کدام کشورها بیشترین قربانیان کرونا را داشتند؟ - جایگاه ایران در آماری دردناک

ایران نیز با مجموع هفت میلیون و ۵۱ هزار و ۴۲۹ ابتلا و ۱۳۶ هزار و ۸۳۸ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ در حال حاضر در رتبه دوازدهم در بین کشورهای دارای بیشترین آمار مبتلایان به کرونا قرار دارد.

لینک کوتاه کپی شد

جی پلاس؛ مجموع آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان تاکنون به ۴۳۷ میلیون و ۳۵۵ هزار و ۳۴۵ نفر رسیده، مرگ پنج میلیون و ۹۷۵ هزار و ۵۴۹ نفر بر اثر این بیماری تأیید شده و ۳۶۸ میلیون و ۸۵۲ هزار و ۲۱۷ نفر از مبتلایان نیز تاکنون بهبود یافته‌اند.

بر اساس آمارهای رسمیِ همه‌گیری کرونا، آمریکا همچنان با بیش از ۸۰.۶ میلیون مبتلا و بیش از ۹۷۵ هزار قربانی در صدر فهرست کشورهای درگیر با این بیماری قرار دارد.

هند نیز هم اکنون با آمار بیش از ۴۲.۹ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی به لحاظ میزان ابتلا قرار گرفته و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۲۸.۷ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.

برزیل با بیش از ۶۴۹ هزار جان باخته پس از ایالات متحده، دومین رکورددار تعداد قربانیان کووید ۱۹ در جهان محسوب می‌شود و هند با بیش از ۵۱۴ هزار قربانی، سومین کشور به لحاظ ثبت بالاترین آمار مرگ و میر کرونایی در این فهرست جهانی است.

روسیه نیز با گذشتن از آمار ۳۵۱ هزار قربانی تاکنون بالاترین مرگ و میر کرونایی را در بین کشورهای اروپایی داشته و در جهان نیز چهارمین کشور با بالاترین نرخ فوتی‌های این بیماری است.

فرانسه همچنین با ثبت بیش از ۲۲.۷ میلیون مبتلا هم اکنون رکورددار ابتلا در قاره سبز و چهارمین کشور با بیشترین آمار بیمار کرونایی در جهان است.

همچنین ایران نیز با مجموع هفت میلیون و ۵۱ هزار و ۴۲۹ ابتلا و ۱۳۶ هزار و ۸۳۸ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ در حال حاضر در رتبه دوازدهم در بین کشورهای دارای بیشترین آمار مبتلایان به کرونا قرار دارد.

بر اساس آمار فوق پس از ایالات متحده، هند و برزیل تاکنون در فرانسه، انگلیس، روسیه، آلمان، ترکیه، ایتالیا، اسپانیا، آرژانتین، ایران، هلند، کلمبیا، لهستان، اندونزی، مکزیک، ژاپن، اوکراین، آفریقای جنوبی، فیلیپین، فلسطین اشغالی، جمهوری چک، بلژیک، پرو، ویتنام، مالزی، کانادا، کره جنوبی، پرتغال، استرالیا و شیلی نیز بیش از سه میلیون مبتلا ثبت شده‌ است.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۴ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

 

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید