گفتگوی اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

گزارش جی پلاس از پایان دوران پرالتهاب نمایندگان آسیایی؛

راه فرار استقلال، پرسپولیس و تراکتورسازی از بدهی‌ها هنگفت چه بود؟!

عضو کمیته صدور مجور حرفه‌ای روند تایید صلاحیت تیم‌ها برای کسب مجوز حرفه‌ای را تشریح کرد و گفت: بخشی از تیم‌های بدهکار با استفاده از بند رسیدگی مجدد به بدهی‌ها، توانستند مجوز خود را دریافت کنند.

به گزارش سروریس ورزشی جی پلاس؛ با پایان یافتن بررسی کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای، تکلیف 18 تیم لیگ برتری مشخص شد و تیم‌های باشگاهی ایران به سه بخش تقسیم شدند.

طی این بررسی، تیم‌های استقلال، پرسپولیس، تراکتورسازی، ذوب آهن، گسترش فولاد، فولاد خوزستان و سایپا مجوز حرفه‌ای و بین المللی اخذ کرده و در گروه A قرار گرفتند.

سه تیم سپاهان، پیکان و صنعت نفت آبادان نیز با توجه به آیتم‌های موجود و نقص هایی در پرونده‌های ارائه شده، مجوز ملی گرفتند و از رسیدن به مجوز بین المللی یا حرفه‌ای بازماندند و در گروه B ماندند.

تیم‌های استقلال خوزستان، نفت تهران، پدیده، سیاه جامگان، ‌پارس جنوبی جم و سپیدرود رشت نیز به دلیل نواقص عدیده‌ای که در پرونده خود داشتند، از گرفتن مجوز بازماندند و باید نسبت به تکمیل مدارک خود و گرفتند مجوز ملی و حرفه‌ای تلاش کنند.

با پایان یافتن این بررسی، تکلیف نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا هم تا حدودی مشخص شد اما یک مرحله دیگر از این بررسی باقی مانده است.

تیم‌هایی که نسبت به رای صادر شده از سوی کمیته بدوی اعتراض داشته باشند، باید تا پایان ساعت اداری روز گذشته اعتراض خود را به کمیته استیناف صدور مجوزی حرفه‌ای ارجاع می دادند. در صورتی که تغییری در ساختار این گروه‌بندی ایجاد نشود، به ترتیب تیم‌های پرسپولیس، استقلال، تراکتورسازی به صورت مستقیم راهی لیگ قهرمانان آسیا می‌شوند و ذوب آهن با حذف نفت تهران راهی مرحله پلی آف می شود.

کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای را مهدی محمدنبی، غلامرضا بهروان، عباس موسوی، احمدرضا براتی و کوروش خزایی تشکیل می‌دادند اما این پنج نفر نقشی در کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای نخواهند داشت.

احمدرضا براتی یکی از اعضای کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای در گفت و گو با خبرنگار ورزشی جی پلاس، توضیحاتی را درباره روند انتخاب تیم‌ها و موفقیت تیم‌های بدهکار ارائه کرد.

براتی: بدهی تیم‌ها تعیین تکلیف شد

او درباره پایان بررسی ها و حضور تیمی مانند سپاهان در بخش B و ناتوانی در گرفتن مجوز حرفه‌ای اظهار کرد: تمامی این آراء از روی مدارکی که تیم‌ها در سامانه مجوز حرفه‌ای آپلود کردند، استخراج شده و ما فقط مدارک را بررسی نکردیم. از طرفی اگر تیمی هم به رای صادر شده، اعتراض دارد می‌تواند ظرف 24 ساعت اعتراض خود را به کمیته استیناف صدور مجوز حرفه‌‌ای ارائه کند و آن‌ها پس از بررسی مجدد، درباره وضعیت این تیم نظر بدهند.

براتی درباره اعضای حاضر در کیمته استیناف صدور مجوز حرفه‌ای می‌گوید: علی کفاشیان، علی کاظمی و حسین آل اسحاق هستند و آن‌ها بعد از بررسی وضعیت تیم‌ها در این باره نظر می دهند.

عضو کمیته صدور مجوز حرفه‌ای درباره اعتراض برخی از مربیان مبنی بر اینکه تاکنون بدهی آن‌ها پرداخت نشده اما به تیم‌های بدهکار مجوز حرفه‌ای اعطا شده است هم به جی پلاس گفت: پنج فاکتور مهم مورد بررسی قرار گرفت که یکی از مهم ترین آنها بحث مالی بود. اعتراض مربیان و بازیکنان سابق تیم ها هم مربوط به بخش مالی می‌شود. تیم‌ها در این مرحله باید بدهی‌ها خود را تعیین تکلیف می‌کردند که این اتفاق از سوی تیم‌های حاضر در گروه A رخ داد.

او درباره نحوه تعیین تکلیف بدهی‌ها هم می‌گوید: AFC سه راهکار پیش روی تیم‌ها قرار داده است. نخست اینکه بدهی را پرداخت کنند و رضایت طلبکار را بگیرند. راه دوم توافق با طلبکار است که طی این توافق معمولا بدهی قسط بندی می‌شود و در مراحل مختلف تیم مورد نظر بدهی خود را پرداخت می کند. سومین راهکار هم خواستار رسیدگی مجدد به پرونده طلبکاران است. با این رسیدگی از نظر AFC تیم مورد نظر نسبت به بدهی خود واکنش داشته است. البته بعد از رسیدگی مجدد به بدهی‌های مالی، باید بدهی خود را پرداخت کنند.

براتی همچنین اظهار کرد: تیم‌هایی مانند تراکتورسازی، پرسپولیس و استقلال بخشی از بدهی‌ها را پرداخت کردند و بخش دیگر هم از طریق توافق و دستور رسیدگی مجدد حل شد.

عضو کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای در پاسخ به این سوال که چه زمانی حضور تیم‌ها در آسیا قطعی می‌شود، به جی پلاس گفت: بعد از پایان بررسی کمیته استیناف، مدارک تیم‌ها به AFC ارسال می شود. با تایید AFC وضعیت تیم‌ها برای فصل آینده مشخص می‌شود.

به گزارش جی پلاس؛ تیم‌های بدهکاری مانند استقلال، پرسپولیس و تراکتورسازی در این مرحله با استفاده از رسیدگی مجدد به بدهی‌ها، توانستند مجوز حرفه‌ای را بگیرند و تقریبا از یک راه میانبر استفاده کردند. مشخص نیست تا چه زمانی این تیم‌ها می توانند به این نوع از فعالیت ادامه دهند اما قطعا سال آینده یکبار دیگر با چنین وضعیتی مواجه خواهند شد و آن وقت فرصت رسیدگی مجدد را هم نخواهند داشت.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.