دستگاههای پرچمدار از پیشرفتهترین امکانات زمان خود برخوردارند و بدیهی است که با قیمتی بالاتر از سایر دستگاههای هر کمپانی در دسترس کاربران قرار گیرند.
به گزارش جی پلاس، انتخاب در بین برترین گوشیهای هوشمند وابستگی زیادی به نیاز شما دارد و باید تعیین کنید که چه ملاکهایی در انتخاب گوشی آینده نسبت به باقی فاکتورها، برایتان اهمیت دارد. در واقع در این زمینه، رقابت بین دستگاههای کمپانیهای متفاوت بسیار شدت میگیرد و هر کدام از آنها برتری واضحی نسبت به بقیه دارند و همچنان سعی بر حفظ آن میکنند.
بسیاری از دستگاهها، پرچمدار سال قبل شرکت خود بودهاند؛ اما با آمدن نسل جدید، به بخش میانرده یا با قیمت متوسط سقوط کردهاند. بنابراین لازم است بدانید که با خرید یک دستگاه پرچمدار، گوشی شما نسبت به دستگاههای میانرده، افت قیمت بهمراتب بیشتری را در مدتزمانی کوتاه تجربه خواهد کرد. حتی با وجود این موضوع اگر دوست دارید خیال خود را از دستگاهی که میخرید راحت کنید و بهترین انتخاب را کرده باشید، پرچمدارها پیشنهاد اول ما هستند.
بروزرسانی دی:
بیتردید لیست خرید دیماه را باید تحت تأثیر افزایش قیمت ارز و در پی آن افزایش قیمت محصولات دیجیتال بدانیم. گوشیهای پرچمدار نیز همچون دیگر گوشیهای بازار با افزایش قیمت روبرو شدهاند. در این ماه عضو تازهوارد گوشیهای پرچمدار را باید گوشی محبوب گوگل پیکسل بدانیم که میتواند یکی از بهترین گزینههای خرید باشد. ضمن اینکه نکسوس ۶ پی هواوی از لیست خارج شده است. دیگر گوشیهای موجود در این لیست افزایش قیمت داشتهاند و قیمت آنها بهروز شده است.
چند توصیه و نکتهی مهم در زمان انتخاب و خرید دستگاههای پرچمدار
-
قدرت سختافزاری گوشیهای هوشمند پرچمدار تقریبا در یک سطح قرار دارد و همه آنها میتوانند بدون هیچ لگ یا تأخیر، سیستمعامل تعبیهشده و همچنین انواع اپلیکیشنها و بازیهای سنگین را اجرا کنند. بنابراین در این زمینه لازم نیست زیاد سخت بگیرید و اسیر اعداد و ارقام شوید.
-
نمایشگرهایی با اندازه، رزولوشن و پنل متفاوت را در لیست خواهید دید. کیفیت و مقدار وضوح نمایشگری که برای گوشی خود انتخاب میکنید بسیار اهمیت دارد؛ چرا که مهمترین بخشی که هرروز با آن کار خواهید داشت، همین نمایشگر دستگاه است. بنابراین بر مقدار تراکم پیکسلی و مقدار رزولوشن مناسب با اندازهی نمایشگر حتما توجه داشته باشید.
-
کیفیت ساخت و طراحی دستگاه، موضوع مهم دیگری است که باید به آن بسیار توجه کنید. دستگاههای پرچمدار قیمت بالایی دارند و شاید با خرید آنها مجبور به حفظ و استفاده از آنها تا یک یا دو سال شوید؛ بنابراین دستگاهی را انتخاب و خرید کنید که از طراحی و امکانات آن لذت میبرید.
-
ویژگی بااهمیت دیگر دستگاههای پرچمدار، قطعا دوربین و بازده آنها در عکاسی و فیلمبرداری است. دوربینهای پرچمداران جدید اکثرا کیفیت مناسبی دارند، اما باز هم تفاوت وجود دارد؛ به همین دلیل پیشنهاد میکنیم با بررسی کافی نسبت به انتخاب گوشی دوربینمحور اقدام کنید.
