گزارش جی پلاس؛

آشنایی با گروه F جام جهانی/ مدافع عنوان قهرمانی رودرروی سه تیم سخت کوش

تیم ملی آلمان به عنوان مدافع عنوان قهرمانی وارد مسابقات جام جهانی می ‌شود و در سه بازی نخست با سه تیم پرتلاش به نام کره جنوبی، سوئد و مکزیک رو به رو می‌شود.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش سرویس ورزشی جی پلاس؛ قهرمانِ جهان با قرعه ایده آلی روبرو شده و می تواند طلسم ناکامی قهرمان های جهان در تورنمنت بعدی را به راحتی بشکند. آلمان در حالی به جام جهانی خواهد آمد که احتمالا بخشی از بازیکنانش، تجربه حضور در این تورنمنت را ندارند اما یواخیم لوو با فرستادن آنها به جام کنفدراسیون ها، تا حدی این مشکل را حل کرد. مانشافت در حالی به مصاف این سه تیم خواهد رفت که چند ماه قبل مکزیک را با تیمِ کنفدراسیون ها در روسیه در هم کوبید و کره جنوبی هم با مشکلات زیادی در مقدماتی آسیا روبرو بوده است. احتمالا مهمترین بازی آلمان در این گروه برابر سوئد است که از قضا، دومین بازی آنها هم است. آیا آلمان بالاخره طلسم ناکامی در بازی های دوم را می شکند؟

مکزیک در مقدماتی قاره آمریکا، به راحتی به جام جهانی صعود کرد. یاران چیچاریتو با وجود ناکامی در برابر تیم های بزرگ، معمولا در برابر تیم های متوسط موفق بوده اند و همین می تواند آنها را امیدوار نگه دارد. سوئد اما با غول کشی به جام جهانی رسیده است. سوئدی ها که بر خلاف تیم های سابق خود، این بار با رویکردی تدافعی و مستحکم به جام جهانی می آیند و زلاتان را به همراه نخواهند داشت.

سوئد بعد از حذف هلند و ایتالیا، با ذهنیت خوبی به روسیه می آید و امیدوار است با سیستم کنونی، همچنان نتیجه بگیرد. احتمالا ضعیف ترین تیم گروه، کره جنوبی، دیگر نماینده آسیا است که حتی در سطح قاره هم با مشکلات مهمی روبرو شده است. زمانی عمق فاجعه را متوجه می شوید که بدانید کره جنوبی در ۱۰ بازی خود در سال ۲۰۱۷، تنها یک بار برنده از زمین خارج شده است. به نظر می رسد تمامِ امید کره ای ها باید به درخشش امثال سون هیونگ مین باشد که همچنان در تاتنهام هاتسپر می درخشد.

آلمان

تیم ملی آلمان

 

آلمان قهرمان دوره قبل جام جهانی توانست قدرتمندانه راهی جام جهانی شود. قهرمان چهار دوره جام جهانی الان فقط برزیل را به عنوان تیمی پرافتخارتر بالای سر خود می‌بیند. وقتی نام آلمان را می‌شنویم یاد تلاش بی وقفه بازیکنان این تیم و البته موفقیت می‌افتیم. ژرمن‌ها هیچ‌وقت در تورنمت‌ها حریف آسانی نبودند و همیشه به عنوان تیمی مدعی در رقابت‌های جام جهانی و یورو محسوب می‌شدند.

در دوره قبل این رقابت‌ها بود که تیم ملی آلمان با هدایت یواخیم لوو توانست به عنوان قهرمانی در جام جهانی دست یابد. آلمانی‌ها در یورو ۲۰۱۶ نیز به عنوان تیمی مدعی نشان دادند ولی شکست برابر فرانسه در نیمه نهایی باعث شد این این نتواند به دیدار نهایی برسد.

