به گزارش ایرنا محمد مهدی مروج الشریعه شنبه شب در نشست ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان خراسان جنوبی که با حضور تولیت آستان قدس رضوی در استانداری برگزار شد افزود: مسئله مربوط به شورای امنیت و توسعه پایدار شرق و غرب کشور 9 استان را شامل می شود و مسئولیت استاندار خراسان جنوبی به دستور وزیر کشور کمک برای تهیه اسناد توسعه استانی این 9 استان است.
وی بیان کرد: این سند با رویکرد آب در درجه نخست به عنوان مهمترین نیاز همچنین دارای محورهایی از جمله عمران توسعه روستایی و شهری، حمل و نقل، مسائل فرهنگی، اجتماعی و آموزشی، اقتصاد و تولید بر مبنای رقابت پذیری محصولات تولیدی استان در بخش های مختلف است.
استاندار خراسان جنوبی گفت: سند آمایش استان نیز کار با ارزشی است که توسط دانشگاه بیرجند انجام شد و پایه ای برای حرکت های میان مدت و بلندمدت استان بوده و خوشبختانه این سند در دفاتر بخشی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور مصوب شده و بهترین نقشه راه استان است.
وی اضافه کرد: در حوزه اشتغال 118 میلیارد تومان تسهیلات در مرحله نخست به استان اعلام شد که این اعتبار در چرخه پرداخت قرار گرفت و بعد از اینکه همه طرح هایی که فقط مربوط به اشتغال روستایی بود، انجام شد بدون اینکه ریالی به طرح های شهرک های صنعتی داده شود، 21 میلیارد تومان تشویقی در مرحله دوم به استان دادند که جذب شد.
مروج الشریعه تصریح کرد: اگر واحد صنعتی در محیط روستایی قرار بگیرد می تواند از این امکانات استفاده کند و گرنه مربوط به شغل در محیط روستایی است.
وی گفت: سهم خراسان جنوبی به شکل کامل در مرحله اول جذب شده و میزان پرداختی ما به 147 میلیارد تومان رسیده و میزان انعقاد قرارداد طرح هایی که قرارداد بانکی آنها به امضای بانک و طرف مقابل رسیده مبلغ 182 میلیارد و 900 میلیون تومان است.
استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: همه اینها به این دلیل است که خراسان جنوبی نیاز به تقویت بنیان های اقتصادی استان به عنوان راهبردی ترین موضوع برای قرار گرفتن در مسیر توسعه به شکل مناسب دارد.
وی بیان کرد: در آخرین دیدار که با معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه داشتم و شرایط خراسان جنوبی برای ایشان تبیین شد در نخستین اقدام دولت یکصد میلیارد تومان تسهیلات بانکی با نرخ چهار درصد را برای جبران بخشی از خسارت ها و مشکلات ناشی از خشکسالی که به جامعه تولیدی روستاییان وارد شده، اختصاص داد و علاوه بر آن 47 میلیارد تومان برای تقویت زیرساخت های طبیعی استان مثل قنوات، آبخیزداری و بخش تولید در حوزه کشاورزی اختصاص یافت.
مروج الشریعه گفت: زمینه برای ایجاد انرژی های تجدیدپذیر در استان وجود دارد و در صنایع متوسط و بزرگ هم از منابع داخلی بانک مبالغ قابل توجهی پرداخت شده و سال قبل یکهزار میلیارد تومان فقط از منابع داخلی بانک در بخش های اقتصادی خراسان جنوبی تزریق شده که بیشتر آن به صنایع متوسط و بزرگ اختصادص یافت.
7559*3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.