تمدید مهلت خرید کتاب های درسی/ اول مهر مدارس باز است یا نه؟
آخرین تصمیمی که مطرح شده این است که در پایان شهریور وضعیت قطعی به اطلاع مردم شریف ایران خواهد رسید؛ اما تا به الان تصمیم بر این است که نیاز نیست دانش آموزان اول مهر سر کلاس حاضر شوند زیرا کلاس ها تا پایان مهر ماه قطعا به صورت مجازی برگزار می شود و با شروع آبان ماه به تدریج و در صورت وجود شرایط لازم جهت برگزاری کلاس ها و پایان یافتن واکسن معلمین، کلاس ها را به صورت حضوری برگزار می کنیم.
به گزارش جماران به نقل از خبر فوری با توجه به وضعیت و روند غیرقابل پیش بینی گونه های جدید کرونا؛ این سوال که " آیا مدارس از اول مهرحضوری می شود یا خیر؟ " در ذهن والدین و معلمین به یک چالش تبدیل شده و به همین دلیل تصمیم گرفتیم به سراغ یکی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی برویم تا پاسخ این سوالات در اختیارمان قرار دهد.
نیاز نیست دانش آموزان اول مهر سر کلاس حاضر شوند
مهدی اسماعیلی درباره بازگشایی مدارس به صورت حضوری اظهار کرد: آخرین تصمیمی که مطرح شده این است که در پایان شهریور وضعیت قطعی به اطلاع مردم شریف ایران خواهد رسید؛ اما تا به الان تصمیم بر این است که نیاز نیست دانش آموزان اول مهر سر کلاس حاضر شوند زیرا کلاس ها تا پایان مهر ماه قطعا به صورت مجازی برگزار می شود و با شروع آبان ماه به تدریج و در صورت وجود شرایط لازم جهت برگزاری کلاس ها و پایان یافتن واکسن معلمین، کلاس ها را به صورت حضوری برگزار می کنیم.
واکسینه شدن دانش آموزان شرط بازگشایی مدارس نیست
وی درباره واکسینه شدن دانش آموزان افزود: هنوز واکسنی مناسب سنین پایین برای دانش آموزان در کشور ما تولید نشده و فقط در برخی کشورها این واکسن تولید شده؛ همچنین میزان ابتلا و مرگ و میر در کودکان بسیار پایین بوده و نشان می دهد، اگر معلمین و درصد بالای مردم کشور به میزان بیش از 50 میلیون که در این روند قرار گرفته ایم واکسینه شوند؛ ایمنی بالایی در جامعه حاکم خواهد شد و دیگر جای نگرانی برای تشکیل کلاس ها به صورت حضوری نیست.
اسماعیلی اضافه کرد: البته قرار است اختیاراتی به مسئولین مدارس در شهرستان ها ابلاغ شود تا منطقه خودشان را مدیریت کنند تا در صورت وجود ظرفیت های لازم و پروتکل های بهداشتی بتوانند کلاس ها را به صورت حضوری برگزار کنند و در صورتی که امکان پذیر نبود کلاس ها را تا زمانی که شرایط فراهم شود به صورت غیرحضوری برگزار کنند.
وی افزود: علاوه بر این مشکلات، حدود سه و نیم میلیون نفر امکانات لازم برای آموزش مجازی را ندارند و با مشکل آموزش مواجه هستند و به همین دلیل نمی توانیم آموزش مجازی را به مدت طولانی ادامه دهیم؛ بنابراین باید تدابیر لازم برای بازگشایی مدارس سنجیده شود تا حداقل چنین دانش آموزانی بتوانند جهت آموزش ارتباط مستقیم با معلم خود داشته باشند.
اسماعیلی با بیان امیدواری از اینکه می توانیم از این دوران سخت عبور کنیم تصریح کرد: مطالعات علمی نشان داده، هر 5 ماه تعطیلی حداقل به 9 ماه آموزش نیاز دارد تا آن حجم آموزش را جبران کند. بنابراین لازم است همه دست در دست هم دهند تا آموزش و پرورش بتواند به اهداف آموزشی خود برسد و زیرساخت های آموزش مجازی به طور کامل انجام شود.
دلیل مدیران مدارس غیردولتی برای شهریه های سنگین
این مقام مسئول درباره دلیل شهریه های سنگین مدارس غیردولتی با وجود آموزش مجازی افزود: مدیران مدارس غیردولتی عنوان کرده اند که هزینه هایی که برای آموزش های مجازی به مدارس غیردولتی تحمیل می شود، متناسب با هزینه های روز است و به همین دلیل افزایش شهریه داشته اند، با این وجود طرح جامع آئین نامه های جدید در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس برای نظارت بر مدارس دولتی در دست بررسی است تا بتوانیم بر تمام تصمیمات و فعالیت های مدارس دولتی نظارت کامل داشته باشیم.
این اظهارنظرها درحالیست که هنوز والدین در هنگام ثبتنام مدارس فرزندانشان با سرگردانی مواجه شوند. آنها نمی دانند چه تصمیمی برای سال تحصیلی جدید گرفنه خواهد شد.
به گزارش جماران هم چنین مهلت خرید کتابهای درسی ۵ روز دیگر تمدید شد. بیش از ۲ میلیون دانشآموز هنوز کتاب های درسی خود را خریداری نکردهاند. امسال هیچ کتاب درسی در کتابفروشیها فروخته نمیشود.
دیدگاه تان را بنویسید