رییس کل بانک مرکزی درباره رمزریال اینگونه توضیح داده‌است که «رمزریال به‌جای همین اسکناسی که مردم در دست دارند، خواهد بود و فرد به‌جای اینکه اسکناس داشته باشد رمزریال دارد؛ به آن مفهوم جهانی (رمزارز) نخواهد بود و ریال‌های اسکناس جای خود را به رمزریال می‌دهند.»

جی پلاس؛ سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: صرف کار با رمزریال سودی را در برنخواهد داشت و رمزریال ارز رایج کشور محسوب می‌شود که پشتوانه آن ریال است. از مهم‌ترین ویژگی‌های رمز ریال اینکه سرعت مبادلات پولی را بالا می‌برد.

ایلنا نوشت: اوایل نیمه دوم سال گذشته بانک مرکزی از پایش‌های بکارگیری رمزریال خبر داد و قرار بر این است که پایان نیمه اول امسال یعنی کمتر از دوماه دیگر رمزریال فعال شود و به صورت آزمایشی شروع به کار می‌کند.   

رییس کل بانک مرکزی درباره رمزریال اینگونه توضیح داده‌است که «رمزریال به‌جای همین اسکناسی که مردم در دست دارند، خواهد بود و فرد به‌جای اینکه اسکناس داشته باشد رمزریال دارد؛ به آن مفهوم جهانی (رمزارز) نخواهد بود و ریال‌های اسکناس جای خود را به رمزریال می‌دهند.»

موضوع رمزریال در شرایطی مطرح شد که در کشورمان استقبال گسترده‌ای ازانواع  مرزارزهای جهانی شده و تصور عام این است که رمز ریال هم کارکردی شبیه به رمزارزهای بین‌المللی دارند اما طبق آن چیزی که از سوی بانک مرکزی توضیح داده شده، رمز ریال در واقع ارز دیجیتال بانک مرکزی ایران است که نیاز به تسویه بین بانکی نیست و پول نقد الکترونیکی محسوب می‌شود و مکمل پول نقد خواهد بود.

غلامرضا مرحبا، سخنگوی کمیسیون اقتصادی درباره را‌ه‌اندازی رمز ریال تا کمتر از دو ماه دیگر و ماهیت و کارکرد رمزریال اظهار داشت: رمز گریال همان ریال خودمان است که در شکل دیجیتال عرضه می‌شود و مردم می‌توانند آن رابه صورت دیجیتال مصرف کنند.

وی تاکید کرد: اشتباهی درباره رمز ریال مصطلح شده و نباید این تصور را داشته باشیم که رمز ریال همان رمز ارزها هستند. در واقع رمزریال هیچ شباهتی به رمزارزهای مورد مصرف در دنیا ندارند .

سخنگوی کمیسیون اقتصادی با تاکید بر اینکه پشوانه رمزریال، خود ریال است، گفت: صرف کار با رمزریال سودی را در برنخواهد داشت و رمز ریال ارز رایج کشور محسوب می‌شود که پشتوانه آن ریال است و از مهم‌ترین ویژگی‌های رمز ریال این است که سرعت مبادلات پولی را بالا می‌برد.

مرحبا ادامه داد: مردم توجه داشته باشند که رمز ریال هیچ شباهتی به بیت کوین ندارد و بسیار متفاوت از رمز ارزهای جهانی هستند اما هر بار که نام رمز در کنار واحد پولی می‌آید تصور این است که  ماهیتی شبیه به رمزارزهای جهانی خواهد داشت.  

وی تاکید کرد: مهم ترین تفاوت رمز ریال با رمزارزها این است که رمزریال ماینینگ نمی‌شود و ماینر ندارد، به این شکل نیست که دستگاهی برای استخراج آن وجود داشته باشد و عده‌ای بتوانند برای  استخراج رمز ریال از بانک مرکزی مجوز بگیرند.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی افزود: رمزریال به صورت انحصاری توسط بانک مرکزی منتشر می‌شود و همان ریال رایج به شکل دیجیتالی است که در واقع حمل و نقل، ذخیره و استفاده و پرداخت در فضای دیجتال را راحت‌تر خواهد بود.

مرحبا بیان اینکه رمزریال شکلی از پول اسکناسی خودمان است که برای اولین بار دراین شکل و شمایل عرضه می‌شود، اظهار داشت: با توجه به اینکه رمز ریال در فضای دیجیتال عرضه می‌شود، یکی از کارکردهای خوب آن اینکه نقل و انتقالات راحت‌تر خواهد بود و امکان  نقل و انتقالات فرامرزی آن برای علاقه مندان وجود دارد. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.