۲۴ استان کشور در این مدت متاثر از بارشها بودند که ۲۵ شهرستان در ۶ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، ایلام، کردستان، کرمانشاه و لرستان به خدمات امداد و نجات نیاز پیدا کردند.
جی پلاس؛ رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از رگبار باران و وزش باد شدید و در برخی مناطق خیزش گرد و خاک، همچنین نفوذ توده گرد و غبار از کشور همسایه خبر داد.
صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا، درباده شرابط جوی کشور اظهار کرد: امروز پنجشنبه (۲۴ فروردین) سامانه بارشی در جنوب غرب، غرب، شمال غرب کشور و دامنههای جنوبی البرز، مرکزی شامل استانهای، قزوین، البرز و تهران فعال است و سبب رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید و در برخی نقاط سبب ریزش تگرگ میشود.
وی افزود: همچنین در سواحل شمالی کشور بهویژه در غرب سواحل افزایش ابر رگبار باران و وزش باد پیش بینی میشود. شدت بارش در شمال چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه وبویراحمد، شمال و شرق خوزستان، لرستان، کرمانشاه، کردستان، ایلام و ارتفاعات البرز مرکزی است.
به گفته رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ارتفاعات بارش برف انتظار میرود. وزش باد در بیشتر مناطق کشور طی امروز پدیده غالب است که در برخی مناطق سبب خیزش گردوخاک میشود.
وی افزود: جمعه (۲۵ فروردین) در برخی مناطق غرب کشور، شمال غرب، برخی نقاط سواحل دریای خزر بهویژه مازندران و گلستان، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز بارش و وزش باد رخ میدهد. جمعه در دامنههای جنوبی البرز، وزش باد شدید گاهی همراه با خیزش گردوخاک انتظار میرود. در این روز کاهش محسوس دما در شمال غرب، غرب و دامنههای جنوبی البرز رخ میدهد و از ظهر شنبه(۲۶ فروردین) در این مناطق روند تدریجی افزایش دما شکل میگیرد.
ضیاییان ادامه داد: از ظهر پنجشنبه و طی جمعه نفوذ توده گرد و خاکی که در کشور عراق شکل گرفته به مناطقی از غرب و جنوب غرب کشورمان دور از انتظار نیست. دوشنبه(۲۸ فروردین) در نوار شرقی کشور بهویژه منطقه زابل شاهد وزش باد شدید و گردوخاک خواهیم بود.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: شنبه در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار حاکم میشود. بهتدریج در شب با نفوذ جریانات خنک شمالی به غرب سواحل دریای خزر افزایش ابر و بارش در گیلان آغاز میشود. یکشنبه (۲۷ فروردین) نیز در استانهای اردبیل، گیلان، مازندران و غرب گلستان بارش پیشبینی میشود.
ضیاییان گفت: دوشنبه در ارتفاعات البرز مرکزی و ارتفاعات جنوب کرمان بارش رخ میدهد و در بقیه مناطق کشور جوی آرام برقرار است.
وی ادامه داد: پنجشنبه غرب خلیج فارس مواج است از بعد از ظهر جمعه و طی شنبه خلیج فارس تنگه هرمز و دریای عمان مواج میشود. پنجشنبه و جمعه دریای خزر نسبتا متلاطم است و یکشنبه و دوشنبه مواج خواهد بود.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا ( ۲۵ فروردین ) نیمهابری و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۱۸ و روز شنبه ( ۲۶ فروردین) کمی ابری همراه با وزش باد و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۲۰ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۴ و ۲۵ فروردین) بندرعباس با دمای ۳۵ و ۳۶ درجه سانتیگراد گرمترین مرکز استان کشور است.
خانههای مجاور رودخانه ونایی تخلیه شد/طغیان رودخانهها در بخش پاپی خرمآباد
در پی ورود سامانه بارشی بسیار قوی به لرستان و تحت تاثیر قرار دادن بسیاری از مناطق استان پیشبینیهای هواشناسی از وقوع احتمالی سیلاب و طغیان رودخانهها خبر میدهد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان از تخلیه خانههای مجاور رودخانه ونایی در بروجرد خبر داد.
مهدی پازوکی امروز ۲۴ فروردینماه در جمع خبرنگاران، با اشاره به سامانه بارشی و هشدار وضعیت قرمز سازمان هواشناسی کشور، اظهار کرد: به دلیل بارش سنگین در شب گذشته و بالا آمدن رودخانه ونایی بروجرد مسیر تردد مسدود و خانههای مجاور این رودخانه تخلیه شدند.
