یک ادعای جدید در مورد ماجرای کشف ماینرها در ساختمان بورس

هفته قبل و با وجود تکذیب شرکت بورس و همچنین سازمان توانیر، سازمان بورس وجود چند دستگاه ماینر در شرکت بورس را تایید و علی صحرائی، مدیرعامل این شرکت که از سمت خود استعفا کرد.

لینک کوتاه کپی شد

جی پلاس؛ جزئیات و زیر و بم دستگاه‌های ماینر در شرکت بورس همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و هنوز به بسیاری از سوالات سهامداران پاسخ داده نشده است. به همین دلیل شایعات زیادی پیرامون موضوع مطرح است که یکی از این شایعات درمورد استفاده از پهنای باند هسته معاملات برای ماین کردن است؛ موضوعی که مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس توضیحاتی در مورد آن ارائه کرد.

روح‌الله دهقان در مورد برخی از صحبت‌ها مبنی بر این‌که شرکت بورس برای ماین کردن از پهنای باند هسته معاملات استفاده می‌کرده است، توضیح داد: این ادعا به هیچ عنوان صحت ندارد. اگر دستگاه ماینری هم پیدا شده، در ساختمان شرکت بورس واقع در سعادت آباد بوده است؛ در حالی که سامانه معاملات در محل دیگری و به صورت ایزوله نگهداری می‌شود.

 

شبکه معاملات ارتباطی با اینترنت ندارد

 

وی ادامه داد: اگر بحث استخراج رمز ارز هم مطرح باشد، برای این فرآیند ماینرها باید به شبکه اینترنت وصل شوند؛ در حالی که شبکه معاملات ارتباطی با اینترنت ندارد و در یک شبکه مجزا نگهداری می‌شود. همه کارگزاران می‌دانند که برای ارتباط با این شبکه مجزا باید از کانکشن‌های خاص استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس با تاکید بر این‌که سامانه معاملات به بستر اینترنت دسترسی ندارد، اظهار کرد: از نظر فنی دستگاه‌های ماینینگ برای استفاده‌های خاصی طراحی می‌شود؛ لذا بهره برداری از آنها برای سامانه معاملات به لحاظ فنی غیرممکن است.

بر اساس این گزارش، هفته قبل و با وجود تکذیب شرکت بورس و همچنین سازمان توانیر، سازمان بورس وجود چند دستگاه ماینر در شرکت بورس را تایید و علی صحرائی، مدیرعامل این شرکت که از سمت خود استعفا کرد در یکی از گفت و گوهای خود اعلام کرد که اعضای هیات مدیره شرکت بورس از وجود دستگاه های ماین در این شرکت اطلاع داشتند.

همچنین شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد که بر اساس گزارش ماموران در بازرسی از محل، تعداد ۸۲ دستگاه ماینر که در لحظه بازدید این شرکت در مدار قرار نداشتند کشف و ضبط شد./ ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید