تولید برق نیروگاه‌های ‌حرارتی افزایش یافت

به گفته معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی، تولید نیروگاه‌های ‌حرارتی برای کاهش وقوع خاموشی طی دو ماهه نخست امسال ۲۹ درصد افزایش یافت.

لینک کوتاه کپی شد

جی پلاس؛  ناصر اسکندری معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به وضعیت دشوار این روزهای صنعت برق، گفت: سال گذشته تشدید وضعیت بیماری کرونا موجب شده بود تا بسیاری از مشاغل تعطیل شده و به تبع آن میزان مصرف برق نیز کاهش محسوسی پیدا کند؛ ولی از ابتدای امسال با بهبود نسبی وضعیت بیماری کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی با افزایش فعالیت مشاغل گروه‌های مختلف شاهد رشد قابل توجه مصرف برق در کشور بوده‌ایم.

وی ادامه داد: از سوی دیگر رشد طبیعی مصرف برق سالانه در کشور به همراه افزایش استفاده از ماینرها، نبود حضور مؤثر نیروگاه اتمی، رشد قابل توجه دمای کشور در کنار استفاده زودتر از سیستم‌های سرمایشی و همچنین افت شدید بارندگی و به تبع آن کاهش توان نیروگاه‌های برق‌آبی موجب شده است که طی دو ماه ابتدایی امسال میانگین تولید نیروگاه‌های حرارتی ۲۹ درصد افزایش یابد تا تولید نکردن سایر نیروگاه‌ها از این طریق جبران شود. میانگین تولید این واحدها در فروردین‌ماه هشت هزار مگاوات و طی اردیبهشت‌ماه پنج هزار مگاوات نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

اسکندری تاکید کرد: بخشی از این افزایش تولید توسط ظرفیت جدید نیروگاهی به میزان تقریبی یک‌هزار و ۵۰۰ مگاوات تأمین شده است و باقی آن مربوط به افزایش تولید نیروگاه‌های جدید است که بار بیشتری از مصرف برق را بر دوش کشیده و یا با جابجایی و سرعت بخشیدن به فعالیت‌های تعمیرات واحدها باعث افزایش تولید در این مقطع زمانی شده‌ایم.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی اظهار داشت: در حالی که متوسط رشد اوج مصرف برق در ۱۰ سال گذشته ۴.۱ درصد بوده است، این رقم امسال بیش از ۲۱ درصد افزایش یافته است. بدین منظور برای جبران کسری تولید سایر نیروگاه‌ها و افزایش بار رخ داده، واحدهای تولید برق حرارتی با تمام توان و آمادگی مناسب در مدار تولید قرار گرفته‌اند تا ضمن افزایش ۲۹ درصدی تولید برق موجب کاهش وقوع خاموشی در کشور شوند.

 

دیدگاه تان را بنویسید