-
گوشیهای پرچمدار با نمایشگر ۵ اینچی، عموما ابعاد مناسبی برای در دست گرفتن دارند؛ اما شما باید دربارهی دستگاههای با اندازه نمایشگر ۵.۵ اینچی به بالا، با کمی احتیاطِ بیشتر انتخاب کنید. آیفون ۶ اس با نمایشگر ۴.۷ اینچی تنها دستگاه کوچکتر از ۵ اینچ لیست ما است که از ارگونومی بسیار خوبی بهره میبرد. ابعاد و وزن گوشی هوشمند تأثیر به سزایی بر تجربهی کاربری شما با دستگاه دارد؛ بنابراین با توجه به سلیقه و ترجیح خود، سعی کنید دستگاهی با ضخامت کم، ابعاد مناسب، قرارگیری آسان در دست و وزن سبک و مناسب را انتخاب و خرید کنید. در این بخش پیشنهاد میکنیم مقالهی اختصاصی زومیت با عنوان«اهمیت «ارگونومی» در تلفنهای هوشمند: آیفون ۶ پلاس در برابر جی ۳» را مطالعه کنید.
-
سعی کنید قبل از خرید هرکدام از این گوشیها، آنها را در دست بگیرید و موردی را انتخاب کنید که بیشتر به سلیقهی شما نزدیک است. صرفا تعصب خاص بر برند ملاک نیست و سعی کنید بهترین گزینه را بر اساس بودجه و نیاز خود انتخاب کنید.
-
برای اطلاع و آشنایی بیشتر با هر دستگاه، میتوانید به لینک بررسی هرکدام از این گوشیهای هوشمند سر بزنید و بررسی تخصصی زومیت را مطالعه کنید.
-
اینکه گوشی هوشمند ساخت کدام کشور است، اهمیتی ندارد؛ آنچه مهم است اصل بودن و نو بودن دستگاه است. مسائل مربوط به محل ساخت گوشی، در واقع ترفندی است که برخی فروشندگان غیرمتعهد برای گرانفروشی به کار میبرند. مثلا کیفیت یک گوشی سامسونگ که روی جعبهی آن نوشته شده تولید کره، با نمونهی دیگر همان گوشی که در چین تولید شده است، هیچ تفاوتی ندارد.
- اگر تمایل دارید در هنگام خرید گوشی لوازم جانبی مثل محافظ نمایشگر یا قاب بدنه تهیه کنید، قبل از رفتن به بازار قیمت آنها را نیز مورد توجه قرار دهید. امروزه اکثر گوشیهای رده بالا نمایشگرهایی بسیار مقاوم دارند که از محافظهای پلاستیکی و تلقی بینیاز هستن
- ترتیبی در قرار گرفتن گوشیها وجود ندارد و از نظر ما، بسته به نیاز شما هر کدام میتواند انتخاب مناسبی باشد.
آیفون 7 و آیفون 7 پلاس اپل
مشخصات فنی
- پردازنده: ۶۴ بیتی و چهار هستهای Apple A10 Fusion
- نمایشگر: آیفون ۷، ۴.۷ اینچ IPS LCD با رزولوشن ۱۳۳۴ در ۷۵۰ پیکسل و تراکم پیکسلی ۳۲۶ پیکسل بر اینچ. آیفون ۷ پلاس، نمایشگر ۵.۵ اینچ IPS LCD با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل و تراکم پیکسلی ۴۰۱ پیکسل بر اینچ
- پردازندهی گرافیکی: 6Core GPU
- حافظهی داخلی: ۳۲ گیگابایت
- حافظهی رم: آیفون ۷، ۲ گیگابایت و آیفون ۷ پلاس، ۳ گیگابایت
- دوربین: آیفون ۷، ۱۲ مگاپیکسل و آیفون ۷ پلاس، دوگانه ۱۲ مگاپیکسل
- دوربین جلو: ۷ مگاپیکسل
- سیستمعامل: iOS 10
- ابعاد: آیفون ۷، ۱۳۸.۳ در ۶۷.۱ در ۷.۱ میلیمتر و آیفون ۷ پلاس، ۱۵۸.۲ در ۷۷.۹ در ۷.۳ میلیمتر
- باتری: آیفون ۷، باتری ۱۹۶۰ میلیآمپر ساعت و آیفون ۷ پلاس، ۲۹۵۰ میلیآمپر ساعت
- وزن: آیفون ۷، ۱۳۸ گرم و آیفون ۷ پلاس، ۱۸۸ گرم
- سایر امکانات: حسگر اثر انگشت و فناوری 3D Touch
شاید خیلی از کارشناسان و کاربران، آیفون ۷ و ۷ پلاس را تنها در حد یک بروزرسانی ساده بدانند؛ ولی این دو گوشی امکانات جالبی در خود جای دادهاند که میتوانند اساس تولید آیفون ۸ در سال آینده باشند. اضافهشدن رنگبندی مشکی مات و براق، حذف جک صوتی ۳.۵ میلیمتری، دوربین دوگانهی آیفون ۷ پلاس، سیستم عامل آیفون ۷ پلاس و اسپیکرهای جدید را میتوان مهمترین تغییرات پرچمداران نسل جدید اپل نسبت به نسخهی قبلی دانست.