فوتبال آلمان را می‌توان کارخانه بازیکن سازی دانست. اغراق نیست اگر ادعا کنیم این تیم توانایی اعزام چهار تیم خوب را به جام جهانی دارد و همین باعث می‌شود که سرمربی تیم، دردسر بزرگی برای انتخاب بازیکنان خود داشته باشد. خداحافظی نفراتی چون میروسلاو کلوزه، باستین شواین اشتایگر، فیلیپ لام و پرمرته ساکر از تیم ملی آلمان خللی در کار این تیم نداشت و همچنان قدرت ژرمن ها به اندازه سابق است.

فهرست 23 نفره:

مانوئل نویر، مارک‌آندره تر اشتگن، کوین تراپ، جروم بواتنگ ، ماتیاس گینتر، یوناس هکتور، ماتس هوملس، جاشوا کیمیچ، ماروین پلاتن‌هارت، آنتونیو رودیگر، نیکلاس سوله ، جولین برانت، جولین دراکسلر، ماریو گومز، لئون گورتزکا ، ایلکای گون‌دوغان، سامی خدیرا، تونی کروس، توماس مولر، مسوت اوزیل، مارکو رویس، سباستین رودی، تیمو ورنر

سرمربی: یواخیم لو

نتایج بازی های تدارکاتی:

آلمان 1 – اسپانیا 1

آلمان صفر – برزیل 1

آلمان 1 – اتریش 2

آلمان2 - عربستان یک

عملکرد در جام جهانی:

افتخارات: چهار قهرمانی در جام جهانی و سه قهرمانی در جام ملت‌های اروپا

نحوه صعود: تیم اول گروه

عملکرد دوره قبل: قهرمان

 

مکزیک

تیم ملی مکزیک

 

مکزیک به عنوان نخستین تیم منطقه کونکاکاف صعودش را به جام جهانی قطعی کرد و توانست برای ششمین دوره پیاپی در این بازی‌ها حضور داشته باشد. میزبان دو جام جهانی ۱۹۷۰ و ۸۶ در همه دوره‌های اخیر تنها تا مرحله یک هشتم نهایی صعود کرده است. مطمئنا هدف این تیم کسب نتیجه بهتر نسبت به سال‌های گذشته است. نتایج درخشان مکزیک در مرحله مقدماتی در در بازی های تدارکاتی اش هم ادامه داشته است. نکته قابل توجه در تیم ملی مکزیک حضور رافائل مارکس است. او از سال ۲۰۰۲ کاپیتان تیم ملی شد. مدافع ۳۸ ساله پنجمین جام جهانی‌اش را تجربه خواهد کرد.

فهرست 23 نفره:

خسوس کورونا، آلفردو تالاورا، گیرمو اوچوآ، ادسون آلوارس، اوسوالدو آلانیس، هوگو آیالا، خسوس گایاردو، میگل لایون، هکتور مورنو، کارلوس سالسیدو، مارکو فابیان، جوانی دوسانتوس، جاناتان دوسانتوس، آندرس گواردادو، هکتور هررا، رافائل مارکس، خاویر آکینو، خاویر ارناندس، رائول خیمنس، ایروینگ لوسانو، اوریبه پرالتا و کارلوس ولا، خسوس کورونا.

سرمربی: خوان کارلوس اوسوریو

نتایج بازی های تدارکاتی:

مکزیک 1 – بوسنی صفر

مکزیک 3 – ایسلند

مکزیک صفر – کرواسی 1

مکزیک صفر – ولز صفر

مکزیک 1 – اسکاتلند صفر

مکزیک صفر - دانمارک 2

عملکرد در جام جهانی:

افتخارات: مرحله یک چهارم نهایی ۱۹۷۰ و ۱۹۸۶

نحوه صعود: تیم اول منطقه کونکاکاف

عملکرد دوره قبلی: مرحله یک هشتم نهایی

 

سوئد

تیم ملی سوئد

 

تیم ملی سوئد، بزرگ‌ترین افتخار خود را خیلی زود به دست آورد و در سال ۱۹۵۸ در حالی که میزبان جام جهانی بود توانست به دیدار نهایی راه یابد ولی با شکست برابر برزیل از رسیدن به عنوان قهرمانی بازماند. سوئدی‌ها که دیگر زلاتان ایبراهیموویچ را در کنار خود نمی‌بینند، بعد از آن که در دو دوره جام جهانی ۲۰۰۲ و ۲۰۰۶ توانستند به دور دوم راه یابند، دوران تلخی داشتند و نتوانستند به جام جهانی راه یابند.

در سال ۲۰۱۸ سوئد توانست صعودی تاریخی داشته باشد و با شکست ایتالیا در دو بازی رفت و برگشت به جام جهانی راه یابد. سوئدی ها همچنین در سه دوره اخیر یورو نیز در مرحله گروهی کنار رفتند تا دوران تلخی را در رقابت‌های مهم تجربه کرده باشند.

فهرست 23 نفره:

روبین اولسن، کارل یوهانسون، کریستوفر نوردفلت، مایکل لاستینگ، ویکتور لیندلوف، آندریاس گرانکوئیست، مارتین اولسن، لودویگ آگوستینسون، فیلیپ هلاندر، امیل کرافت، پونتوس جانسون، سباستین لارسن، آلبین اکدال، امیل فورسبرگ، گوستاو اسونسون، اسکار هیلمارک، ویکتور کلاسن، مارکوس رودن، جیمی دورماز، مارکوس برگ، جان گیدتی، اولا تویوونن، ایساک تلین

سرمربی: جان اندرسون

نتایج بازی های تدارکاتی:

سوئد 1 – شیلی 2

سوئد صفر – رومانی 1

سوئد صفر - دانمارک صفر

سوئد صفر - پرو صفر

عملکرد در جام جهانی:

افتخارات: نایب قهرمانی جام جهانی ۱۹۵۸ و مقام سوم ۱۹۹۴

نحوه صعود: صعود به عنوان برنده پلی آف برابر ایتالیا

عملکرد دوره قبل: -

 

کره جنوبی

تیم ملی کره جنوبی

 

ضعیف‌ترین کره‌جنوبی سال‌های اخیر هم ترسناک است. افت فوتبال کره‌جنوبی در سال‌های اخیر منجر به صعود نه چندان قدرتمند این تیم به جام جهانی شد اما آن‌ها خیلی زود دست به تغییر زدند و هر طور که بود سهمیه جام جهانی را گرفتند. صعود ضعیف کره به این معنی نیست که آن‌ها در جام جهانی موفق نخواهند بود چرا که نگاهی به ادوار گذشته جام جهانی نشان می‌دهد، آن‌ها موفق ترین تیم آسیا هستند و با قرار گرفتن در رده چهارم این رقابت‌ها در سال ۲۰۰۲ به عنوان تیمی به مسابقات می‌روند که حداقل به دنبال صعود از گروه خواهند بود.

فهرست 23 نفره:

کیم سئونگ جیو، کین جین هیون، جو هیون وو، گو یوهان، اوه بان سوک، کیم مین وو، کیم هیونگ وون، پاک جو هو، یون یونگ سون، لی یونگ، جانگ هیون سو، جئونگ سئونگ هیون، هیئونگ چول، کو جا چئول، کی سونگ یئونگ، مون سئونگ مین، لی سئونگ وو، لی جائه سونگ، جونگ وو یونگ، جو سه جونگ، کیم شین ووک، سون هیونگ مین، هوان هی چان

سرمربی: شین تائه گوک

نتایج بازی های تدارکاتی:

کره جنوبی 1 – مولداوی صفر

کره جنوبی 2 – جامائیکا 2

کره جنوبی 1 – لتونی صفر

کره جنوبی 1 – ایرلند شمالی 2

کره جنوبی 2 – لهستان 3

کره جنوبی 2 – هندوراس صفر

کره جنوبی 1 – بوسنی 3

کره جنوبی صفر – بولیوی صفر

کره جنوبی صفر - سنگال 2

عملکرد در جام جهانی:

افتخارات: مقام چهارم جام جهانی و دو قهرمانی آسیا

نحوه صعود: صعود به عنوان تیم دوم گروه A در آسیا

عملکرد دوره قبل: حذف در مرحله گروهی

دیدگاه تان را بنویسید