جسدهای 56 کودک قربانی شده برای خدایان باستان در میان قوم چیمو در پرو متعلق به سال‌های 1200 تا 1400 بعد از میلاد شناسایی شدند.

به گزارش جی پلاس، به عقیده باستان شناسان مردمان تمدن چیمو برای رضای خدایان باستان دست به چنین کاری زدند. 

اعتقاد بر این است که کودکان همراه با 30 لامای جوان به‌عنوان بخشی از مراسم خاص برای نابودی سیلاب‌های ویرانگر قربانی شده‌اند. گفته می‌شود آن سال‌ها سیلاب عظیمی(پدیده مشابه El Niño) به وجود آمد که در تاریخ مردمان چیمو کم‌سابقه بود و آن‌ها تصمیم به قربانی کردن کودکان گرفتند تا دفع بلا شود.

گورهای دسته‌جمعی کودکان در منطقه «هوآن چاکو» در شهر ساحلی «تروجیلو» در شمال پرو کشف شدند که به گفته کارشناسان در این صحنه‌های تراژیک اجساد کودکان 6 تا 8 سال و 11 تا 14 سال سن کشف شدند که در سال‌های 1200 و 1400 بعد از میلاد جلوی خدایان باستان قربانی شدند.(ارقام تخمینی است)

رشته اکتشاف‌های اخیر دانشمندان در این منطقه، راز بخش بزرگی از داستان قربانی کردن انسان در پیشگاه خدایان باستان را روشن می‌کند. دکتر «گابریل پری یِتو» به ال کومرسیو گفت: در هیچ جای جهان چنین گور دسته‌جمعی مذهبی را به‌صورت طبیعی و بکر پیدا نمی‌کنید که برخی از اجساد با پارچه دفن شده و بخشی از البسه آن‌ها تا امروز باقی‌مانده است که نشان می‌دهد قبل از قربانی کردن، در مراسم خاصی شرکت داده شده‌ بودند.

تعیین جنسیت یا طبقه آن‌ها و نوع مرگ در دست بررسی است.

مردمان چیمو سرخپوستان بومی پرو بودند که 900 سال پیش، فرهنگی باستانی را با فنون سفالگری و نساجی پدید آوردند و پس از کشف قاره آمریکا توسط «کریستوف کلمب» منحل شده و بخشی از اینکاها شدند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 939139
  • منبع: خبرآنلاین
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.