مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی گفت: در سال‌های اخیر مخاطبان فنی و حرفه‌ای افراد با سطح تحصیلات دیپلم و زیردیپلم بودند، اما امروزه افراد با مدارج بالای لیسانس و فوق لیسانس در مراکز فنی و حرفه‌ای آموزش می‌بینند که این نشان می‌دهد سیستم آموزشی کشور نتوانسته به گونه ‌ای اقدام کند که این افراد بر اساس آموزش عالی که دیدند وارد بازار کار شوند و به ناچار وارد کارهای فنی شده ‌ا ند.

به گزارش ایسنا منطقه خراسان جنوبی، حسین خوشایند، امروز 30 تیر، در بازدید رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی از مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران و برادران بیرجند، اظهار کرد: این بازدید با هدف آشنایی با ظرفیت‌های بخش فنی و حرفه‌ای خواهران و برادران بیرجند انجام شد.

وی افزود: مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران بیرجند دارای 9 کارگاه مهارتی بوده که در آن 38 حرفه شغلی ویژه خواهران آموزش داده می‌شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی با بیان اینکه سالیانه 2500 نفر از بانوان در این مرکز با مهارت‌های مختلف آشنا می‌شوند، تصریح کرد: افرادی که فاقد مهارت هستند نیز از ظرفیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای استفاده می‌کنند.

خوشایند ادامه داد: در سال‌های اخیر مخاطبان فنی و حرفه‌ای افراد با سطح تحصیلات دیپلم و زیردیپلم بودند، اما امروزه افراد با مدارج بالای لیسانس و فوق لیسانس در مراکز فنی و حرفه‌ای آموزش می‌بینند که این نشان می‌دهد سیستم آموزشی کشور نتوانسته به گونه ‌ای اقدام کند که این افراد بر اساس آموزش عالی که دیدند وارد بازار کار شوند و به ناچار وارد کارهای فنی شده ‌ا ند.

وی با بیان اینکه افرادی وارد کار می‌شوند که مهارت مورد نیاز بازار کار را داشته باشند، افزود: تاکنون از مراکز فنی و حرفه‌ای در استان استقبال خوبی شده و در برخی از کارگاه‌ها افراد بیش از ظرفیت مشغول به کار هستند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی یادآور شد: امیدواریم برای توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در راستای اشتغال جوانان کمک کنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی در این بازدید از نزدیک با فعالیت ‌های مهارتی آشنا شده و قول تکمیل برخی تجهیزات را داد.


انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.