شاید دارندگان آیفون ۶ اس و ۶ اس پلاس خیلی نسبت به خرید آیفون ۷ و ۷ پلاس راغب نباشند ولی هنوز هم دو پرچمدار جدید اپل حرفهای زیادی برای گفتن دارند. این دو گوشی که همچون سالهای گذشته با قیمتهای نجومی وارد بازار شده بودند، حالا با قیمت معقولتری به فروش میرسند.
گلکسی اس 7 و گلکسی اس 7 اج سامسونگ
مشخصات فنی
- پردازنده: ۶۴ بیتی اکسینوس ۸۸۹۰ با ۴ هسته پردازشی Cortex-A53 و ۴ هستهی پردازشی Mongoose با فرکانسهای پردازشی ۱.۶ و ۲.۳ گیگاهرتز
- نمایشگر: گلکسی اس ۷، ۵.۱ اینچ OLED با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل و تراکم پیکسلی ۵۷۷ پیکسل بر اینچ. گلکسی اس ۷ اج، نمایشگر ۵.۵ اینچی OLED با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل و تراکم پیکسلی ۵۳۴ پیکسل بر اینچ
- پردازندهی گرافیکی: Mail-T880 Mp12
- حافظهی داخلی: ۳۲ گیگابایت
- حافظهی رم: ۴ گیگابایت
- دوربین: ۱۲ مگاپیکسل در پشت و ۵ مگاپیکسل در جلو
- سیستمعامل: اندروید ۶ مارشمالو
- ابعاد: اس ۷، ۱۴۳.۴ در ۷۰.۸ در ۷.۹ میلیمتر و اس ۷ اج، ۱۵۰.۹ در ۷۲.۶ در ۷.۷ میلیمتر
- باتری: اس ۷، ۳۰۰۰ میلیآمپر ساعت و اس ۷ اج، ۳۶۰۰ میلیآمپر ساعت
- وزن: اس ۷، ۱۵۲ گرم و اس ۷ اج، ۱۵۷ گرم
- سایر امکانات: بدنهی ضد آب تا عمق ۱ متر و به مدت ۳۰ دقیقه ، حسگر اثر انگشت و نمایشگر همیشه روشن
رقبای سرسخت آیفونهای اپل چند وقتی است که راهی بازار ایران شدهاند. نسل هفتم از سری S سامسونگ بهجرئت بهترین گوشیهای هوشمندی هستند که توسط سامسونگ ساخته شدهاند.
گلکسی اس 7 و گلکسی اس 7 اج از پردازندهای بسیار قوی، حافظهی رم ۴ گیگابایتی، نمایشگر چشمنواز، دوربین فوقالعاده باکیفیت، بدنهی ضد آب و حسگر اثر انگشت برخوردارند. این خوبیها را اگر در کنار باتری قوی برای کار کردن طولانیمدت با این دستگاهها بگذارید، متوجه میشوید با دو بازیگر مهم دنیای گوشیهای هوشمند روبهرو هستید. سامسونگ در نسل جدید گوشیهای پرچمدار خود، نقاط ضعف نسل قبل را برطرف کرده است تا اکنون نسل هفتم از بدنهای ضدآب، درگاه کارت حافظه و باتری با طول عمر بیشتر برخوردار باشند.
