سید علی حسینی نسب روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عشایر برای دریافت این تسهیلات می توانند به اداره امور عشایری شهرستان مراجعه کنند.
وی اظهار داشت: از آغاز امسال تاکنون هشت میلیارد ریال تسهیلات از محل ماده 10 و 12 مدیریت بحران به 120 خانوار عشایری این شهرستان پرداخت شد.
مدیر امور عشایر درمیان گفت: این تسهیلات در راستای اشتغالزایی و جبران خسارت ناشی از خشکسالی های متوالی به عشایر پرداخت می شود.
وی بیان کرد: همچنین عشایر شهرستان برای ایجاد 28 طرح اشتغالزایی (پرورش دام) به مبلغ 25 میلیارد ریال در سامانه کارا ثبت نام کردند که با راه اندازی این طرح ها برای 45 نفر شغل ایجاد خواهد شد.
سامانه کارا براساس مصوبه اواخر خرداد 1396 ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مبنی بر ارائه تسهیلات به طرح های اشتغالزا و در راستای اجرای قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، به منظور تسهیل در فرایند ارائه تسهیلات به سرمایه گذاران و کارآفرینان راه اندازی شد.
10 طایفه عشایری در شهرستان درمیان شامل عرب خزاعی، عنانی، بهلولی، بلوچی، کلندرزهی، نخعی، نهتانی، بهمدی و تاجیک ساکن هستند.
2 هزار و 895 خانوار شامل 17 هزار و 591 نفر در شهرستان درمیان زندگی می کنند و 30 درصد جمعیت شهرستان را عشایر تشکیل می دهند.
شهرستان درمیان با وسعت پنج هزار و 797 کیلومتر مربع از شمال به شهرستان قاینات از جنوب به شهرستان سربیشه و از غرب به شهرستان بیرجند و شرق به طول 70 کیلومتر با افغانستان مرز مشترک دارد.
7556*3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.