عوارض خطرناک سنگ مرداب
سرپرست واحد نظارت و ارزیابی فرآروده های طبیعی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نسبت به عوارض خطرناک استفاده از «سنگ مرداب» برای جلوگیری از تعریق و بوی بد بدن، هشدار داد.
به گزارش جی پلاس، دکتر روزیتا خوئینی با اشاره به استقبال مردم از سنگ مرداب برای جلوگیری از تعریق شدید و بوی بد بدن، گفت: این سنگ از پودر کردن سنگ نقره به دست می آید که اغلب در عطاری ها به فروش می رسد که البته فروش آن در مترو هم دیده شده است.
وی در ارتباط با عوارض خطرناک استفاده از این ماده معدنی، افزود: وقتی سنگ نقره پودر می شود، فلزات سنگینی دارد که ۷۰ درصد آنها را اکسید سرب تشکیل می دهد که بسیار خطرناک است.
خوئینی با اشاره به جذب این ماده معدنی از طریق پوست به بدن، گفت: استفاده از این ماده معدنی برای بدن خیلی خطرناک است، هر چند در جلوگیری از تعریق و بوی بد بدن موثر است. اما، باعث حساسیت پوستی، چشمی و تنفسی می شود و بافت لثه، سیستم عصبی مرکزی، خون و کلیه ها را تهدید می کند.
وی با تاکید بر اینکه این محصول که به صورت غیر مجاز عرضه می شود مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نیست، افزود: وجود فرآورده ای به این شکل، به هیچ وجه مورد تایید نیست و مردم باید دقت داشته باشند که محصولات سلامت محور دارای مجوز وزارت بهداشت و برچسب اصالت، را تهیه کنند.
سرپرست واحد نظارت و ارزیابی فرآروده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ادامه داد: وقتی یک محصول و فرآورده ای که در جعبه ای که فقط یک شماره تلفن روی آن نوشته شده است، به فروش می رود، مشخص است که نباید مورد استفاده قرار گیرد.
وی تاکید کرد: وقتی، عوارض و خطرات یک محصول بیشتر از فواید آن است، ما به هیچ وجه استفاده از آن را توصیه نمی کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید