از ۲۹ تا ۳۱ تیر ماه؛

«کاربردینو»، نخستین نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال استان قم برگزار می شود

نخستین نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال استان قم کاربردینو با مشارکت شرکت های فناوری و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از ۲۹ تا ۳۱ تیر ماه در مجتمع بازار سلام برگزار می شود و حضور در آن نیازمند ثبت نام است.

لینک کوتاه کپی شد

مدیر شرکت دانش بنیان روبرد گفت: کارآموزی مسیر مطمئنی برای ورود به بازار کار است و نمایشگاه کاربردینو برای همین منظور برگزار می شود.

 حسن حسینعلی پور، مدیر شرکت دانش بنیان روبرد که در نشست خبری نخستین نمایشگاه اشتغال و کارآفرینی قم کاربردینو که با حضور جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد با تاکید بر نقش شرکت های دانش بنیان در افزایش اشتغال و کارآفرینی، اظهار کرد: با تغییر ساختار شرکت ها در دهه گذشته در ایران به سمت استارتاپی و دانش بنیان شدن، خلا بین دانشگاه ها و صنعت عمیق تر شده بطوری که انتقال دانش مورد نیاز نیروی کار این نوع شرکت ها برای دانشگاه ها به دانشجویان با چالش های جدی روبرو شده است.

وی تصریح کرد: مجموعه ما از سال ۹۹ برای رفع این مشکل، یک شبکه اجتماعی کاملا حرفه ای و تخصصی به نام روبرد ایجاد کرده که مختص دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی میباشد که هدف اصلی آن شبکه سازی حرفه ای و  انتقال تجربه و دانش، افزایش سطح امادگی جهت ورود به بازارکار، رشد فردی و کمک به اشتغالزایی بیشتر جوانان عزیز کشورمان است.

این جوان کارآفرین یادآور شد: از شهریور ماه ۱۴۰۰ که روبرد بطور رسمی وارد بازار شده تا  به امروز حدود ۱۸ هزار دانشجو و فارغ التحصیل از سراسر کشور عضو این شبکه اجتماعی شده اند و جذب کاربران روبرد در ماه اخیر سرعت بسیار خوبی داشته است. در این مدت بیش از ۲۰ هزار محتوای تخصصی توسط کاربران در روبرد تولید و متشر شده همچنین در خرداد ماه تقریبا ۲۵۰ کارآموز توسط روبرد وارد بازار کار شدند که این نوید بخش پتانسیل خیلی خوب شرکت ها و دانشجویان برای ورود به بازار کار است.

مهندس حسینعلی پور اضافه کرد: در راستای هدف روبرد که همان شبکه سازی حرفه ای و ورود به بازر کار است به همت دوستان و مجموعه های فعال زیسب بوم نواوری استان قم نمایشگاه کاربردینو و رویداد کارآموزشو از فروردین ماه سال جاری ایده پردازی، برنامه ریزی و با کمک عزیزان در تیر ماه به مرحله اجرا رسیده است.

مدیر شرکت روبرد تصریح کرد: باید توجه داشت که قم به عنوان یک شهر علمی و دانشجویی با حدود ۴۰ هزار دانشجوی صنعتی و بیش از ۲۵۰۰ شرکت، کارخانه، واحد صنعتی و استارتاپ ظرفیت بسیار زیادی جهت اشتغالزایی و همچنین پرورش منابع انسانی خبره با دوره های کارآموزی را دارد. همین امر نیز باعث توجه و تمرکز ویژه ما به استان قم شده است.

وی به مخاطبان اصلی نمایشگاه کاربردینو اشاره کرد و گفت: مخاطبین این نمایشگاه دانشجویان، فارغ التحصیلان و فعالین اکوسیستم نواوری و فناوری استان میباشند که با توجه به سطح برگزاری رویداد، استقبال گسترده توسط عزیزان شرکت کننده و شرکت های فناور و دانش بنیان غرفه دار دور از ذهن نیست.

حسینعلی پور عنوان کرد: دانشجوها، فارغ التحصیلان و علاقمندان در این نمایشگاه با شرکت ها و زیست بوم نو اوری آشنا می شوند و بستر ایجاد شبکه ارتباطی مناسب توسط شبکه اجتماعی روبرد برایشان فراهم می شود. در نهایت در روز پایانی و با رویداد کارآموز شو، متقاضیان کارآموزی در محل نمایشگاه حضور پیدا کرده و با راهنمایی منتورها برای شرکت و موقعیت شغلی مناسب خودشون پروفایل خود را در روبرد ارسال کرده و توسط شرکت ها انتخاب می شوند.

 

کاربردینو

 

ظرفیت اشتغال آفرینی قم در حوزه فناوری بسیار بالا است

دبیر نخستین نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال قم گفت: نسبت سرمایه گذاری در حوزه فناوری برای ایجاد اشتغال در مقابل دیگر حوزه‌ها بسیار کمتر است و در صورت توجه به این حوزه، گام خوبی در جهت تحقق شعار سال و اشتغال دانش آموختگان برداشته می شود.

 روح اله بروجردی، دبیر نخستین نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال قم، کاربردینو در نشست خبری که ظهر امروز با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، اظهار کرد: ظرفیت اشتغال آفرینی در اکوسیستم فناوری قم بسیار بالا است و با صرف هزینه کمی به ازای هر شغل، اشتغال پایدار خوبی ایجاد خواهد شد.

