سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی میگوید بازیکنان جدید این تیم از جمله شجاعی و دژاگه نیاز به یک ماه زمان برای آمادگی کامل دارند.
به گزارش جی پلاس، جان توشاک پیش از دیدار تیمش برابر نساجی قائمشهر حاضر شد و اظهار کرد: ما فردا (جمعه) از داشتن هوادارانمان محروم هستیم و این میتواند ماجراجویی جدید برای ما باشد. این شروع سختی برای ما محسوب میشود.
وی ادامه داد: در بازی قبل تنها دو بازیکن روی نیمکت داشتیم که شرایط را برای ما سخت کرده بود. مهاجم تخصصی نداشتیم و مجبور شدیم از بازیکنهای دیگر استفاده کنیم. بازیکنانی که به تازگی به جمع ما اضافه شدند، نیاز به یک ماه زمان دارند. من به تازگی به تراکتور آمدهام و مالک و مدیرعامل هم تغییر کرده و تیم، نو شده است. بسیاری صبور نیستند و میخواهند ما در هر بازی ببریم. همه از من قهرمانی میخواهند. من جواب آنها را این گونه میدهم که تراکتورسازی تاکنون چند بار قهرمان لیگ شده است؟ همیشه دو بازی ابتدایی فصل سخت هستند.
توشاک افزود: من تجربههای قهرمانی زیادی داشتیم و تراکتورسازی چالش جدیدی برای من خواهد بود. امیدوارم تراکتورسازی که تاکنون قهرمان لیگ نشده، امسال بتواند به این مهم دست پیدا کند.
وی درباره حضور مسعود شجاعی و اشکان دژاگه در تیمش هم گفت: من این بازیکنان را کاملا نمیشناختم اما میدانستم عملکرد خوبی داشتهاند. دیگر بازیکنان خارجی را نیز نمیشناختم و تنها اطلاع کمی داشتم. مثلا من نمیدانستم دژاگه سال قبل مصدوم بوده است. با دژاگه و شجاعی قرارداد بسته شده و قرار است دوشنبه به ایران بیایند. آنها بازیکنان خوبی هستند و باید در تمرینات آنها را بسنجیم تا شرایط آنها را ببینیم و باید ببینیم چه اتفاقی میافتد.
توشاک افزود: چیزی که مشخص است ما به چند هفته زمان احتیاج داریم تا بتوانیم به حالت ایدهآل خود برسیم. لیگ ایران مثل یک ماراتن است و ما باید در استادیوم بازیمان را انجام دهیم تا به موفقیت برسیم.
توشاک درمورد ستارههای خوبی که در این فصل جذب کرده گفت: این بازیکنان حدود یک ماه فرصت احتیاج دارند تا به حالت ایدهآل خود برسند. وقتی وارد یک باشگاه میشوید نیاز به فرصت دارید تا بتوانید با شرایط کنار بیایید. این بازیکنان در وهله اول باید با شرایط باشگاه و بازیکنان کنار بیایند و هماهنگ شوند تا بشود روی آنها حساب باز کرد. خیلی بهتر میشد اگر این بازیکنان چهار هفته زودتر به باشگاه اضافه میشدند اما این اتفاق نیفتاده و ما باید صبور باشیم تا این بازیکنان بتوانند با شرایط کنار بیایند. تنها نگرانیمان این است که این بازیکنان در هفتههای اول مصدوم شوند.
او درباره محرومیت تماشاگران تبریزی گفت: من این مساله را چند بار قبل هم در تیمهایی که در آن حضور داشتم دیده بودم. این اتفاق خیلی به ندرت پیش میآید. این مساله وقتی که من در کازابلانکا بودم اتفاق افتاد و به خاطر حساسیت بازی که ما انجام دادیم دو نفر از تماشاگران فوت کردند و باعث شد که ما در بازی بعدی از حضور تماشاگران محروم باشیم.
توشاک ادامه داد: من قبل از این که به ایران بیایم هیچ چیز از فوتبال و لیگ ایران نمیدانستم اما روز به روز که میگذرد با شرایط و اوضاع ایران آشناتر میشوم. بیشتر سعی میکنم که به تیم خودمان فکر کنم و با جوانب آن بیشتر آشنا شوم. از زمانی که به تیم تراکتورسازی تبریز آمدم مشکلات زیادی گریبانگیر ما بود و نیاز به زمان است تا این مشکلات برطرف شود. در این چند وقت گذشته مدیران زیادی در این باشگاه تغییر کرده اما اخیرا ما در این زمینه به ثبات رسیدیم.
او درباره بازی فردا با نساجی مازندران گفت: ما با همان سیستمی که در بازی اول داشتیم کار خود را آغاز میکنیم. هر تیمی تفکر و سیستم منحصر به فرد خود را دارد. من زمانی که در سال ۱۹۸۹ هدایت تیم رئال مادرید را برعهده داشتم با توجه به بازیکنانی که داشتم سیستم کنونی را انتخاب کردم. ما در آن موقع در دو بازی اول بازی را با نتیجه مساوی به پایان رساندیم و تمام کسانی که در کنفرانس خبری بودند به ما گفتند که این سیستم خیلی دفاعی است اما در بازی بعدی که مقابل والنسیا داشتیم ۶ بر صفر بردیم و درنهایت به قهرمانی رسیدیم و رکورد لالیگا را از لحاظ گلزنی شکستیم که بعدها این رکورد تا مدتها باقی مانده بود که در آخر مورینیو توانست رکورد ما را بزند.
توشاک ادامه داد: هر سرمربی روش خاص خود را دارد. اکنون هوا در ایران گرم است و مساله مهم این است که ما بتوانیم فاصله تیمیمان را کم کنیم تا ارزش آنها کم نشود و خیلی آرام رو به جلو حرکت میکنیم و امیدواریم که موفق شویم و این بازی را با پیروزی پشت سر بگذاریم.
توشاک در پاسخ به این سوال که چرا در هر کشور که مربیگری میکند کادر فنی همراهش ندارد ابتدا با خنده گفت: "برای این که بتوانم پولم را بگیرم!" او سپس ادامه داد: من به خاطر این که بتوانم با مربیان بومی کشورها همکاری کنم سعی میکنم کادر فنی نداشته باشم و با نیروهای همانجا همکاری کنم و مشورت بگیرم.