اچ تی سی 10
مشخصات فنی
- پردازنده: اسنپدراگون ۸۲۰ با ۴ هستهی پردازشی Kryo
- نمایشگر: ۵.۲ اینچ Super LCD با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ QHD و تراکم پیکسلی ۵۶۵ پیکسل بر اینچ
- پردازندهی گرافیکی: Adreno 530
- حافظهی داخلی: ۳۲ گیگابایت با پشتیبانی از کارت حافظه جانبی
- حافظهی رم: ۴ گیگابایت
- دوربین: ۱۲ مگاپیکسل در پشت و ۵ مگاپیکسل در جلو
- سیستمعامل: اندروید ۶ مارشمالو
- باتری: ۳۰۰۰ میلیآمپر ساعت
- وزن: ۱۶۱ گرم
- ابعاد: ۱۴۵.۹ در ۷۱.۹ در ۹ میلیمتر
- سایر امکانات: حسگر اثر انگشت
اچ تی سی ۱۰ جدیدترین پرچمدار شرکت محبوب تایوانی است که مثل گذشته، بدنهای فلزی دارد و یک گوشی خوشساخت و زیبا است؛ هنگام معرفی اچتیسی وان ام ۷، بسیاری از گوشیها ظاهر نامناسب و پلاستیکی داشتند و معرفی این گوشی، دنیای گوشیهای هوشمند را دچار تحول کرد و این روند طراحی تا اچتیسی ۱۰ نیز حفظ شده است. این دستگاه همچنین از نمایشگر، عملکرد و دوربین خوبی برخوردار است.
پرچمدار امسال اچتیسی، دوربین و باتری خوبی دارد، اما در دنیایی که تفاوتهایی مانند اکوسیستم قدرتمند، ساختار ماژولار و صفحات نمایش خمیده وارد رقابت شدهاند، کسب سهم مناسب از بازار، برای اچتیسی دشوار است.
اچتیسی ۱۰ کمتر ایرادی را بهعنوان یک گوشی هوشمند دارد؛ اما آیا میتواند در کنار رقبای قدرتمند خود، رقابت موفقیتآمیزی داشته باشد. این سؤالی است که زمان پاسخ آن را خواهد داد؛ اما در حال حاضر وضعیت چندان به نفع اچتیسی به نظر نمیرسد. قطعا اچتیسی برای کسانی که به دنبال خرید یک گوشی هوشمند قدرتمند هستند، انتخابی عالی است؛ اما شاید بهترین انتخاب نیست.
هواوی P9
مشخصات فنی
- پردازنده: کرین ۹۵۵ با ۸ هشت هسته؛ ۴ هستهی Cortex-A72 و ۴ هستهی Cortex-A53 با فرکانسهای ۲.۵ و ۱.۸ گیگاهرتز
- نمایشگر: ۵.۲ اینچ IPS LCD با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل و تراکم پیکسلی ۴۲۳ پیکسل بر اینچ
- پردازندهی گرافیکی: Mali-T880 MP4
- حافظهی داخلی: ۳۲ گیگابایت
- حافظهی رم: ۳ گیگابایت
- دوربین: ۱۲ مگاپیکسل
- دوربین جلو: ۸ مگاپیکسل
- سیستمعامل: اندروید ۶
- باتری: ۳۰۰۰ میلیآمپر ساعت
- وزن: ۱۴۴ گرم
- ابعاد: ۱۴۵ در ۷۰.۹ در ۷ میلیمتر
- سایر امکانات: حسگر اثر انگشت
هواوی که با ورود به بازار گوشیهای هوشمند پرچمدار، توانسته است وضعیت خود را روز به روز بهبود ببخشد، حالا یکی از بهترین پرچمداران حال حاضر بازار را در قالب پی ۹ به نام خود دارد. هواوی پی ۹ کیفیت ساختی عالی دارد و دوربین دوگانه آن دارای امکانات زیاد و عملکردی فوقالعاده است.
البته در پی ۹ انتظار باتری بهتری داشتیم؛ اما این باتری عملکرد خیلی خوبی دارد و میتواند یک روز کامل برای اکثر کاربران شارژدهی کند. رابط کاربری هواوی همچنان پر از امکانات و ویژگیهای فراوان است که گاهی سردرگم کننده نیز هست و بهطور قطع برای برخی از کاربران این رابط کاربری جذاب نخواهد بود. امیدواریم هواوی در آینده گزینهای برای نزدیکتر کردن این رابط کاربری به اندروید خام در اختیار کاربران قرار دهد.
بهطور کلی هواوی پی ۹ یک گوشی کم نقص و زیبا است که برای علاقهمندان عکسبرداری میتواند گوشی ایدهآلی باشد و در استفادههای روزمره نیز عملکرد بسیار خوبی دارد.
