مرتضی عربی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این مدت 793 هزار و 944 مسافر نوروزی در خراسان جنوبی اقامت کردند.
وی ادامه داد: این افراد در هتل ها، مهمانپذیرها، مناطق گردشگری، اقامت گاه های بومگردی، زائرسراها و کمپ ها اقامت داشته اند.
وی با اشاره به رتبه خراسان جنوبی در بین استان های گردشگر پذیر گفت: امسال این استان بر اساس اطلاعات سامانه آمار سفر که از 28 اسفندماه 97 بارگذاری می شود توسط رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز جزو 10 استان گردشگر پذیر کشور معرفی شد.
عربی افزود: نوروز امسال به علت نامساعد بودن شرایط آب و هوایی در استان های شمالی و سپس جنوب غرب کشور ، بسیاری از گردشگران مقصد سفرشان را به سمت خراسان جنوبی معطوف کردند که از این حیث شرایط بهتری داشته و همچنین دارای جاذبه های فرهنگی، طبیعی و تاریخی کمتر شناخته شده تری است.
وی با اشاره به ثبت جهانی چهار اثر از خراسان جنوبی و تاثیرآن در روند ورود گردشگران بیان کرد: بیابان لوت، باغ و عمارت اکبریه ، مجموعه قنوات بلده فردوس و حوله بافی سنتی خراشاد در فهرست میراث جهانی به ثبت رسیده اند و تلاش برای ثبت آسبادهای استان نیز آغاز شده است لذا بسیاری از گردشگران و بخصوص گردشگران خارجی برای بازدید از آثاری که ثبت جهانی شده اند تاکید دارند.
معاون گردشگری، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی، شهرستان های طبس، فردوس و نهبندان را به عنوان گذرگاه های اصلی بین استانی معرفی کرد و گفت: بسیاری از گردشگران از این شهرستان ها عبور می کنند.
معاون گردشگری ، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه در سال های اخیر سیاست هایی برای نگهداشتن بیشتر مسافر و گردشگر در استان اتخاذ شده است ادامه داد: این امر بازخورد بسیار خوبی داشته است.
وی بیان کرد: برگزاری تورهای نیم روزه و یک روزه گردشگری در شهرستان ها و برپایی سیاه چادرهای عشایری در مبادی ورودی شهرستان ها از جمله این سیاست ها بوده که در ماندگاری گردشگر اثرگذار است.
عربی در پاسخ به این سئوال که آیا زیرساخت های گردشگری هم متناسب با افزایش گردشگر رشد داشته است، گفت: خیر با توجه به اینکه تناسبی بین تعداد مسافر ورودی و تامین اعتبار مورد نیاز از سوی دستگاه های متولی وجود ندارد این امر باعث شده که علیرغم افزایش ورود گردشگران به استان زیرساخت های مورد نیاز مسافر از سوی دستگاه های دولتی تامین نشود.
وی تاکید کرد: مهمترین دلیل آن کاهش اعتبارات تامین زیرساخت ها و همچنین شناسایی جاذبه ها و مسیرهای گردشگری در سال های اخیر است.
9893 * 6054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.