امام خمینی در سی و یکم تیر ماه سال های مختلف برای افراد مورد اطمینان خود اجازه نامه هایی صادر کردند.
به گزارش خبرنگار جی پلاس، امام خمینی(س) در سی و یکم تیر ماه سال های مختلف، اجازه نامه هایی را برای افراد مورد وثوق خود صادر کرد که در ادامه مطلب به آن پرداخته شده است:
سی و یکم تیر ماه سال ۴۸
اجازه نامه امام خمینی به سید محمدعلی طباطبایی
"بسم اللّه الرحمن الرحیم
الحمدللّه رب العالمین، والصلوة والسلام علی محمد و آله الطاهرین، و لعنةاللّه علی اعدائهم اجمعین.
و بعد، جناب مستطاب سیدالافاضل و عمادالاعلام آقای آقا سید محمدعلی طباطبایی ـ دامت افاضاته ـ مجازند در امور شرعیه و حسبیه که منوط است به اذن فقیه جامع الشرایط «فله التصدی لما ذکر مع مراعاة الاحتیاط»؛ و نیز مجازند در اخذ سهمین مبارکین و صرف سهم سادات عظام و ثلث از سهم مبارک امام ـ علیه السلام ـ را در محالّ مقررۀ شرعیه از آن جمله مصارف خودشان به نحو اقتصاد، و ایصال دو ثلث را به اینجانب برای صرف در حوزههای علمیه.
«و اوصیه ـ ایّدهاللّه تعالی ـ بما اوصی به السلف الصالح من ملازمة التقوی و التجنب عن الهوی والتمسک بعروةالاحتیاط فی الدین و الدنیا؛ و ارجو منه ان لاینسانی من صالح دعواته»؛ والسلام علیه و علی اخواننا المؤمنین و رحمةاللّه و برکاته.
به تاریخ 7 شهر جمادیالاولی 1389
روحاللّه الموسوی الخمینی"
اجازه نامه امام به شیخ هادی روحانی
سی و یکم تیر ماه ۴۹
بسم اللّه الرحمن الرحیم
الحمدللّه رب العالمین، و الصلوة علی سیدنا محمد و آله الطاهرین، و اللعن علی اعدائهم اجمعین.
و بعد، جناب مستطاب عمادالاعلام و ثقةالاسلام آقای حاج شیخ هادی روحانی ـ دامت افاضاته ـ از قِبَل اینجانب مجاز و مأذونند در تصدی امور حسبیه و شرعیه که در عصر غیبت امام ـ ارواحنا له الفداء ـ از مختصات فقیه جامعالشرایط است «فله التصدی لها مع مراعاة الاحتیاط»؛ و در اخذ و جمع آوری سهم مبارک امام ـ علیهالسلام ـ که نصف آن را در موارد مقررۀ شرعیه از آن جمله شهریۀ طلاب مدرسۀ صدر بابل و احتیاجات آن مدرسه صرف کنند. و نصف دیگر را جهت حفظ حوزههای مهمۀ دینیه نزد حقیر ایصال نمایند و قبض رسید جهت رد به صاحبان وجوه دریافت کنند.
«و اوصیه ـ ایّدهاللّه تعالی ـ بملازمة التقوی و التجنب عن الهوی و التمسک بعروة الاحتیاط فی الدین و الدنیا؛ و ارجو منه الدعاء و النصیحة»؛ والسلام علیه و علی اخواننا المؤمنین و رحمةاللّه و برکاته.
به تاریخ 18 شهر جمادیالاولی 1390
روحاللّه الموسوی الخمینی
اجازه نامه امام به حاج سید حسین موسوی
سی و یکم تیر ماه سال ۴۹
"بسم اللّه الرحمن الرحیم
بعد الحمد والصلوة، جناب مستطاب مروّجالاحکام آقای حاج سید حسین موسوی ـ ایّدهاللّه تعالی ـ در «دولت خانی» و «لولنج» وکیل اینجانب هستند در امور حسبیه و شرعیه که منوط است به اذن فقیه جامع الشرایط با مراعات احتیاط و بعد از تشخیص حکم و موضوع و در جمعآوری سهم مبارک امام ـ علیهالسلام ـ که ثلث آن را در موارد مقررۀ شرعیه صرف کنند و دو ثلث دیگر را نزد حقیر ایصال نمایند و قبض رسید گرفته، به صاحبان وجوه رد کنند. و نیز وکیلند در اخذ سهم مبارک سادات عظام و صرف آن در سادات فقیر و عفیف و در اخذ سایر وجوه شرعیه از زکوات و رد مظالم و غیرها و صرف آنها در مصارف مقرره؛ و مخفی نماند که قبلاً وکالتنامه به نام ایشان نوشته شده است و چون ادعا شد که به ایشان نرسیده تجدید شد.
«و اوصیه ـ ایّدهاللّه تعالی ـ بالتقوی و الاحتیاط؛ و ارجو منه الدعا و النصیحة»؛ والسلام علیه و علی اخواننا المؤمنین و رحمةاللّه و برکاته.
18ج11390
روحاللّه الموسوی الخمینی"
اجازه نامه امام به شیخ حسن بحرانی دشتی
سی و یکم تیر ۱۳۵۰
"بسم اللّه الرحمن الرحیم
الحمدللّه رب العالمین، والصلوة علی سیدنا محمد و آله الطاهرین، و لعنةاللّه علی اعدائهم اجمعین.
و بعد، جناب مستطاب عمادالاعلام و ثقةالاسلام آقای شیخ حسن بحرانی دشتی ـ دامت افاضاته ـ از قِبَل اینجانب مجاز و مأذونند در تصدی امور حسبیه و شرعیه که در عصر غیبت ولی امر ـ عجلاللّه تعالی فرجه الشریف ـ از مختصات فقیه جامع الشرایط است «فله التصدی لها مراعاة الاحتیاط»؛ و در اخذ سهم مبارک امام ـ علیهالسلام ـ که ثلث آن را در موارد مقررۀ شرعیه از آن جمله اعاشۀ اقتصادیۀ خودشان صرف کنند و دو ثلث دیگر را نزد حقیر ایصال نمایند که صرف در ادامۀ حوزههای مهمۀ دینیه بشود و قبض رسید جهت رد به صاحبان وجوه دریافت کنند.
«و اوصیه ـ ایّدهاللّه تعالی ـ بملازمة التقوی والتجنب عن الهوی و التمسک بالعروة الاحتیاط فیالدین و الدنیا؛ و ارجو منه ان لا ینسانی من صالح الدعاء و النصیحة»؛ والسلام علیه و علی سائر اخواننا المؤمنین و رحمةاللّه و برکاته.
تاریخ 29 شهر جمادیالاولی 1391
روحاللّه الموسوی الخمینی"