پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

واکنش رسانه های خارجی به مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری

گاردین: جوان های ایران اعلام کردند نمی خواهیم به عقب برگردیم!

رسانه های خارجی از جمله روزنامه گاردین، حضور گسترده مردم در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را پرشور و حامل پیام توصیف کردند.

به گزارش جی پلاس، روزنامه گاردین نوشت: میلیون ها ایرانی در یکی از جنجالی ترین انتخابات های کشور خود به پای صندوق های رای رفتند تا مسیر آینده ی کشور خود را انتخاب کنند. بنابر اعلام مقامات رسمی ایران، اعلام نتایج نهایی بخاطر حضور گسترده مردم کمی با تاخیر انجام می شود.

 

این گزارش می افزاید: بسیاری از رای دهندگان جوان از صبح زود در محل رای گیری حاضر شدند و طی مصاحبه های انجام شده، اعلام کردند که ما نمی خواهیم به عقب برگردیم!

آنچه برای رای دهندگان در انتخاب روحانی اهمیت دارد این است که آنها از اقتصاد ناکارآمد که در آن بیکاری زیاد باشد، خسته شده اند.

قطعا اگر روحانی برنده انتخابات شود، بیشتر روی قول های اقتصادی خود در برطرف کردن بیکاری و رشد اقتصادی و همچنین جذب سرمایه های خارجی تمرکز خواهد کرد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.