بانک HSBC بر مبنای جدیدترین نظرسنجی خود فهرستی از بهترین کشورها برای کارکردن اتباع خارجی را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، این بانک حدود ۲۷ هزار تبعه خارجی از ۱۹۰ کشور و اقلیم را برای این گزارش مورد نظرسنجی قرار داد و از آنها درباره راحتی کار، زندگی و اداره یک خانواده در کشوری که هستند پرسش کرد.

بانک  نتایج را بر مبنای حرفه این افراد رتبه‌بندی کرد و  در این راستا مواردی مانند پیشرفت شغلی، تعادل میان زندگی و کار، مزایای اشتغال و سایر عوامل را مورد لحاظ قرار داد.

پایگاه خبری بیزینس اینسایدر بر مبنای تحقیقات این بانک، به معرفی ۱۰ کشور برتر پرداخته که بهترین کشورها برای کارکردن اتباع خارجی هستند. این کشورها عبارتند از:

۱_ سوئیس

متوسط حقوق تبعه خارجی: ۱۸۸ هزار و ۲۷۵ دلار

طبق گزارش HSBC، برای دومین سال متوالی سوئیس بهترین مکان جهان برای کارکردن در خارج از کشور شناخته شد. این کشور چشم‌انداز درآمد بهتر، تعادل مناسب میان کار و زندگی و فرهنگ کار عالی را توامان عرضه می‌کند. متوسط درآمد سالانه اتباع خارجی در سوییس ۱۸۸ هزار و ۲۷۵ دلار است که تقریبا دو برابر متوسط جهانی ۹۷ هزار و ۴۱۹ دلار است.

۲_ آلمان

متوسط حقوق تبعه خارجی: ۹۷ هزار و ۶۹۳ دلار

آلمان برای اتباع خارجی که اولویت اصلی آنها کسب مهارت‌های جدید و همچنین امنیت شغلی و پیشرفت شغلی است بهترین مقصد به‌شمار می‌رود. طبق گزارش HSBC، حدود ۷۰ درصد اتباع خارجی می‌گویند امنیت شغلی آنها در آلمان بهتر از کشور خودشان است.

۳_ سوئد

متوسط حقوق تبعه خارجی: ۸۴ هزار و ۸۰۲ دلار

۷۱ درصد از اتباع خارجی که در سوئد کار می‌کنند می‌گویند فرهنگ کار در این کشور بهتر از کشور خودشان است. دین بلک برن، مدیر اتباع خارجی HSBC می‌گوید طبق نظرسنجی این بانک، اروپا خانه شماری از بهترین مقصدها برای داشتن کار موفق اتباع خارجی است. شش کشور اروپایی در میان ۱۰ کشور برتر این فهرست قرار دارند و برای فرهنگ کار قوی، تعادل عالی میان کار و زندگی و امنیت شغلی نسبتا خوب شناخته شده‌اند.

۴_ امارات متحده عربی

متوسط حقوق تبعه خارجی: ۱۱۲ هزار و ۸۲۰ دلار

طبق گزارش HSBC، حدود ۵۶ درصد از اتباع خارجی در امارات کمک هزینه مسکن و ۷۵ درصد مزایای درمانی دریافت می‌کنند.

۵_ نروژ

متوسط حقوق تبعه خارجی: ۹۷ هزار و ۴۸۶ دلار

نروژ در فهرست امسال ۱۰ کشور برتر یک تازه‌ وارد محسوب می‌شود و طبق گزارش HSBC، در میان همه کشورهایی که برای کار اتباع خارجی مورد بررسی قرار گرفتند، شرایط کار اتباع خارجی در نروژ بیشترین بهبود را در تعادل میان کار و زندگی داشته و ۸۷ درصد از نظرسنجی شوندگان به این مسئله اشاره کرده‌اند.

۶_ سنگاپور

متوسط حقوق تبعه خارجی: ۱۳۸ هزار و ۶۴۱ دلار

سنگاپور مانند هنگ‌کنگ بهترین مکان برای پیشرفت شغلی محسوب می‌شود اما بهترین مکان برای تعادل میان کار و زندگی نیست. ۶۲ درصد از اتباع خارجی اظهار کرده‌اند در شغل‌شان پیشرفت کرده‌اند، اما ۳۰ درصد از آنها از کاهش استانداردهای زندگی خبر داده‌اند. با اینهمه ۵۳ درصد از اتباع خارجی که در سنگاپور کار می‌کنند می‌گویند رضایت بیشتری نسبت به کارشان دارند.

۷_ اتریش

متوسط حقوق تبعه خارجی: ۸۵ هزار و ۲۸۸ دلار

اتریش مانند انگلیس برای نخستین‌بار در میان ۱۰ کشور برتر برای کارکردن اتباع خارجی قرار گرفته است. اتریش رتبه بالایی برای تعادل میان کار و زندگی کسب کرده و ۷۱ درصد از نظرسنجی شوندگان به این مساله به عنوان یک مزیت اشاره کرده اند و همچنین ۶۲ درصد گفته اند فرهنگ کار در اتریش نسبت به کشور خودشان بهتر بوده است.

۸_ هنگ‌کنگ

متوسط حقوق تبعه خارجی: ۱۶۹ هزار و ۷۵۶ دلار

هنگ‌کنگ بهترین مکان برای اتباع خارجی به شمار می‌رود که به دنبال پیشرفت شغلی هستند، اما بهترین مکان برای کیفیت زندگی بهتر نیست. طبق گزارش HSBC، حدود ۶۷ درصد از نظرسنجی شوندگان اظهار کرده‌اند این کشور مکان خوبی برای پیشرفت شغلی آنها بوده اما ۵۰ درصد گفته‌اند تعادل میان کار و زندگی آنها از زمان مهاجرت به هنگ‌کنگ بدتر شده است.

۹_ انگلیس

متوسط حقوق تبعه خارجی: ۸۳ هزار و ۲۲۷ دلار

برای نخستین‌بار است که انگلیس در میان ۱۰ کشور برتر برای کارکردن اتباع خارجی قرار می‌گیرد با اینهمه باید خاطر نشان کرد که این نظرسنجی پیش از همه‌پرسی خروج انگلیس از عضویت اتحادیه اروپا (بریگزیت) برگزار شد و در نتیجه اوضاع ممکن است از آن زمان تغییر کرده باشد. طبق گزارش HSBC، اتباع خارجی در انگلیس در میان کسانی هستند که در جهان از بالاترین فرصت برای کسب مهارت جدید نسبت به کشور خودشان (۶۴ درصد) و پیشرفت شغلی (۶۲ درصد) برخوردارند.

۱۰_ بحرین

متوسط حقوق تبعه خارجی: ۹۸ هزار و ۶۲۲ دلار

۶۵ درصد از اتباع خارجی در بحرین یک کمک هزینه سالانه برای سفر به کشورشان دریافت می‌کنند. در خاورمیانه ۹۱ درصد از اتباع خارجی از چنین مزایایی در راستای قرارداد کاری خود برخوردار هستند که در مقایسه با متوسط جهانی ۶۷ درصد، بالاتر است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.