مدل ولوستر در سال ۲۰۱۱ به سبد محصولات هیوندای اضافه شد. هدف از تولید این خودرو حضور در کلاس اسپرتهای کامپکت و ساخت جایگزینی کوچکتر برای مدل ناموفق هیوندای کوپه بود.
به گزارش جی پلاس، هرچند از نظر شهرت برند و کیفیت رانندگی، خودروی ولستر قابل مقایسه با بزرگان این کلاس، ازجمله فولکس گلف و هوندا سیویک نیست؛ اما در جلب رضایت علاقهمندان تا حدودی موفق عمل کرده و از طرحهای موفق هیوندای در سالهای اخیر است.
ولوستر در بازار ایران با پیشرانهی ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی، از طریق نمایندهی رسمی عرضه میشود و ۱۳۲ اسب بخار قدرت و ۱۶۲ نیوتنمتر گشتاور دارد. این مدل برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت، ۱۰.۵ ثانیه زمان میبرد و نهایت سرعت آن ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت است. نسخههای وارداتی با آپشن گیربکس ۶ دندهی اتوماتیک و کلاچ دوبل همراه است که تعویض دندهی نرم و عملکرد قابل قبولی دارد. مصرف سوخت این خودرو برای حرکت در شهر، حدود ۸.۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر و برای سفرهای جادهای ۵.۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر برآورد شده است.
ولستر توربوشارژ با کد GDI بهتازگی در ایران معامله میشود. این مدل با همان پیشرانهی ۱.۶ لیتری و ۴ سیلندر خطی در نسخهی استاندارد ارائه شده که مجهز به توربوشارژر است و قدرت ۲۰۱ اسب بخار با گشتاور ۲۶۴۴ نیوتنمتر فراهم میکند. ولوستر جدید با بنزین استاندارد اروپا ظرف ۶.۷ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت میرسد و بیشینهی سرعت آن ۲۲۵ کیلومتر بر ساعت است. ولوستر توربو برای رسیدن به سرعت ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت، نزدیک به ۱۷ ثانیه زمان نیاز خواهد داشت، درحالیکه با جعبهدندهی دستی ۶ سرعته و ۷ سرعتهی اتوماتیک عرضه میشود. مصرف سوخت این مدل در شهر، ۹.۵ و در سرعت ثابت جاده، ۷ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است.
در سالهای اخیر، هیچ تغییر خاصی در ظاهر ولستر انجام نگرفته است و این خودرو با فیسلیفت جزئی در سپر، همچنان بهصورت ۳در عرضه میشود. باید قبول کرد با گذشت ۷ سال از عرضهی ولوستر، چهرهی این خودرو حتی در مقایسه با رقبا در سطح جهانی، چشمنواز و جذاب به نظر میرسد. فضای راننده و سرنشین جلو قابل قبول است؛ اما ردیف دوم برای فردی با قد بیش از ۱۷۰ سانتیمتر، ناخوشایند و احتمالا در سفرهای طولانی، غیر قابل تحمل خواهد بود.
درمقایسه با رقبا در بازار جهانی، خودروهای فولکس گلف GTI، هوندا سیویک Si و فورد فوکوس ST، از نظر تواناییهای فنی قابل مقایسه با ولستر توربو هستند، هرچند برندهایی اصیلتر و بدنهای بزرگتر دارند. گلف GTI با پیشرانهی ۲۲۰ اسب بخار و شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت ۵.۹ ثانیه، حدود ۲۷ هزار دلار قیمت دارد. سیویک Si که بهتازگی معرفی شده است نیز با پیشرانهی ۲۰۵ اسب بخار و زمان صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت ۶.۵ ثانیه، با آستانهی قیمت ۲۵ هزار دلار فروخته خواهد شد. فورد فوکوس ST، به عنوان یکی از قدرتمندترین هاچبکهای دنیا با پیشرانهی ۲۵۲ اسب بخار عرضه میشود که ظرف ۶.۳ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت میرسد و در حالت پایه، ۲۵ هزار دلار قیمت دارد.
هیوندای ولستر با پیشرانهی ۱۳۲ اسب بخار، آستانهی قیمت ۱۸ هزار دلار به همراه دارد، اما نسخهی توربوشارژ در حالت پایه، به قیمت ۲۵ هزار دلار فروخته میشود. این خودرو در بازار ایران در نسخهی معمولی قیمت حدودی ۱۲۵ و در نسخهی مجهز به توربوشارژر با قیمت ۱۴۵ میلیون تومان به فروش میرسد.