وی تصریح کرد: مردم از تردد غیرضرور در مسیر جاده ونایی و توقف در مسیر رودخانهها جدا خودداری کنند.
گفتنی است، بهدلیل بارش سنگین باران در شهرستان بروجرد و عدم دید کافی و خطر ریزش کوه در مسیر، به این منظور جاده ونایی تا پایان بارش نزولات جوی (جمعه ۲۵ فروردین) مسدود است.
آب شرب شهر برخوردار قطع شد
فرماندار خرمآباد گفت: رودخانههای بخش پاپی شهرستان خرمآباد در پی فعالیت سامانه بارشی اخیر طغیان کردند.
محمدباقر احمدی چگنی امروز ۲۴ فروردینماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: رودخانههای بخش پاپی شهرستان خرمآباد صبح امروز پنج شنبه ۲۴ فروردین بر اثر بارندگیهای شدید ناشی از فعالیت سامانه بارشی اخیر طغیان کردند. این حجم از روان آب در پایین دست خساراتی در پی خواهد داشت.
وی تصریح کرد: شدت بارندگیها به منازل روستایی و زمینهای کشاورزی روستاهای روزگیره و چل ریز بخش پاپی خساراتی وارد کرد.
فرماندار خرمآباد خاطرنشان کرد: راه دسترسی روستای سیرم به تنگ هفت و همچنین راه ارتباطی دهستانهای کشور و چمسنگر که شامل ۲۳ روستا میشود، قطع شده است و تلاشها برای بازگشایی این راهها ادامه دارد.
احمدی چگنی اضافه کرد: از این روستاها راه ارتباطی ۴ روستا از سیل سال ۱۳۹۸ تاکنون تخریب شده است و ساکنان آنها کماکان از مسیرهای موقت برای تردد استفاده میکنند که گاهی با کوچکترین بارندگی مسدود میشوند.
وی همچنین از احتمال مسدود شدن راه دو دهستان چمسنگر و ماهرو بر اثر شدت بارشها خبر داد.
بازگشایی راه ارتباطی ۵ روستا در چگنی
فرماندار چگنی گفت: راه ارتباطی ۵ روستا در بخش شاهیوند و ویسیان بازگشایی شد.
افشین بازگیر اظهار کرد: راه ارتباطی پنج روستای واقع در بخشهای شاهیوند و ویسیان که به دلیل بارشهای سیل آسا مسدود شده بود بازگشایی و ارتباط اهالی با سایر روستاها و مرکز شهرستان برقرار شده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر راه دسترسی تمامی مناطق روستایی چگنی برقرار است اما در صورت تشدید و تداوم بارشها احتمال انسداد دوباره دور از انتظار نخواهد بود.
فرماندار چگنی ادامه داد: در حال حاضر پل ورپل در شهرچم پلک دچار آبگرفتگی و بازگشت آب شده و تردد امکانپذیر نیست به همین دلیل ورودیهای پل بسته و مسیر جایگزین برای تردد اهالی این منطقه تعیین شده است.
بازگیر با بیان اینکه این پل موقت پس از سیل فروردین ۹۸ بازسازی شده است، افزود: ارتباط اهالی این منطقه با روستاهای اطراف امکانپذیر نیست اما مردم میتوانند از ضلع شرقی و غربی با مرکز شهرستان ارتباط بگیرند.
گفتنی است، فعالیت سامانه بارشی قوی قبل از ظهر چهارشنبه در لرستان آغاز و موجب سرریز برخی سدها، طغیان رودخانههای شهری و فصلی، آبگرفتگی معابر، قطع راه دسترسی برخی روستاها، کاهش دما و اختلال در ترددجادهای شده است.
طغیان رودخانهها در بخش پاپی خرمآباد
فرماندار خرمآباد گفت: رودخانههای بخش پاپی شهرستان خرمآباد در پی فعالیت سامانه بارشی اخیر طغیان کردند.
محمدباقر احمدی چگنی امروز ۲۴ فروردینماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: رودخانههای بخش پاپی شهرستان خرمآباد صبح امروز پنج شنبه ۲۴ فروردین بر اثر بارندگیهای شدید ناشی از فعالیت سامانه بارشی اخیر طغیان کردند. این حجم از روان آب در پایین دست خساراتی در پی خواهد داشت.
