وی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش در بازگشایی حضوری مدارس، تابع ستاد ملی کرونا است. تا زمانی که ستاد ملی کرونا تصمیم بر تغییر روند آموزش نگرفته باشد آموزش به صورت حضوری تداوم دارد و اگر دانشآموزی علائم بیماری داشته باشد یا مبتلا به بیماری زمینهای باشد، میتواند با تأیید پزشک، مورد استثنا قرار گیرد.
جی پلاس؛ معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: مصوبه حضوری شدن آموزش برای تمام مدارس اجرایی می شود ضمن اینکه قبل از تعطیلات نوروزی به جز ۷ درصد مدارس که کاملاً غیرحضوری بودند سایر مدارس، آموزش حضوری یا تلفیقی داشتند.
محمدمهدی کاظمی اظهار کرد: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا، آموزش حضوری دانش آموزان در مدارس از روز ۱۴ فروردین آغاز خواهد شد و در همین راستا، جلسات متعددی برگزار و زمینهها و برنامهریزیهای لازم برای حضور تمام دانش آموزان در مدارس انجام شده است.
وی افزود: البته از اوایل سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰، تقریبا ۴۵ درصد مدارس بهصورت حضوری برگزار شد و هنرستان ها هم با توجه به اهمیت توسعه شایستگیهای فنی صد درصد آموزش حضوری داشتند.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با ابراز اینکه دانشآموزان و اولیای آنها نسبت به آموزش حضوری اشتیاق دارند، بیان کرد: میانگین نمرات در آموزش مجازی طی سال گذشته نشان داد که با افت تحصیلی مواجه هستیم بنابراین تلاش داریم تا پایان زمان آموزش که اردیبهشتماه است، افت تحصیلی ناشی از دوران کرونا را جبران کنیم.
کاظمی درباره جزئیات حضور دانشآموزان در مدارس خاطرنشان کرد: طبق آخرین جلسه برگزار شده برای مراقبت از سلامت دانش آموزان در مدارس، رعایت پروتکل های بهداشتی، استفاده از ماسک و تهویه کلاسهای درس در دستور کار مدارس قرار دارد.
وی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش در بازگشایی حضوری مدارس، تابع ستاد ملی کرونا است. تا زمانی که ستاد ملی کرونا تصمیم بر تغییر روند آموزش نگرفته باشد آموزش به صورت حضوری تداوم دارد و اگر دانشآموزی علائم بیماری داشته باشد یا مبتلا به بیماری زمینهای باشد، میتواند با تأیید پزشک، مورد استثنا قرار گیرد.
هنوز موضوع افزایش طول مدت سال تحصیلی در شورایعالی آموزش و پرورش به تصویب نرسیده است
وی درباره افزایش طول مدت سال تحصیلی گفت: در اسفند مکاتبهای با وزیر داشتیم تا با توجه به افت تحصیلی طول مدت آموزش افزایش یابد اما هنوز این موضوع در شورایعالی آموزش و پرورش به تصویب نرسیده است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درباره شرایط واکسیناسیون دانشآموزان و معلمان برای حضور در کلاس درس اظهار کرد: ۹۵ درصد معلمان دُز اول و بیش از ۹۰ درصد دز دوم را دریافت کردند با وجود این، استفاده از ماسک در ساعات درسی و تفریح ضرورت دارد.
وی با اشاره به تجربه سایر کشورها در بازگشایی مدارس با توجه به کرونا بیان کرد: تمام نهادهای بینالمللی تأکید بر آموزش حضوری دارند و حتی در کشورهای دیگر آموزش حضوری در سال تحصیلی گذشته برقرار بود، ما هم این اطمینان را به خانوادهها میدهیم که سلامت دانش آموزان در اولویت قرار دارد و همه شرایط را بهگونهای فراهم میکنیم که آموزش حضوری به بهترین صورت دنبال شود.
طبق گزارش ایرنا، احمد وحیدی وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا ششم فروردین ماه در نشست هماهنگی بازگشایی مراکز آموزشی در ۱۴ فروردین که با حضور وزیران آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و نمایندگان وزارت بهداشت برگزار شد، تاکید کرد: همه مدارس و مراکز آموزشی باید از ۱۴ فروردین با رعایت دستورالعملهای بهداشتی، به برگزاری کلاسهای حضوری برای همه دانشآموزان و دانشجویان اقدام کنند.
براین اساس آموزش و پرورش دستورالعمل حضوری شدن مدارس را به ادارات کل مناطق و استان ها ابلاغ کرد.
صادق ستاری فرد معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با ایرنا اعلام کرد: فعالیت های تربیتی و آموزشی دانش آموزان در همه مقاطع تحصیلی و کلیه دروس از ۱۴ فروردین ماه تا پایان سال تحصیلی با رعایت بهداشت فردی و استفاده از ماسک و تهویه کلاس باید به صورت حضوری دنبال شود.