محمد حسین اشرفی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پرونده های تخلف اقتصادی در زمینه های کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز، بهداشت، درمان و دارو مورد رسیدگی قرار گرفت و متخلفان به پرداخت 200 میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند.
وی بیان کرد: در مجموع در بازه زمانی هشت ماه گذشته 2 هزار و 808 مورد گزارش توسط ضابطین عام و خاص اعم از ماموران انتظامی، بازرسان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، ماموران مرکز بهداشت و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تشکیل و به شعب و ادارات تعزیرات حکومتی سراسر استان ارسال شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی افزود: در حوزه کالا و خدمات در مجموع یکهزار و 70 گزارش دریافت شد که یکهزار و 31 فقره پرونده مورد رسیدگی قرار گرفت.
وی عملکرد پرونده های مختومه نسبت به وارده در بخش کالا و خدمات را 96 درصد عنوان کرد و گفت: محکومان این حوزه به پرداخت بیش از پنج میلیارد و 735 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.
اشرفی اضافه کرد: در بخش قاچاق کالا و ارز نیز در هشت ماه امسال یکهزار و 524 گزارش دریافت شده که به یکهزار و 540 فقره پرونده رسیدگی شد.
وی با بیان اینکه عملکرد پرونده های مختومه نسبت به وارده در این بخش را 95 درصد دانست و اظهار داشت: متخلفان این بخش به پرداخت 194 میلیارد ریال جزای نقدی و ضبط کالای قاچاق به نفع دولت محکوم شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی یادآور شد: در حوزه بهداشت، دارو و درمان نیز 218 فقره پرونده رسیدگی شد که در خصوص متخلفان حکم به پرداخت 497 میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت صادر شده است.
وی با تاکید بر ضرورت تشدید نظارت ها و اهمیت برگزاری گشت های مشترک گفت: در هشت ماه ابتدای سال جاری 243 اکیپ گشت مشترک در استان برگزار و ضمن بازرسی از 717 واحد صنفی برای 95 واحد متخلف پرونده تشکیل شده است.
اشرفی افزود: در حوزه کالا و خدمات، تخلفات درج نکردن قیمت، گرانفروشی و ارائه ندادن فاکتور خرید به ترتیب پر تکرارترین تخلفات در هشت ماه سال 97 بوده است.
وی ادامه داد: رعایت نکردن دستور العمل های بهداشتی و عرضه و تحویل کالای غیر بهداشتی نیز 2 تخلف پرتکرار در حوزه بهداشت، دارو و درمان تشخیص داده شد.
عضو کمیسیون تنظیم بازار استان اظهار داشت: در بخش قاچاق کالا و ارز هم مباشرت در قاچاق کالا، خرید و فروش و حمل و نگهداری کالای قاچاق و عرضه و فروش کالای قاچاق توسط واحدهای صنفی بیشترین گزارشات تخلف را به خود اختصاص می دهند.
وی اقلام شایع در قاچاق کالا را شامل انواع البسه، سوخت و کالای دخانی برشمرد و بیان کرد: همچنین چهار پرونده با موضوع تخلف احتکار در استان دریافت شده است.
اشرفی اضافه کرد: کالای احتکار شده در این پرونده ها مربوط به شکر، لاستیک و پودر لباسشویی بوده که متخلفان علاوه بر الزام به عرضه کالا به نرخ رسمی به پرداخت جریمه در حق دولت محکوم شدند.
وی یادآور شد: اخیرا توسط استانداری خراسان جنوبی از عملکرد و نقش اداره کل تعزیرات حکومتی استان در تنظیم بازار کالاهای اساسی استان با اهدای لوح قدردانی شده است.
7557 * 6054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.