وی تصریح کرد: شدت بارندگیها به منازل روستایی و زمینهای کشاورزی روستاهای روزگیره و چل ریز بخش پاپی خساراتی وارد کرد.
فرماندار خرمآباد خاطرنشان کرد: راه دسترسی روستای سیرم به تنگ هفت و همچنین راه ارتباطی دهستانهای کشور و چمسنگر که شامل ۲۳ روستا میشود، قطع شده است و تلاشها برای بازگشایی این راهها ادامه دارد.
احمدی چگنی اضافه کرد: از این روستاها راه ارتباطی ۴ روستا از سیل سال ۱۳۹۸ تاکنون تخریب شده است و ساکنان آنها کماکان از مسیرهای موقت برای تردد استفاده میکنند که گاهی با کوچکترین بارندگی مسدود میشوند.
وی همچنین از احتمال مسدود شدن راه دو دهستان چمسنگر و ماهرو بر اثر شدت بارشها خبر داد.
افزایش شمار حادثهدیدگان در سیل و آبگرفتگی اخیر / امدادرسانی به حدود ۸۰۰ نفر تاکنون
سرپرست سازمان امدادونجات جمعیت هلالاحمر از امدادرسانی به ۷۹۲ نفر در سیل و آبگرفتگی ۶ استان در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
محمودی در تشریح عملیات سیل و آبگرفتگی طی ٢٤ ساعت گذشته گفت: ۲۴ استان کشور در این مدت متاثر از بارشها بودند که ۲۵ شهرستان در ۶ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، ایلام، کردستان، کرمانشاه و لرستان به خدمات امداد و نجات نیاز پیدا کردند.
بنابر اعلام پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر، وی با اشاره به اینکه عملیات امدادرسانی در ۳۲ منطقه انجام شده است، افزود: در ۲۴ ساعت گذشته به ۷۹۲ نفر امدادرسانی شد.
وی همچنین گفت: ۳۸۵ نفر نیز اسکان اضطراری یافته و ۲۴ نفر نیز به مناطق امن انتقال داده شدند. همچنین از ۷۳ واحد مسکونی آب تخلیه شد.
تکمیل می شود....
-
قطع راه ارتباطی ۲۰ روستای الیگودرز/ قطع برق ۲۶۷ روستای لرستان در اثر بارش
فرماندار الیگودرز: در پی بارش باران راه ارتباطی ۲۰ روستای این شهرستان قطع شد.
تعدادی از راهها بازگشایی و تلاش برای بازگشایی تمامی محورهای مسدود شده ادامه دارد.
سرپرست شرکت توزیع برق لرستان: بر اثر بارش و باد شدید از روز گذشته تاکنون برق ۲۶۷ روستا با ۱۵۷۹ خانوار در سطح لرستان قطع شده.
در حال حاضر برق ۲۱۲ روستا با ۱۲۸۸ خانوار وصل و ۵۵ روستا با ۲۹۱ خانوار بیبرق هستند.
-
قطع برق ۲۶۷ روستای لرستان در پی بارشهای اخیر / ۵۵ روستا همچنان برق ندارند
سرپرست شرکت توزیع برق لرستان از قطع برق ۲۶۷ روستای این استان در اثر بارشهای اخیر خبر داد و گفت: ۲۱۲ روستا تاکنون برقدار شده است.
مهران امیری عصر امروز در جمع خبرنگاران در ارتباط با خسارات ناشی از بارشهای اخیر، اظهار داشت: برق ۲۶۷ روستا با ۱۵۷۹ خانوار بر اثر بارش و باد شدید از روز گذشته تا به امروز در لرستان قطع شد.
وی افزود: برق ۲۱۲ روستا با ۱۲۸۸ خانوار با تلاش نیروهای شرکت توزیع برق در حال حاضر وصلشده، اما ۵۵ روستا با ۲۹۱ خانوار هنوز بدون برق است.
سرپرست شرکت توزیع برق لرستان عنوان کرد: ۵۵ روستای بیبرق شامل ۵۴ روستای منطقه سپیددشت، مرگسر و یک روستا در شهرستان دورود است که بهدلیل تخریب قسمتی از شبکه ۲۰ کیلوولت ناشی از طغیان رودخانه و رانش زمین بدون برق است.
