چهارشنبه سوری 1399 چند فوتی و مصدوم داشت؟

استان تهران و به ویژه شهر تهران در حوادث چهارشنبه آخر سال امسال در کشور بیشترین مصدوم را داشت.

لینک کوتاه کپی شد

جی پلاس؛ سخنگوی کمیته چهارشنبه پایان سال مرکز اورژانس تهران اعلام کرد: شب گذشته در سطح استان تهران سه نفر در حوادث انفجار مواد محترقه جان باختند.

سعید مهرسروش روز چهارشنبه گفت: شب گذشته یک نوجوان ۱۵ ساله در جاجرود در صحنه حادثه فوت کرد و همچنین ۲ جان باخته دیگر با سنین ۱۸ و ۳۱ ساله بدلیل شدت جراحات وارده در بیمارستان شهدای تجریش تهران جان باخت.

وی افزود: در سطح استان تهران ۵۵۳ نفر مصدوم شدند که ۱۷ نفر در محل سرپایی درمان شدند و همچنین ۴۱۳ نفر تاکنون از مراکز درمانی ترخیص و در حال حاضر ۱۲۲ نفر در بیمارستان ها بستری هستند.

به گفته مهرسروش هم اکنون نیز پنج نفر از مصدومان در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.

وی خاطرنشان کرد: در جشن شب چهارشنبه آخر سال ۶۱ مورد قطع عضو، ۲۱۶ مورد آسیب به چشم و ۱۷۰ مورد سوختگی در سطح استان تهران گزارش شده است.

به گفته مهرسروش ۴۱ درصد مصدومان سن ۸ تا ۱۶ سال دارند و ۳۷ درصد از مصدومان عابران پیاده بودند.

وی تاکید کرد: استان تهران و به ویژه شهر تهران در حوادث چهارشنبه آخر سال امسال در کشور بیشترین مصدوم را داشت.

همچنین مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران نیز در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: حوادث چهارشنبه سوزی امسال در مقایسه با سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافت.

مهدی داوری افزود: حدود ۳۰۰ حادثه آتش سوزی که اکثریت کوچک مقیاس بودند به سامانه ۱۲۵ اعلام و آتش نشانان در محل بر مهار آتش حضور یافتند.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین حوادث در زمینه انفجار مواد محترقه بود که این مواد خطرناک موجب مرگ و مصدومیت تعدادی از شهروندان شد.

 

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: در شب چهارشنبه آخر سال ۱۳۹۹، ۹ نفر جان باختند و یکهزار و ۸۹۴ نفر مصدوم شدند.

 

مجتبی خالدی روز چهارشنبه با اعلام گزارش نهایی آمار حوادث مرتبط به شب چهارشنبه سوری افزود: در شب چهارشنبه آخر سال یکهزار و ۸۹۴ نفر دچار آسیب شدند که در سال گذشته این عدد هزار و ۴۶۸ نفر بود.

وی ادامه داد: امسال ۵۲۷ نفر دچار آسیب چشم شدند که سال گذشته ۵۱۲ نفر بود، ۱۳۱ نفر دچار قطع عضو شدند که سال گذشته ۱۹۳ نفر بود، ۵۴۶ نفر دچار سوختگی های متوسط تا شدید شدند که سال گذشته ۳۱۸ نفر بود و متاسفانه ۹ نفر فوت کردند که سال گذشته این عدد چهار نفر بود.

خالدی اضافه کرد: ۱۸ درصد از مصدومان امسال خانم و ۸۲ درصد آقا بودند که ۴۶ درصد رنج سنی ۶ تا ۱۸ سال را داشتند، ۷۰ درصد متاسفانه استفاده کننده مواد محترقه بودند و ۳۰ درصد کسانی بودند که یا عابرین پیاده بودند و یا افرادی بودند که در حال بازگشت به منزل و یا نیروهای امدادی بودند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور توضیح داد: تهران بیشترین آمار مصدومان و حادثه دیدگان شب چهارشنبه آخر سال را با ۵۵۳ نفر، تبریز با ۱۸۵ نفر و کرمانشاه با ۱۴۰ نفر داشتند.

خالدی با قدردانی از خبرنگاران به خاطر پوشش لحظه به لحظه حوادث مرتبط با مراسم شب چهارشنبه آخر سال اظهار داشت: این پوشش رسانه ای کمک کرد که بسیاری از خانواده ها توجه ویژه ای به فرزندان خود داشته باشند قبل از این اطلاع رسانی ما تا روز چهارشنبه سوری شاید افراد آسیب دیده ۶ تا ۱۸ سال زیاد بودند ولی با اطلاع رسانی که صورت گرفت این آمار در روز چهار شنبه سوری کاهش پیدا کرد، همکاران اورژانس و همکاران درمان هم خیلی زحمت کشیدند، همچنین متخصصینی که در مراکز درمانی تخصصی مثل سوختگی، چشم پزشکی و مراکز درمانی که کارهای ترمیمی را انجام می دادند خیلی تلاش کردند که آسیب های وارده کم تر بشود و امیدوارم که درمان برای این افرادی که به بیمارستان مراجعه کردند مؤثر واقع بشود و توصیه من به کسانی که احیاناً دچار آسیب شدند ولی به مراکز درمانی مراجعه نکردند این است که ظرف امروز و فردا به مراکز درمانی تخصصی مراجعه بکنند و پزشک حتما این افراد را ویزیت و معاینه کند و با تایید پزشک ادامه درمان شان را انجام بدهند.

دیدگاه تان را بنویسید