گزارش جی پلاس؛
آشنایی با گروه B جام جهانی/ هراس اسپانیا و پرتغال از شگفتی سازی ایران و مراکش
تیمهای اسپانیا، ایران، پرتغال و مراکش یکی از جذاب ترین گروههای جام جهانی را به وجود آوردند؛ به طوری که احتمال خلق شگفتی در این گروه بسیار بالاست.
به گزارش سرویس ورزشی جی پلاس؛ حضور تیم های اسپانیا، پرتغال، مراکش و ایران در کنار هم، گروه B جام جهانی را به یکی از جذاب ترین گروه های مسابقات مبدل کرده که حداقل دو قدرت اصلی این مسابقات در کنار هم قرار دارند و برای تعداد زیادی از مخاطبان فوتبال در جهان، نتایج اسپانیا و پرتغال بسیار مهم است.
طبق آمارهای ریاضی و گفته کارشناسان، اسپانیا از نامزدهای قهرمانی جهان است. در کنار این تیم پرتغال با حضور رونالدو، به دیگر تیم مدعی مسابقات بدل شده اما کارشناسان زیادی مراکش و ایران را از شگفتی سازان احتمالی این مسابقات میدانند.
برای آشنایی بیشتر با گروه B جام جهانی به بررسی آمار و ارقام و وضعیت این چهار تیم میپردازیم.
ایران
تیم ملی ایران به عنوان دومین تیم توانست مجوز حضور در جام جهانی را بگیرد و می توانست خیلی زود برای این مسابقات آماده شود. شاگردان کی روش در طول 5 سال قبل عملکرد با ثباتی از خود نشان دادند و به مدت سه سال متوالی صدرنشین رده بندی آسیا بودند. آن ها توانایی خلق شگفتی در این تورنمنت را دارند و امیدوارند برای نخستین بار در تاریخ از دور گروهی مسابقات صعود کنند و به مرحله پلی آف برسند. هر چند کارشان نسبت به ادوار گذشته سخت تر است.
فهرست 23 نفره:
علیرضا بیرانوند، رشید مظاهری، امیر عابدزاده، سید مجید حسینی، میلاد محمدی، محمد خانزاده، مرتضی پورعلی گنجی، پژمان منتظری، رامین رضاییان، روزبه چشمی، احسان حاج صفی، کریم انصاری فرد، مسعود شجاعی، مهدی ترابی، امید ابراهیمی، سعید عزت اللهی، علیرضا جهانبخش، اشکان دژآگه، مهدی طارمی، رضا قوچان نژاد، سامان قدوس، سردار آزمون، وحید امیری.
سرمربی: کارلوس کی روش
نتایج بازی های تدارکاتی:
ایران 4 – سیرالئون صفر
ایران صفر – تونس 1
ایران 2 – الجزایر 1
ایران 1 – ازبکستان صفر
ایران 1 – ترکیه 2
ایران 1 - لیتوانی صفر
عملکرد در جام جهانی:
افتخارات: 3 بار قهرمان آسیا و 5 بار صعود به جام جهانی
نحوه صعود: صعود به عنوان اولین تیم آسیا
عملکرد دوره قبل: حذف در دور گروهی
اسپانیا
تیم ملی فوتبال اسپانیا با قدرت به جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه صعود کرد. این تیم با رهبری یولن لوپتگی یک سال بدون شکست را پشت سر گذاشت و دوباره به عنوان یکی از مدعیان اصلی برای قهرمانی در بازیهای پیش رو خود را مطرح کرد. لاروخا از بازیکنان توانمندی برخوردار است که میتوانند به بهترینها دست پیدا کنند. حضور بازیکنان جوان در کنار بازیکنان باتجربه، اسپانیا را به تیم کاملی تبدیل کرده است. آنها میخواهند خاطره تلخ خود را از جام جهانی گذشته پاک کنند. لاروخا با قاطعیت در مرحله مقدماتی بالاتر از ایتالیا قرار گرفت و توانست به مرحله نهایی صعود کند.