وی افزود: نمایشگاه کاربردینو به همت بهترین های اکوسیستم فناوری استان قم و همکاری سازمان نظام صنفی رایانه ای استان قم، شتاب دهنده صدران، پارک علم و فناوری استان قم، استانداری قم، مجتمع بازار سلام، شهرداری قم و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برنامه ریزی شده است.

مدیر خانه خلاق سرو تصریح کرد: در این رویداد شرکت دانش بنیان روبرد زیرساخت فنی را ارائه کرده و نمایشگاه از تاریخ ۲۹ تا ۳۱ تیر ماه در مجتمع بازار سلام برگزار می شود.

دبیر نمایشگاه کاربردینو عنوان کرد: استان قم واقعا استان پرظرفیت و استان بسیار مهمی در کشور ایران است و از لحاظ چگالی سطح آموزشی و مدارج علمی و حضور دانشگاه ها و حوزه های علمیه در ایران و حتی منطقه نظیر ندارد.

وی افزود: این ظرفیت ها همه باید در اختیار خلق ارزش باشد، یعنی چگونه است که شما از کنار هم قراردادن کلمات یک جمله ساده می سازید و شاعر ها با همین کار ساده یک اثر هنری می سازند که قرن ها در یاد و خاطر انسان ها باقی بماند. ما باید یاد بدهیم و یادبگیریم با ساده ترین چیز ها با ارزش ترین کار ها را انجام بدهیم.

بروجردی تصریح کرد: بعد از سال ها تلاش در خدمت به جوانان این کشور فهمیده ایم ندانستن، ریشه ای ترین مشکل امروز کشور ماست. اینکه شما نمی دانید چه ظرفیت هایی برای رشد شما وجود دارد، اینکه نمی دانید دولت چه خدماتی به شما ارائه می دهد، مثل اینکه ندانید کارت سوخت سهمیه بندی شده ای وجود دارد، شما را نسبت به تمام زندگی ناامید می کند.

وی ادامه داد: این حرف را بسیار شنیده ایم که حمایتی از جوانان نمی شود و یا خوداشتغالی و کارآفرینی حرف های بی پایه و اساسی هستند در صورتی که آنچه که مشخص است این است که ما این ها را به جوانانمان آموزش نداده ایم و ندیده اند و نشنیده اند و لمس نکرده اند که به چه میزان می شود ارزش خلق کرد و در مقابل آن درآمد داشت.

دبیر نخستین نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال استان قم بیان کرد: در تمام دنیا در دوره دبیرستان و راهنمایی با مدل های مختلفی اساتیدی که واقعا کارآفرینند و یا مخترع هستند با عشق خودشان به کودکان و نوجوانان فرایند حل مسئله را آموزش می دهند، از نوجوانشان می خواهند که یک محصول تجاری بسازد و یا طراحی کند و بعد آن محصولات را واقعا به چشم سرمایه گذارانانه نقد می کنند و این مطلب آن قدر پیش می رود تا در سطح کشوری برترین ایده ها و محصولات این نوجوانان مورد نقد و نظر کارشناسان واقعی قرار می گیرد و سرمایه گذاری اتفاق می افتد، در این فرایند همه یاد می گیرند که محصول ها و ایده ها باید به نوعی طراحی شوند که نیاز جامعه را حل بکند تا خریداران در ازای آن هزینه کنند تا اگر به سرمایه گذار آن را عرضه کردیم ترغیب شود که سرمایه گذاری کند.

وی تاکید کرد: وقتی حرف از سرمایه گذاری می شود ذهن ها به سمت مسکن و طلا می رود، سرمایه گذاری یعنی هزینه ای کنید تا نیازی را حل کنید و مولد باشید و منتظر بمانید تا مشتری آنچه به عنوان ارزش افزوده محسوب می شده است پرداخت کند(یعنی اثر هنری یک نقاش را بسیار گران تر از هزینه رنگ و بوم آن میخرند)، اسلام هم دلالی و یا سود برداشتن از صرف خرید و فروش یک جنس را کار پسندیده ای نمی داند.

مدیر خانه خلاق سرو گفت: الان ما در نقطه ای ایستاده ایم که همه ی این موارد برای جوانان ما فراهم است، فقط باید تلاش کنند تا آن را به دست بیاورند یعنی باید آنقدر خلاق باشند که واقعا مسئله ای را از جامعه حل کنند، همین نقطه برای آیندۀ جوانان کافی است.

 وی یادآور شد: کاربردینو از جنس آگاهی بخشی به جوانان ماست، بیاین یادبگیرین، ببنینید، بپرسید و فکر کنید چگونه می توانیم یک فرد تأثیر گذار باشیم، البته که نسخه ی کارآفرینی برای همه ی افراد نیست بلکه همه باید یادبگیرند مانند یک کارآفرین فکر کنند، نظر بدهند، نقد کنند، یعنی ذهنیتشان نسبت به دنیای اطرفشان باز تر بشود.

طبق گزارش ایسنا، شایان ذکر است نخستین نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال استان قم کاربردینو با مشارکت شرکت های فناوری و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از ۲۹ تا ۳۱ تیر ماه در مجتمع بازار سلام برگزار می شود و حضور در آن نیازمند ثبت نام است.

دیدگاه تان را بنویسید