جهاد دانشگاهی برای تشویق مردم به مشارکت در انتخابات چه می کند؟
مهدی عباسی رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی با تاکید بر اینکه سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، همواره با درنظرگرفتن مصالح ملی و با رویکرد تقویت مشارکت اجتماعی و سیاسی دانشجویان،از ورود به جریانها و جبههگیریهای سیاسی خودداری کرده است، گفت: دانشجویان همیشه در انتخابات مختلف تأثیرگذار بودهاند و فعالیت آنها در این عرصه میتواند به رونق فضای انتخاباتی در کشور کمک کند.
جی پلاس؛ رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، با اشاره به صحبتهای شهید بهشتی در تعریف از دانشجو که میگوید: «دانشجو، مؤذن جامعه است و اگر خواب بماند، نماز امت قضا میشود»، گفت: دانشجو فردی آگاه به مسائل سیاسی و اجتماعی جامعه است و این آگاهی در کنار روحیه جوانی میتواند سهم بزرگی در حفظ شور و شعور سیاسی جامعه ایفا کند.
به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، مهدی عباسی گفتوگو را یکی از نیازهای جامعه امروز ایران خواند و گفت: گفتگو یکی از ابزارهای مهم مدیریت امور اجتماعی و سیاسی است که میتواند جوانان و دانشجویان را در مسیر گفتمان صحیح مبتنی بر ایفای مسئولیت اجتماعی قرار دهد.
وی افزود: دانشگاهیان و دانشجویان همواره یکی از گروههای مرجع جامعه بودهاند. به همین دلیل، آگاهیبخشی به سایر اقشار مردم یکی از رسالتهای دانشجویان است که از این طریق میتوانند در موضوعات سیاسی و اجتماعی تأثیرگذار و جریانساز باشند.
وی با تاکید بر اینکه سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی، همواره با درنظرگرفتن مصالح ملی و با رویکرد تقویت مشارکت اجتماعی و سیاسی دانشجویان،از ورود به جریانها و جبههگیریهای سیاسی خودداری کرده است، گفت: دانشجویان همیشه در انتخابات مختلف تأثیرگذار بودهاند و فعالیت آنها در این عرصه میتواند به رونق فضای انتخاباتی در کشور کمک کند.
وی افزود: هرچند در ایام انتخابات رویکرد تشکلهای دانشجویی بیشتر رنگ و بوی سیاسی دارد و تقاضا برای برگزاری برنامههای انتخاباتی در ایام انتخابات افزایش مییابد، اما امسال شیوع کرونا و تعطیلی دانشگاهها، فعالیتهای دانشجویی را تحتالشعاع قرار داده است و این امر می تواند به شور و شوق انتخاباتی در سطح جامعه نیز لطمه بزند. بنابراین سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی تلاش خواهد کرد با اجرای برنامههای دانشجویی از طریق فضای مجازی، فضای انتخاباتی و دانشجویی را زنده و پرشور نگه دارد.
وی با بیان اینکه تشکلهای دانشجویی نقش موثری در ارتقای مشارکت عمومی جامعه دارند، ادامه داد: در راستای مسئولیت اجتماعی خود و به منظور تحققبخشیدن به مشارکت حداکثری در انتخابات ریاستجمهوری، در ایام منتهی به انتخابات، برنامههایی با محوریت گفتگوی انتخاباتی میان نمایندگان تشکلهای دانشجویی در مرکز ملی گفتگو، مناظره و آزاداندیشی این سازمان شروع شده است و تقریبا تا انتخابات، دستکم هر هفته یک مناظره برگزار خواهد شد.
عباسی افزود: گفتگوهای دانشجویی ویژه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ با هدف بررسی ابعاد، تاثیرات، شرایط و مقتضیات نهاد انتخابات از منظر دانشجویان با موضوعات «عوامل موثر بر مشارکت مردم در انتخابات»، «عملکرد نهادهای اجرایی و نظارتی در انتخابات»، «حضور و مشارکت اقشار مختلف مانند زنان و نظامیان در انتخابات»، «نقش تشکلهای دانشجویی در انتخابات»، «اخلاق انتخاباتی»، «معیارهای نامزد اصلح»، «اولویتهای برنامهای نامزدها»، «شفافیت در عملکرد مالی ستادهای انتخاباتی» و... با حضور دانشجویان فعال سیاسی و اجتماعی و نمایندگان تشکلهای دانشجویی، توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی برگزار میشود.
دیدگاه تان را بنویسید