بسیاری از افراد که در نقاهت به سر می‌برند از ضعف‌هایی برخوردارند که با کمک دستگاه‌های نوآورانه سلامت می‌توانند کیفیت زندگی خود را بالا ببرند.

به گزارش جی پلاس، در دنیای امروز بسیاری از اختراع و نوآوری‌ها برای افزایش سلامت انسان‌ها و جلوگیری از ابتلای آن‌ها به انواع بیماری‌ها و مشکل‌های سلامت است که برخی از جدیدترین این نوآوری‌ها را مرور می‌کنیم.


چنگال تنظیم کننده اشتها (Slow Control ۱۰s Fork)

این وسیله نوعی چنگال الکتریکی است که با هدف کاهش سرعت خوردن خوراک برنامه ریزی شده است و به وسیله چراغی که دربدنه آن قرار دارد زیاده روی درخوردن غذا رابه فرد یادآوری می‌کند.

همچنین این دستگاه از فناوری بلوتوث برای ارتباط با تلفن همراه هوشمند کاربر نیز برخورداراست و می‌تواند نموداری از میزان کالری مصرفی فرد درطول روز‌های هفته را نمایش دهد. با استفاده منظم از این چنگال به تدریج الگوی ذهنی فرد تنظیم می‌شود و کمتر دچار پرخوری و به تبع آن اضافه وزن می‌شود.


شانه مو با طراحی منحصربه فرد برای بیماران (Lifestyle long-handled brush)

این شانه دارای موتور الکتریکی نیست، اما دسته بلندی دارد و برای بیمارانی که به تازگی جراحی شانه انجام داده اند یا دچار شکستگی دست شده اند یا از آرتروز و شکستگی مهره‌های کمر رنج می‌برند وسیله‌ای مناسب است.

کارشناسان اعتقاد دارند شانه کردن نیازمند هماهنگی و انجام یک سری حرکت‌های پیچیده به وسیله اعضای بدن، استخوان و ماهیچه هاست به همین دلیل افرادی که دچار معلولیت یا بیماری هستند در شانه کردن مو‌های خود با مشکل مواجه هستند.


این شانه با طراحی منحصربه فرد خود می‌تواند این مشکل را برطرف و ظاهر مناسب آن‌ها حفظ کند.


دستگاه فشارخون  (iHealth Wireless Blood Pressure Wrist Monitor)


این وسیله می‌تواند اطلاعات فشارخون فرد را به تلفن همراه او ارسال کند، همچنین اگر موقعیت فرد به نحوی باشد که فشارخون او اشتباه اعلام شود دستگاه پیام هشدار می‌فرستد.


اندازه گیری دقیق و درست فشارخون به عامل‌های مختلفی بستگی دارد ازجمله زمان اندازه گیری، وضعیت فرد، میزان فعالیت‌های فیزیکی فرد قبل از اندازه گیری فشارخون، احساس‌های او، مواد غذایی و دارو‌هایی که مصرف کرده است. همچنین  دستگاه که به دور بازو پیچیده می‌شود باید درموقعیت درست بسته شود تا اطلاعات مفیدی را به دستگاه ارسال کند.


پیشانی بند مخصوص جلوگیری از سردرد (Cefaly II Migraine Device)


این دستگاه امواج الکتریکی خاصی را به عصب‌های موجود در بخش پیشانی فرد ارسال می‌کند و به وسیله الکترود‌هایی به پیشانی می‌چسبد. در ابتدا این دستگاه برای درمان میگرن و سردرد تولید شده بود، اما می‌تواند برای درمان بی خوابی  نیز مورد استفاده قرارگیرد.


تحریک عصب‌های سه گانه سبب احساس آرامش و عمیق شدن خواب در افراد می‌شود.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 919909
  • منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.