فهرست 23 نفره:
دخیا، په په رینا ، کپا آریسابالاگا، راموس، ناچو هرناندس، کارواخال، پیکه، اودریوسولا، آلبا ، آسپلیکوئتا، ناچو مونرئال، ایسکو، داوید سیلوا، بوسکتس(بارسا)، اینیستا، لوکاس واسکز، کوکه، تیاگو آلکانتارا، آسنسیو، سائول، دیگو کاستا، رودریگو، آسپاس
سرمربی: جولین لوپتگی
نتایج بازی های تدارکاتی:
اسپانیا 1 – آلمان 1
اسپانیا 6 – آرژانتین 1
اسپانیا 1 – سوئیس 1
اسپانیا یک - تونس صفر
عملکرد در جام جهانی:
افتخارات: قهرمانی در سال ۲۰۱۰
نحوه صعود: تیم نخست در گروه خود در منطقه اروپا
عملکرد دوره قبل: حذف در مرحله گروهی
پرتغال
بهترین افتخار تیم دوم شبه جزیره ایبری، مقام سوم جام جهانی است. پرتغال حتی با حضور بهترین بازیکن اروپایی جهان در جام جهانی نتایج چندان درخشانی نگرفته است. با این حال قهرمانی در یورو ۲۰۱۶ فرانسه باعث شد امید ها نسبت به این تیم در جام جهانی پیش رو بیشتر شود. کریستیانو رونالدو میتواند در روسیه جام جهانی متفاوتی را به همراه همتیمیهایش تجربه کند اما باید بزرگان دیگری همچون آلمان، برزیل، اسپانیا، فرانسه یا حتی آرژانتین لیونل مسی را کنار بزند. این تیم توانست با پشت سر گذاشتن سوییس قدرتمند به صورت مستقیم راهی روسیه شود.
فهرست 23 نفره:
آنتونی لوپس، بتو، روی پاتریسیو، سدریک سوارس، ریکاردو پریرا، په په، ژوزه فونته، برونو آلوس، روبن دیاس، رافائل گریرو، ماریو روی، ویلیام کاروالیو، ژوائو موتینیو، ژوائو ماریو، مانوئل فرناندز، آدرین سیلوا، بروتو فرناندس، برناردو سیلوا، رونالدو، ژلسون مارتینس، گونکالو گدس، ریکاردو کوارشما، آندره سیلوا.
سرمربی: کارلوس سانتوس
نتایج بازی های تدارکاتی:
پرتغال 2 – مصر یک
پرتغال صفر – هلند 3
پرتغال 2 – تونس 2
پرتغال صفر – بلژیک صفر
پرتغال 3 - الجزایر صفر
عملکرد در جام جهانی:
افتخارات: عنوان سومی جهان در سال ۱۹۶۶
نحوه صعود: تیم نخست گروه خود در منطقه اروپا
عملکرد دوره قبل: حذف در مرحله گروهی
مراکش
مراکش بعد از سالها توانست جواز حضور در جام جهانی را به دست بیاورد. این تیم آفریقایی آخرین بار در سال ۱۹۹۸ در جام جهانی در گروه نخست با برزیل، نروژ و اسکاتلند همگروه بود که از صعود به مرحله بعد بازماند. این تیم تنها یک بار در جام ملتهای آفریقا قهرمان شده که به سال ۱۹۷۶ برمیگردد. این تیم در چهار دوره حضور خود در جام جهانی تنها یک بار توانسته به دور دوم راه یابد که آن دوره سال ۱۹۸۶ بود که مراکش توانست راهی دور دوم جام جهانی شود.
با این حال بعد از سالها غیبت پسران صحرا توانستند در رقابت با ساحل عاج به عنوان تیم نخست گروه جواز حضور در جام جهانی را به دست بیاورند. فرصت خوبی که حالا در اختیار مراکشیها قرار گرفته تا بتوانند خود را به باشگاههای بزرگ دنیا نشان دهند.
فهرست 23 نفره:
منیر المحمدی، رضا التکناوتی، یاسین بونو، نبیل ضرار، مروان داکوستا، مهدی بن عطیه، اشرف حکیمی، حمزه مندیل، رومن سائیس، سفیان امرابات، یوسف آیت بن ناصر، بدر بانون، کریم الأحمدی، مبارک بوصوفا، امین حارث، یونس بلهندا، فیصل فجر، نورالدین امرابات، حکیم زیاش، ایوب الکعبی، خالد بوطیب، عزیز بوهدوز و مهدی کارسیلا.
سرمربی: هروه رنارد
نتایج بازی های تدارکاتی:
مراکش 2 – صربستان یک
مراکش 2 – ازبکستان صفر
مراکش صفر – اوکراین صفر
مراکش 2 – اسلواکی صفر
مراکش 3 - استونی یک
عملکرد در جام جهانی:
افتخارات: یک قهرمانی در جام ملتهای آفریقا ۱۹۷۶ و چهار بار حضور در جام جهانی
نحوه صعود: تیم اول گروه
عملکرد دوره قبل: -
دیدگاه تان را بنویسید