رییس پلیس فتای ناجا با اعلام اینکه اینستاگرام بر خلاف پروتکلهای بین المللی هیچ سروری در داخل کشور ندارد از بررسی پلیس بر روی 51 هزار پیج اینستاگرامی با محتوای مستهجن و مبتذل خبر داد و گفت: اقدامات پلیس فتا برای شناسایی ادمین این پیجها در حال انجام است.
به گزارش جی پلاس، سردار کمال هادیانفر در نشست خبری پیش از ظهر امروز خود گفت: روزانه بین 6 تا 7 میلیون حمله ساییری در کشور انجام میشود که اکثریت آنها دفع میشود.
وی گفت: در سال گذشته،296 حمله سایبری جدی در کشور داشتیم که این حملات عمدتا به سامانه ها و زیرساختها بوده است که 50 درصد از سوی آمریکا و چین ، 30 درصد کشورهای اروپایی همچون آلمان و هلند و مابقی کشورهای آسیایی هستند.
رییس پلیس فتا تصریح کرد: از میان 32 بانک در سال گذشته به 11 بانک که بیشترین گردش مالی را دارند حملاتی وارد شد که البته تذکراتی را دادهایم.
وی ادامه داد:خوشبختانه هیچ یک از این حملات آسیب جدی وارد نکرده و دفع شده؛ اما عمده دلایل این حملات ایجاد اخلال در نظام پولی و مالی کشور، زیرساختها و حوزههای انرژی و برق و گاز است.
سردار هادیانفر با بیان اینکه امروز بیش از 49.5 درصد از جرائم فضای مجازی در تلگرام است، اظهار کرد: حدود 70 درصد از کل جرایم در پیام رسانها و شبکه های اجتماعی است.
رییس پلیس فتاهمچنین به فعالیت گروههای تروریستی و القاعده در تلگرام اشاره کرد و با بیان اینکه پلیس این موضوع را اوایل سال 96 اعلام کرده است، افزود: امروز 300 کانال مربوط به داعش و تفکر تکفیری با 11 زبان در تلگرام فعالیت میکنند.
وی ادامه داد: در این شرایط مدیر تلگرام هم این کانالها را حذف نمیکند و میگوید خشونت را ترویج نمیکند، در حالی که به تفکر این ها توجهی ندارند، البته داعش به برکت جمهوری اسلامی ایران و اقدامات کشور عراق و سوریه و ... از بین رفت؛ اما تفکر آن همچنان وجود دارد.
هادیانفر درباره فیلترینگ هوشمند در اینستاگرام هم گفت: این موضوع با پیگیری وزارت ارتباطات انجام شد؛ اما از سال گذشته با تغییر ssl در اینستاگرام عملا فیلترینگ هوشمند ناکارآمد شد و جز در موارد معدودی که امنیت ملی در خطر است، فیلترینگ هوشمند در اینستاگرام نیست.