اگر تعطیلی ها بی اثر یا حتی دارای اثر مخرب هستند، اعمال مجدد چنین سیاست هایی چه لزومی خواهد داشت؟

گروه اجتماعی: پس از اصرار فراوان کادر پزشکی و تاکیدات کارشناس مبنی بر لزوم قرنطینه و واکسیناسیون هرچه سریع تر آحاد جامعه، ستاد ملی مقابله با کرونا بازهم با تاخیر و  ایجاد ابهاماتی اقدام به وضع تصمیمات کرد. 

درپی مصوبه این ستاد، کشور از روز دوشنبه 25 مرداد تا روز شنبه 30 مرداد تعطیل خواهد بود. نحوه اعمال این مصوبه که چندی پیش نیز در بین اعیاد قربان و غدیر اعمال شده بود، نشان داده است که همچنان به سوالات پاسخی داده نمی شود از جمله اینکه:

1. چرا فرصت یک روزه خروج از شهرها و مسافرت در ابعاد وسیعی داده می شود و از همان ساعات ابتدایی اخذ چنین تصمیماتی معابر برروی کسانی که جان خود و دیگران را به خطر می‌اندازند بسته نمی ‌شود؟

2.با توجه به ازدحام شدید متروی تهران که عموما ناشی از جابجایی کارکنان و کارگران بخش خصوصی است، چرا برای تعطیلی شرکت های خصوصی که اغلب‌شان به تعطیلی ها پایبند نیستند، سازوکاری تعریف نمی شود؟ 

3.با توجه به نگرانی های بحق بازاریان، چرا سررسید اقساط وام ها و چک ها به میزان مدتی که تعطیلی ها اعمال می شود، به تعویق نمی‌افتد؟

متاسفانه این ها سوالاتی است که هربار در 18 ماه گذشته درپی اعمال تعطیلی هایی که بیشتر شامل آن یک سوم کارکنان ادارات دولتی می شود که بر اساس پروتکل ها در محل کار حضور دارند، پرسیده می شود و در دولت جدید نیز پاسخی برای آن شنیده نمی‌شود.

از سوی دیگر متاسفانه تاثیر تعطیلی های این چنینی در گذشته نه تنها هنوز مشخص نشده است بلکه پس از تعطیلی میانه اواخر تیرماه و اوایل مردادماه میزان ابتلاها و مرگ و میر ناشی از کرونا مطابق با آمارهای وزارت بهداشت افزایش یافته است.

حال سوال اینجا است که اگر تعطیلی ها بی اثر یا حتی دارای اثر مخرب هستند، اعمال مجدد چنین سیاست هایی چه لزومی خواهد داشت؟ 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.