سازمان و تشکیلات اداری استانها قوام لازم را بگیرد یک دوره ۲۰ تا ۳۰ ساله لازم است.
وی بیان کرد: به عنوان مثال تشکیل ساختمان استانداری، ادارات کل، جداسازی نهادهای شهرستانی خدماترسان از نهادهای استانی ستادی و راهبری، زمانبر است.
معاون رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه خراسان جنوبی نیازمند نگاه و توجه ویژه از سوی دولت است گفت: آنچه به سازمان ما مربوط میشود نهایی کردن ساختارهایی است که باید در دستگاههای اجرایی مستقر شوند.
وی اضافه کرد: همچنین کمک به تامین نیروی انسانی متخصص از دیگر وظایف ماست تا این افراد ماموریتها و وظایف دستگاهها را در استان انجام دهند.
انصاری گفت: برای رفع مشکل نیروی انسانی دستگاههای اجرایی شهرستانهای خراسان جنوبی، با همکاری استاندار بررسیهای لازم انجام و آنچه نهایی شود، به استان ابلاغ خواهد شد.
وی با بیان اینکه کمبود نیروی انسانی را ما تشخیص میدهیم و مجوز استخدام را صادر میکنیم افزود: بررسیهای ما نشان میدهد خراسان جنوبی در خصوص تامین نیروی انسانی در برخی دستگاهها نسبت به متوسط کشوری نیازمند مساعدت است.
رئیس سازمان امور اداری و استخدامی اظهار داشت: این استان در برخی دستگاهها نیز نسبت به متوسط کشوری وضعیت بهتری دارد لذا جذب نیروی انسانی در تمامی دستگاهها مدنظر نیست اما برای دستگاههایی که دچار عقب ماندگی نیروی انسانی هستند، این مهم در دستور کار قرار میگیرد.
وی گفت: با توجه به اینکه شرایط بودجهای کشور امروز ویژه است، برای جذب نیروی انسانی نیازمند تامین منابع اعتباری هستیم و اگر قرار باشد برای دستگاههای اجرایی نیروی استخدامی جذب شود ترجیح میدهیم با اولویت استانهایی مانند خراسان جنوبی باشد.
انصاری با بیان اینکه براساس آمارهای رسمی در این خصوص برنامهریزی می کنیم اظهار داشت: ابتدای بایستی مسایل مربوط به سازمان اداری و استخدامی استان را بررسی کرد.
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی چهارشنبه شب وارد بیرجند شد و قرار است نشست شورای راهبردی توسعه مدیریت استان خراسان جنوبی نیز با حضور وی برگزار شود.
۷۵۵۷*۳۰۲۸