مرحوم آیت الله ضیاء آبادی با بیان اینکه گدایی خدا عزت است برای استجابت دعا آدابی را مطرح کرده است.

به گزارش خبرنگار جی پلاس، مرحوم آیت الله ضیاء آبادی(۱) درباره گدایی کردن در درگاه الهی اینگونه توصیه کرده است:

گدایی خدا ، عزت است:

همیشه دعا کنید، نگویید خدا قضا و قدرش را مشخص کرده است، اگر بخواهد می دهد و نخواهد نمی دهد، نه این جور نیست … بنده ای که دهان خود را بسته و گدایی نمی کند خدا به او چیزی نمی دهد، باید خدا خدا کنید. خدا را صدا کنید. خدا هم دوست دارد بنده اش بگوید یا الله.

 

مسلماً هیچ یا الله بی جواب نمی ماند، پس دعا کنید و خدا هم اجابت می کند. اگر اعتنا نکنید به شما نمی دهد، پس دعا لازم است.

 

در همین رابطه بخوانید: 

آیت الله ضیاء آبادی امام و علامه طباطبایی را چگونه ستوده است؟/ایشان چگونه با تفسیرالمیزان آشنا شد؟

 

ما مخلوق هستیم باید عرض حاجت کنیم.

 

گدایی خدا عزت است. اصلاً این گدایی فن خاصی دارد، یک آدابی دارد، دل سوخته، چشم گریان و مضطر می خواهد، و این ها شرط دارد باید غذایت و کارت پاک باشد تا دعایت مستجاب شود. بعدش هم باید امر به معروف و نهی از منکر نمود. باید این دو رکن اساسی نیز در زندگی تان باشد تا دعاهایتان به اجابت برسد.

 

برشی از کتاب بانک تقوا؛ ص ۲۲

 

۱. آیت الله سید محمد ضیاء آبادی در سال ۱۳۴۷هـ ق (۱۳۰۷هـ ش) در قریه ضیاءآباد[۱] واقع در ۴۵ کیلومتری شهرستان قزوین و در خانواده‌ای روحانی دیده به جهان گشود. سادات ضیاءآباد از سادات جلیل القدر حسینی منطقه قزوین هستند و به شغل کشاورزی مشغول اند. پدرش سید محمود ضیاءآبادی از روحانیان متقی، مورد اعتماد، محل پناه مردم و خوشنام بود که در کنار تبلیغ، اقامه نماز و مطالعه روزانه کتب مذهبی، مخارج خانواده نه نفری خود را با کشاورزی تامین می‌کرد. او سحرها قبل از اذان صبح مشغول شب زنده داری می‌شد و بعداز اقامه فریضه اذان صبح با آهنگ خوش، قرآن تلاوت می‌ کرد. مادر ارجمندش هم از زنان پارسا و آشنا به مسایل اسلامی بود.

... ایشان سال ها در حوزه به تعلیم و تعلم پرداخت و سال های عمرش را در راه اعتلای فرهنگ شیعه گذراند.

وی به سبب بیماری همسر به دربند رفت و در مسجد علی بن الحسین (ع) به اقامه نماز و تفسیر قرآن پرداخت و جوانان بسیاری از محضرش استفاده بردند.

سرانجام در روز دوشنبه بیستم بهمن ماه ۹۹ بر اثر بیماری کرونا رحلت کردند. پیکر ایشان در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام به خاک سپرده شد.

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
3 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.