وی بیان کرد: اکیپهای عملیاتی در مناطق بیبرق لرستان در حال احداث شبکه جایگزین هستند و پیشبینی میشود تا ساعات آینده برق این نقاط وصل شود.
امیری گفت: عملیاتی شرکت توزیع برق لرستان به تعداد ۶۴ اکیپ و ۱۹۲ نیروی انسانی با توجه هشدارهای صادره از مدیریت بحران استانداری و شرکت توانیر در حالت آمادهباش بودند و به محض دریافت گزارش خاموشی وارد عمل شدند.
سرپرست شرکت توزیع برق لرستان ابراز کرد: مردم قطعی برق را به شماره ۱۲۱ اطلاعرسانی کنند تا اکیپهای مورد نظر ما در سریعترین زمان ممکن برای رفع خاموشی به محل وقوع حادثه اعزام شوند.
-
آخرین وضعیت امدادرسانی در مناطق درگیر حوادث جوی
رئیس جمعیت هلالاحمر از آمادهباش کامل امدادگران در ۲۴ استان از جمله تهران و امدادرسانی به ۸۶۱ نفر در ۸ استان غربی و شمالغرب کشور در پی بارشهای ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
پیر حسین کولیوند عصر امروز پنجشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۲ درباره آخرین وضعیت امدادرسانی در مناطق درگیر حوادث جوی، گفت: هماکنون ۲۴ استان کشور از جمله تهران با بارش رگباری و سیلآسای باران مواجه هستند؛ اما در ۸ استان آذربایجانی شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، ایلام، کرمانشاه، جنوبغرب لرستان و شمال خوزستان نیاز به امدادرسانی بود که عملیاتهای متعددی انجام شد و امدادرسانی در این مناطق همچنان ادامه دارد.
کولیوند افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته یک نفر به دلیل سقوط در جریان آب در شهرستان مهران استان ایلام، یک زن ۶۰ ساله به دلیل غرق شدگی در سیلاب الموت شرقی در استان قزوین و یک نفر به دلیل برخورد صاعقه در شهرستان بوکان استان آذربایجان غربی جان خود را از دست دادند.
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: از صبح دیروز تا این لحظه روستای چمگز در شهرستان پلدختر و کمندان در شهرستان ازنا از استان لرستان تخلیه شدند و ساکنان آنها در ۴ اردوگاه اسکان اضطراری هلال احمر استقرار یافتند.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر، کولیوند تاکید کرد: با توجه به اعلام هشدار سطح قرمز هواشناسی، جمعیت هلالاحمر در سراسر کشور توانست از قبل پیشبینیهای لازم را انجام دهد و نسبت به تکمیل شارژ انبارهای امدادی در شهرستانهای غرب و شمالغربی کشور اقدام کند و همچنین جانمایی اردوگاههای اسکان اضطراری و اعلام آن به مدیریت بحران استانداریها را انجام دهد.
-
پلیس راه:
بیش از ۲۰ مورد ریزش سنگ در جاده چالوس گزارش شد/ وقوع سیل در کندوان محتمل است
فرمانده پلیس راه کندوان مازندران: از صبح امروز تاکنون بیش از ۲۰ مورد ریزش و سقوط سنگ در محور چالوس به کرج گزارش شده و با توجه به بالاآمدن آب رودخانه در حاشیه محور، وقوع سیلاب در جاده کندوان است.
-
تخریب یک واحد مسکونی در خرم آباد
شهردار خرم آباد گفت: یک واحد مسکونی در محله اسدآبادی این شهر بر اثر بارش شدید و مداوم باران تخریب شد.
داریوش بارانی بیان کرد: این واحد مسکونی خالی از سکنه بوده است و هیچگونه خسارت جانی در پی نداشته اما آوار ناشی از تخریب آن در مسیر مسیل دره اسدآبادی برجای مانده است.
وی با بیان اینکه عوامل شهرداری در حال آوار برداری این ساختمان هستند ادامه داد: ۲ ملک مجاور این ساختمان نیز در معرض خطر قرار دارند که مالک یکی از این ساختمان ها حاضر به تخلیه شده است و با کمک عوامل شهرداری در حال جابجایی و تخلیه این ملک هستند.
وی عنوان کرد: مالک واحد مسکونی دیگر نیز تاکنون حاضر به تخلیه نشده است که در حال رایزنی با دادستانی جهت جابجایی این افراد و تخلیه ساختمان هستیم.
