گزارش جی پلاس؛

عکس زمین در هنگام پرواز اسیریس- رکس + توضیح

فضاپیمای اسیریس-رکس در حین ماموریت خود به سیارک «بن نو» عکس بسیار زیبایی از خانه ما گرفته است.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار سرویس علم و فناوری جی پلاس؛ ناسا نوشت: فضاپیمای اسیریس- رکس در مسیر ماموریت خود برای بررسی سیارک و بازگرداندن نمونه به زمین، تصویری خیره کننده و چشم نواز از زمین ما گرفته است.

فضاپیمای اسیریس ماموریت برنامه ریزی شده از سوی ناسا دارد. در این ماموریت، فضاپیما سال آینده به سطح سیارک «بن نو» فرود می آید و نمونه های را از این سیارک که یکی از مجموعه سیارک های آپولو هستند، تهیه و برای تجزیه و تحلیل بیشتر با خود به زمین باز می گرداند.

"سیارک‌های آپولو" (Apollo asteroids)، یک گروه از سیارک‌های نزدیک به زمین هستند که به خاطر "آپولون ۱۸۶۲" نخستین سیارک این گروه که توسط ستاره‌شناس آلمانیکارل ویلهلم راینموت در دهه ۱۹۳۰ کشف شد، به این نام خوانده شده‌اند. آنها سیارک‌های زمین‌گذر هستند که محور نیم‌قطر بزرگ مدارشان بیشتر از زمین است، اما فاصله حضیض خورشیدی آنها کمتر از فاصله اوج زمین است.

در اوت سال ۲۰۱۵، گروه سیارکی آپولو شامل مجموع ۶۹۲۳ سیارک شناخته شده بوده که تا کنون ۹۹۱ سیارک آن شماره شده‌اند. سیارک‌ها تا زمانی که در دو یا چند نقطه مداریِ متقابل مشاهده نشده باشند، شماره نمی‌شوند.

بیش از یک هزار سیارکِ آپولو به اندازه کافی بزرگ هستند و ممکن است به اندازه کافی به زمین نزدیک شوند که به عنوان سیارک بالقوه خطرناک شناخته شوند.

انتظار می‌رود بررسی این مواد به دانشمندان در یادگیری بیشتر در مورد زمان قبل از شکل‌گیری و تکامل سامانه خورشیدی، مراحل اولیه شکل‌گیری سیاره و منبع ترکیبات آلی که منجر به پیدایش زندگی در زمین شده، کمک فراوانی کند.

این تصویر فقط چند ساعت پس از آنکه فضاپیما تکنیک معمول ناسا یعنی کمک از جاذبه زمین را تکمیل کرد، گرفته شد و این فرصت دست داد که دانشمندان بتوانند تصویر ترکیبی از زمین را به این شکل که شما می بینید آماده کنند.

آنچه که در تصویر قابل مشاهده است اقیانوس آرام، در سمت چپ پایین استرالیا، جنوب غربی ایالات متحده در سمت راست دیده می شود. رگه های عمودی تاریک بالای تصویر به  علت زمان نوردهی کوتاه است( کمتر از سه میلی ثانیه ).

 

 

دیدگاه تان را بنویسید