ال جی وی 20
مشخصات فنی
- پردازنده: ۶۴ بیتی ۴ هستهای اسنپدراگون ۸۲۰ مدل MSM8996 کوالکام با فرکانس ۲.۲ گیگاهرتز
- نمایشگر: ۵.۷ اینچ با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۲۵۶۰ پیکسل و تراکم پیکسلی ۵۱۳ پیکسل بر اینچ
- پردازندهی گرافیکی: Adreno 530
- حافظهی داخلی: ۶۴ گیگابایت
- حافظهی رم: ۴ گیگابایت
- دوربین: دوگانه ۱۶ و ۸ مگاپیکسل
- دوربین جلو: ۵ مگاپیکسل
- سیستمعامل: اندروید ۷ نوقا
- باتری: ۳۲۰۰ میلیآمپر ساعت
- ابعاد: ۱۵۹.۷ در ۷۸.۱ در ۷.۶ میلیمتر
- وزن: ۱۷۴ گرم
الجی وی ۱۰ یکی از جذابترین گوشیهای سال گذشته بود؛ ولی با وجود امکانات بسیار و طراحی متفاوت، آنچنان که باید موفق عمل نکرد؛ اما وی ۲۰ سعی دارد این بار با حفظ همان استانداردهای نظامی و البته طراحی متفاوت و امکانات گسترده، جای خالی ایجادشده با توقف تولید گلکسی نوت ۷ را پر کند.
صفحه نمایش ثانویه، دوربین دوگانه، باتری قابل تعویض، آخرین نسخه از اندروید یعنی اندروید ۷ نوقا و خیلی از ویژگیهای متنوع از جمله DAC برای تجربهی عالی صوتی باعث شدهاند تا الجی وی ۲۰ پر از امکانات متنوع باشد. هر چند شاید ظاهر وی ۱۰ را بیشتر میپسندیدیم؛ اما وی ۲۰ با بدنهی فلزی باکیفیت خود حس بسیار بهتری را منتقل میکند.
پیکسل و پیکسل ایکسال گوگل
مشخصات فنی
- پردازنده: ۶۴ بیتی اسنپدراگون ۸۲۱ با فرکانسهای ۱.۶ و ۲.۱۵ گیگاهرتز
- نمایشگر پیکسل: ۵ اینچ با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل و تراکم ۴۴۱ پیکسل بر اینچ
- نمایشگر پیکسل ایکسال: ۵.۵ اینچ با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل و تراکم ۵۳۴ پیکسل بر اینچ
- پردازندهی گرافیکی: آدرنو ۵۳۰
- حافظهی داخلی: ۳۲ گیگابایت
- حافظهی رم: ۴ گیگابایت
- دوربین: ۱۲ مگاپیکسل
- دوربین جلو: ۸ مگاپیکسل
- سیستمعامل: اندروید ۷.۱ نوقا
- باتری پیکسل: ۲۷۷۰ میلیآمپر ساعت
- باتری پیکسل ایکسال: ۳۴۵۰ میلی آمپر ساعت
- ابعاد پیکسل: ۱۵۴.۷ در ۷۵.۷ در ۸.۶ میلیمتر
- وزن پیکسل: ۱۴۳ گرم
- وزن پیکسل ایکسال: ۱۶۸ گرم
- سایر امکانات: حسگر اثر انگشت
بیشک باید دو پرچمدار جدید گوگل یعنی پیکسل و پیکسل ایکسال را دو نمونه از بهترین گوشیهای موجود در بازار بدانیم که عبارت Made by Google را یدک میکشند. گوشیهای پیکسل نهتنها کیفیت ساخت بالایی دارند بلکه از طراحی منحصربهفردی برخوردار هستند. پشتیبانی نرمافزاری گوگل و بهرهگیری از نسخهی جدید اندروید نیز میتواند از مزایای این دو گوشی باشد.
پرچمداران جدید گوگل که با همکاری اچتیسی ساخته شدهاند، در بخش دوربین توانستند بالاترین امتیاز را کسب کنند. علاوه بر دوربین عالی باید به نمایشگر و سختافزار قدرتمند این دو گوشی اشاره کنیم که تکمیلکنندهی این مجموعهی بینظیر هستند. پیکسل و پیکسل ایکسال اخیرا وارد بازار ایران شدهاند و با توجه به قیمت بالای ارز فعلا برای خرید آنها باید بهای زیادی بپردازید؛ ولی به نظر میرسد این خرید باارزش خواهد بود.