فعالیت سامانه بارشی قوی قبل از ظهر چهارشنبه در لرستان آغاز و موجب سرریز برخی سدها، طغیان رودخانه های شهری و فصلی، آبگرفتگی معابر، قطع راه دسترسی برخی روستاها، کاهش دما و اختلال در تردد جاده ای شده است.
بنابر پیش بینی هواشناسی، این سامانه تا ظهر امروز با شدت در استان فعال خواهد بود.
-
آماده باش مدیریت بحران قزوین
دستگاههای عضو ستاد مدیریت بحران استان قزوین در پی صدور هشدار نارنجی هواشناسی و احتمال بروز سیل در پی بارندگی های شدید به حالت آماده باش کامل درآمدند.
محمدرضا علیمی مدیرکل مدیریت بحران استانداری قزوین در این خصوص گفت: تمام دستگاههای ذیربط این استان با توجه به هشدارهای هواشناسی در خصوص بارش باران برای مقابله با خطرات و تهدیدهای احتمالی از آمادگی لازم برخوردار هستند.
وی با اشاره به اینکه در تمام مناطق استان قزوین شاهد بارندگی هستیم و فعالیت سامانه بارشی تا فردا جمعه ادامه دارد، اظهار کرد: با توجه به بارش باران و تگرگ شاهد آبگرفتگی معابر عمومی و بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها و مسیلها خواهیم بود و به همین دلیل مردم باید از اتراق، تردد و توقف در حاشیه رودخانهها جداً خودداری کنند.
علیمی تاکید کرد: مناطق کوهستانی به ویژه الموت غربی و شرقی، کوهین و طارم در معرض خطر بیشتری قرار دارند و همچنین بخش کوچکی از جنوب استان در شهرستان های بویین زهرا و آوج نیز شدت بارشها شدید خواهد بود.
به گفته این مسوول، نقاط پرخطری را که پیشبینی کردیم با همکاری دستگاههای ذیربط بهطور جدی در حال مدیریت است و فرمانداریها، بخشداریها، دهیاریها و شهرداریها نیز در حالت آماده باش کامل هستند.
علیمی اضافه کرد: با توجه به اینکه احتمال سرریز شدن سدها وجود دارد توصیه میشود کشاورزان و مردم از توقف در اطراف سدهای خاکی نیز خودداری کنند.
وی یادآور شد: با توجه به تعطیلات آخر هفته از همه مردم میخواهیم توصیهها و هشدارهای صادره از سوی مدیریت بحران را جدی گرفته و از قرار گرفتن و در نواحی پرخطر خودداری کنند.
-
تخریب ۴ پل در گیلانغرب
فرماندار گیلانغرب از وارد آمدن خسارت گسترده به کشاورزی این شهرستان بدنبال بارندگیهای اخیر خبرداد.
وحید محمدی با اشاره به بارندگی های شدید دیروز و شب گذشته(۲۳ فروردین) در این شهرستان، اظهار کرد: در پی این بارشها، بخشی از راه های مواصلاتی شهرستان به علت ریزش سنگ و کوه مسدود شد که با حضور نیروهای امدادی بازگشایی شده است.
وی با بیان اینکه این بارندگیها باعث تخریب چهار پل در این شهرستان شد، اضافه کرد: همچنین بارندگی ها قطع برق در دو دهستان حیدریه و دیره این شهرستان را به دنبال داشت که برق آنها هم اکنون وصل شده است.
فرماندار گیلانغرب با بیان اینکه آب هیچکدام از روستاهای این شهرستان قطع نشده، افزود: تنها آب دهستان دیره گل آلود شده که آن هم تا زمان رفع گل آلودگی آب، با تانکر مشغول آب رسانی به مردم این منطقه هستیم.
وی از وارد شدن خسارت گسترده به بخش کشاورزی این شهرستان هم خبرداد و گفت: متاسفانه این بارندگی ها به بخش کشاورزی شهرستان خساراتی جدی و گسترده وارد کرده است.
محمدی با تاکید براینکه این بارندگی ها هیچ تلفات جانی نداشته، گفت: خسارت بارندگیها تنها در بخش کشاورزی و زیرساختی شهرستان بوده که هنوز برآورد دقیقی از میزان آن انجام نشده و در دست بررسی است.
وی در پایان یادآور شد: تمام گروههای امدادی و ستاد بحران در مناطق مختلف شهرستان گیلانغرب پای کار هستند.
