به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علی محمدپور افزود: شهروندان برای هر گونه پرداخت وجه باید بعد از تحویل کالا یا خدمات اقدام و کاربران فضای مجازی نباید به هویت سایبری افراد ناشناس اعتماد کنند.
وی بیان کرد: کاربران فضای مجازی به هیچ عنوان به تماس‌ هایی که قصد دارند به هر دلیل آنان را پای دستگاه خودپرداز بکشانند، اعتماد نکنند زیرا قطعا فرد تماس گیرنده کلاهبردار است.
رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی گفت: اگر قرار است هر گونه وجهی به حساب عابر بانک شما واریز شود، لازم نیست به دستگاه خودپرداز مراجعه کنید و صرفا با ارائه شماره کارت یا شماره حساب بدون حضور شما این امر صورت خواهد گرفت ضمن این که اطلاعات مربوط به شماره حساب، شماره کارت، کد اعتبار سنجی (cvv2) و رمز اول یا دوم کارت بانکی خود را از طریق تلفن یا پیامک در اختیار هیچ کس قرار ندهید.
وی تاکید کرد: شهروندان توجه داشته باشند که هرگز صرف صحبت کردن با فرد صاحب آگهی، به حساب وی پول واریز نکنند زیرا احتمالا شماره حساب و نام فرد جعلی و غیر واقعی باشد ضمن این که هر آگهی که در برخی سایت ها، فروشگاه ها یا شبکه های اجتماعی درج می‌شود، واقعی نیست و نباید بیش از حد به آن اعتماد کرد زیرا این دست آگهی‌ها که ادعای فروش ویژه یا ارزان دارند بیشتر کلاهبرداری است.
سرهنگ محمدپور گفت: کاربران از هر فروشگاه یا سایتی که در فضای مجازی ملاحظه می کنند، خرید نکنند و حتما برای خرید از سایت ها یا فروشگاه های آنلاین که دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند اقدام کنند.
وی از کاربران فضای مجازی درخواست کرد هشدارهای پلیسی را جدی بگیرند و در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرسwww.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.
9893*3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.