اکسپریا XZ سونی
مشخصات فنی
- پردازنده: ۶۴ بیتی ۴ هستهای اسنپدراگون ۸۲۰ مدل MSM8996 کوالکام با فرکانس ۲.۱۵ گیگاهرتز
- نمایشگر: ۵.۲ اینچ IPS LCD با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل و تراکم پیکسلی ۴۲۴ پیکسل بر اینچ
- پردازندهی گرافیکی: Adreno 530
- حافظهی داخلی: ۶۴ گیگابایت
- حافظهی رم: ۳ گیگابایت
- دوربین: ۲۳ مگاپیکسل
- دوربین جلو: ۱۳ مگاپیکسل
- سیستمعامل: اندروید ۶ مارشمالو
- باتری: ۲۶۲۰ میلیآمپر ساعت
- ابعاد: ۱۴۶ در ۷۲ در ۸.۱ میلیمتر
- وزن: ۱۶۱ گرم
اکسپریا ایکس زد یک گوشی ترکیبی از سری Z و X سونی، محصولی تمامعیار و جذاب است که علاوه بر طرفداران سرسخت سونی، میتواند دیگر کاربران را نیز راضی کند. اکسپریا ایکس زد بیشتر از بخشهایی مانند دوربین، صفحه نمایش یا نرمافزار در ظاهر گوشی، یعنی جایی که بیشتر ضرورت آن احساس میشد، دچار تغییرات زیاد شده است. سختافزار گوشی بینقص به نظر میرسد ولی در بخش دوربین از سونی انتظار بیشتری داریم.
لومیا 950 ایکس ال مایکروسافت
مشخصات فنی
- پردازنده: اسنپدراگون ۸۱۰ مدل MSM8994 کوالکام با ۸ هشت هسته؛ ۴ هستهی Cortex-A53 و ۴ هستهی Cortex-A57 با فرکانسهای ۱.۵ و ۲.۰ گیگاهرتز
- نمایشگر: ۵.۷ اینچ OLED با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل و تراکم پیکسلی ۵۱۸ پیکسل بر اینچ
- پردازندهی گرافیکی: Adreno 430
- حافظهی داخلی: ۳۲ گیگابایت
- حافظهی رم: ۳ گیگابایت
- دوربین: ۲۰ مگاپیکسل
- دوربین جلو: ۵ مگاپیکسل
- سیستمعامل: ویندوز ۱۰ موبایل
- باتری: ۳۳۴۰ میلیآمپر ساعت
- ابعاد: ۱۵۱.۹ در ۷۸.۴ در ۸.۱ میلیمتر
- وزن: ۱۶۵ گرم
برخلاف تصور غالب، کیفیت ساخت و پلاستیک مورد استفاده در پرچمداران جدید مایکروسافت بسیار خوب است و حس بسیار خوبی به کاربر منتقل میکند. صفحه نمایش ۵.۷ اینچی امولد این گوشی نیز کیفیت فوقالعادهای دارد و از نقاط قوت لومیا ۹۵۰ ایکس ال به شمار میرود.
مانند قبل، در پرچمداران جدید نیز شاهد یکی از باکیفیتترین دوربینها در بین گوشیهای هوشمند هستیم. هر دو دوربین جلو و پشت این گوشی بسیار عالی عمل میکنند و دوربین اصلی آن به خصوص در محیطهای با نور کم عملکرد بسیار خوبی دارد. ویژگی Rich Capture کمک میکند علاوه بر کنترلهای دستی بر دوربین، بتوانید تغییرات دیگری نیز در تصاویر ثبتشده ایجاد کنید تا این تصاویر هر چه بیشتر دلخواه شما باشند.
بهطور کلی گوشی لومیا ۹۵۰ ایکس ال را میتوان یک گوشی تمامعیار برای طرفداران ویندوز موبایل دانست؛ اما همچنان محدودیتهای نرمافزاری در پلتفرم موبایل مایکروسافت وجود دارند و گاهی آزاردهنده میشوند. اگر این مشکل برطرف شود و توسعهدهندگان روی خوش خود را به ویندوز و کاربران آن نشان دهند، بهطور قطع لومیا ۹۵۰ ایکس ال میتواند رقیب بزرگی برای بزرگان بازار گوشیهای هوشمند باشد.