-
جان باختن یک نفر در بوکان بر اثر صاعقه
سرپرست فرمانداری شهرستان بوکان گفت: جوان ۳۵ ساله از اهالی روستای "اوزنقشلاق" از توابع بخش سیمینه این شهرستان بر اثر اصابت صاعقه در ارتفاعات جان خود را از دست داد.
خشایار صنعتی افزود: این حادثه عصر دیروز درمناطق مرتفع اطراف این روستا روی داد که در آن این جوان به همراه فرد دیگری مورد اصابت شدید صاعقه قرار گرفتند که بر اثر شدت ضربه صاعقه یکی از این دو جوان فوت کرد و فرد دیگر که مصدوم شده بود برای مداوا به مراکز درمانی انتقال یافت.
صنعتی گفت: کشاورزان و دامداران در هنگام نامساعد بودن شرایط جوی باید بلافاصله در مکانهای بسته و سقفدار پناه بگیرند و از ایستادن در کنار درختان و تکه سنگهای بزرگ و اشیای فلزی خودداری کرده و از گیرنده رادیویی و گوشی تلفن استفاده نکنند.
وی اظهار کرد: همچنین روستائیان باید در هنگام صاعقه از تردد و استقرار در ارتفاعات روستاها که به دلیل شرایط خاص اقلیمی و زمین شناسی احتمال برخورد صاعقه وجود دارد و موجب تلفات می شود ، خودداری کنند.
-
برق ۸۶ روستای لرستان بر اثر وزش باد و باران شدید قطع شد
سرپرست شرکت توزیع برق لرستان گفت: شبکه برق ۴۱۵ خانوار در ۸۶ روستای استان بر اثر باران و باد شدید قطع شده است.
مهران امیری در خصوص خسارات ناشی از بارشهای اخیر اظهار کرد: از شب گذشته تاکنون نیروهای شرکت توزیع برق استان در تلاش هستند تا این روستاها در کمترین زمان ممکن برقدار شوند.
وی افزود: هم اکنون ۸۶ روستای خرم آباد، چگنی، کوهدشت، پلدختر، نورآباد و الیگودرز در خاموشی قرار دارند و کار بازسازی شبکه ها با وجود شرایط بد آب و هوا در حال انجام است.
سرپرست شرکت توزیع برق لرستان تاکید کرد: مردم هرگونه قطعی برق را با شماره ۱۲۱ اطلاع دهند تا تیم های فنی در سریعترین زمان ممکن جهت رفع خاموشی به محل اعزام شوند.
-
سیلاب جان 3 نفر را گرفت
معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر با اعلام سه کشته در سیلاب ۲۴ ساعت گذشته، گفت: در استانهای آذربایجان غربی، کرمانشاه، ایلام و لرستان بارشها شدت گرفته است و امدادگران هلال احمر آماده برپایی اردوگاههای اسکان اضطراری در صورت لزوم هستند.
مرتضی مرادیپور گفت: پس از اعلام هشدار قرمز هواشناسی، امدادگران هلالاحمر در ۶ استان غربی کشور در آمادهباش کامل بودند و در ۲۴ ساعت گذشته تخلیه آب از ۷۳ منزل مسکونی و نجات تعدادی از محصورشدگان از سیلاب انجام شده است.
مرادیپور گفت: در ۲۴ ساعت گذشته به ۸۶۱ نفر در ۱۱شهر، ۲۱روستا و ۲ منطقه عشایری امدادرسانی شدهاست.
بنابر اعلام پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر؛ او افزود: تا کنون ۳۸۵ نفر اسکان اضطراری یافتهاند و ۲۴ نفر به نقاط امن منتقل شدهاند.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات گفت: متاسفانه سیلاب در ۲۴ ساعت گذشته جان ۳ نفر را در شهرستانهای بوکان، مهران و الموت به ترتیب در استانهای آذربایجان غربی، ایلام و قزوین گرفت.
او افزود: تا ظهر امروز پنجشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۲ از شدت بارشها در شهرستان اندیکا استان خوزستان و شهرستانهای بانه، سقز، سنندج و مریوان در کردستان کم شده اما بارندگیها در آذربایجانغربی، کرمانشاه، ایلام و لرستان افزایش یافته و موجب آبگرفتگی در شهرستانهای ارومیه، میاندوآب، گیلانغرب، اسلام آباد، سراوان، ملکشاهی، بروجرد، درود، الیگودرز و خرمآباد شدهاست.