دانشمندان دریافتند که چگونه می توانند مواد شیمیایی آتش کش را در باتری های استاندارد جاسازی کنند و از خطر آتش سوزی جلوگیری کنند.

به گزارش خبرنگار سرویس علم و فناوری جی پلاس؛ ساینس نوشت: قطعا هیچ کسی نمی خواهد باتری گوشی هوشمندش و یا خودرو اش بر اثر داغ شدن و استفاده زیاد، آتش بگیرد. در حال حاضر، دانشمندان دریافته اند که چگونه می توانند مواد شیمیایی آتش کش را در باتری های استاندارد جاسازی کنند و از خطر آتش سوزی جلوگیری کنند.

البته باتری های امروزی بسیار ایمن هستند اما اگر به درستی ساخته نشوند و یا تست نشوند، خطر آتش سوزی را با خود به همراه دارند. در نتیجه این تکنولوژی جدید امیدوار است این خطر را کاملا حذف کند.

با توجه به گفته این تیم تحقیقاتی از دانشگاه توکیو، این تحقیق آنها را در ساخت باتری های بزرگتر و قوی تر برای گوشی ها، اتومبیل ها و خانه ها  توانمندتر خواهد ساخت.

در باتری های لیتیوم - یون و سدیم - یون از الکترولیت های ارگانی استفاده می شود و جریان الکتریسیته را فعال می کند. این نوع الکترولیت ها، ولتاژهای بالا را تقویت و پشتیبانی می کنند که احتمال خطر آتش سوزی را همچنان با خود دارند.

به منظور جلوگیری از آتش سوزی، الکترولیت های غیرقابل اشتعال در این باتری به کار گرفته شد، هرچند که الکترولیت های غیرقابل مشتعل موجب اختلال در عملکرد باتری می شدند. بنابراین تیم مذکور از یک حلال بازدارنده شعله با نام تری متیل فسفات (TMP) به عنوان بخشی از الکترولیت ها به کار بردند.

براساس آزمایشات صورت گرفته، باتری های جدید می توانند دمای 150 درجه را تحمل کنند و اگر در دمای بالا باتری آتش گرفت، تری متیل فسفات جاسازی شده در باتری به شکل خودکار واکنش نشان می دهد و احتراق را خنثی می کند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.