وان پلاس 3
مشخصات فنی
- پردازنده: ۴ هستهای ۶۴ بیتی کوالکام اسنپدراگون ۸۲۰
- نمایشگر: ۵.۵ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ پیکسل همراه با پنل امولد و تراکم پیکسلی ۴۰۱ پیکسل بر اینچ
- پردازندهی گرافیکی: Adreno 530
- حافظهی داخلی: ۶۴ گیگابایت
- حافظهی رم: ۶ گیگابایت
- دوربین: ۱۶ مگاپیکسلی
- دوربین جلو: ۸ مگاپیکسلی
- سیستمعامل: اندروید نسخهی ۶.۰.۱ مارشمالو
- باتری: ۳۰۰۰ میلیآمپر ساعت
- ابعاد: ۱۵۲.۷ در ۷۴.۷ در ۷.۴ میلیمتر
- وزن: ۱۵۸ گرم
- سایر امکانات: حسگر اثر انگشت و رابط نرمافزاری Oxygen OS
نهتنها به نظر ما، بلکه به اعتقاد بسیاری از وبسایتهای معتبر دنیا و کارشناسان دنیای گوشیهای هوشمند، وان پلاس ۳ یکی از بهترین و باصرفهترین گوشیهای اندرویدی موجود در بازار است که از هر نظر ارزش خرید دارد.
این پرچمدار، هم کیفیت ساخت خوبی دارد و هم از سختافزار پرقدرتی بهره میبرد که باعث میشود تجربهی کاری لذتبخشی در اختیار شما قرار گیرد. شاید در یک جمله بتوان گفت وان پلاس ۳ برخلاف نسلهای قبلی خود، قاتل پرچمداران نیست بلکه یک «پرچمدار قاتل» است و میتوان شانهبهشانهی رقبای بزرگ خود در دنیای گوشیهای هوشمند به رقابت بپردازد.
البته اگر باتری این گوشی شارژدهی بهتری داشت و دوربین آن میتوانست در سطح پرچمداران سال ۲۰۱۶ ظاهر شود؛ میتوانستیم وانپلاس ۳ را پرچمداری بینقص در سال جاری بدانیم. ولی این گوشی درمجموع نسبت به قیمت بسیار خوب خود، ارزش خرید بالایی دارد. قیمت این گوشی در بازار گاهی به ۱.۷ میلیون تومان نیز میرسد.
موتو زد موتورولا
مشخصات فنی
- پردازنده: ۴ هستهای ۶۴ بیتی کوالکام اسنپدراگون ۸۲۰ با فرکانس ۲ گیگاهرتز
- نمایشگر: ۵.۵ اینچی با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل همراه با پنل امولد و تراکم پیکسلی ۵۳۵ پیکسل بر اینچ
- پردازندهی گرافیکی: Adreno 530
- حافظهی داخلی: ۶۴ گیگابایت
- حافظهی رم: ۴ گیگابایت
- دوربین: ۱۳ مگاپیکسل
- دوربین جلو: ۵ مگاپیکسل
- سیستمعامل: اندروید نسخهی ۶.۰.۱ مارشمالو
- باتری: ۲۶۰۰ میلیآمپر ساعت
- ابعاد: ۱۵۳.۳ در ۷۵.۳ در ۵.۲ میلیمتر
- وزن: ۱۳۶ گرم
- سایر امکانات: مجهز به حسگر اثر انگشت
به گفتهی لنوو، موتو زد (Moto Z) باریکترین گوشی هوشمند پرچمدار است؛ اما آنچه باعث تفاوت آن میشود، مادها یا همان ماژولهای در نظر گرفتهشده برای این گوشی است.
پرچمدار جدید موتورولا همچون گذشته کیفیت ساخت بالایی دارد و به جدیدترین سختافزار دنیای گوشیهای هوشمند مجهز شده است. این گوشی زیبا است، دوربین خوبی دارد و از صفحه نمایش بسیار خوبی بهره میبرد. موتو زد موتورولا را میتوان بهترین گوشی ماژولار بازار دانست. در ادامه میتوانید بررسی ویدیویی زومیت از موتو زد موتورولا را تماشا کنید.
دیدگاه تان را بنویسید