در تحقیقات انجام شده از متهمان محرز شد که این افراد سودجو؛ داروهای تقلبی و جعلی برای کرونا را تبلیغ می کردند و یا اصلا دارویی در کار نبوده و صرفا به قصد سودجویی، سرقت های اینترنتی، سرقت اطلاعات شخصی و کلاهبرداری، دست به چنین اقدامی می زدند.
جی پلاس؛ معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با اشاره به اینکه تنها مرجع قانونی واگذاری داروی کرونا، وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی است به شهروندان هشدار داد که فریب شایعات منتشر شده در شبکههای اجتماعی را نخورند.
سرهنگ رامین پاشایی در تشریح این خبر افزود: به دنبال انتشار اخبار «واردات واکسن کرونا به کشور» در مواردی شاهد آن بودیم که افراد سودجو با انتشار آگهی های فریبنده در فضای مجازی، ادعای فروش واکسن کرونا را دارند و از شهروندان می خواهند که برای خرید ثبت نام کنند که اکثر این افراد، توسط پلیس فتا، شناسایی و جهت سیر مراحل قانونی پرونده شان به مراجع ذی صلاح تحویل داده شدند.
این مقام مسئول گفت: در تحقیقات انجام شده از متهمان محرز شد که این افراد سودجو؛ داروهای تقلبی و جعلی را تبلیغ می کردند و یا اصلا دارویی در کار نبوده و صرفا به قصد سودجویی، سرقت های اینترنتی، سرقت اطلاعات شخصی و کلاهبرداری، دست به چنین اقدامی می زدند.
وی در ادامه به هموطنان توصیه کرد که فریب تبلیغات پر زرق و برق فضای مجازی را با عنوان «ثبت نام و خرید واکسن کرونا» نخورند و به هیچ وجه به صفحه های تقلبی ایجاد شده با عناوین مختلف در این خصوص اعتماد نکنند و از قرار دادن اطلاعات بانکی خود در اختیار گردانندگان این صفحات پرهیز کنند.
سرهنگ پاشایی با اشاره به اینکه هرگونه پیام در این خصوص در شبکههای اجتماعی یا ارسال پیامک به شهروندان، قطعا فریب است، تصریح کرد: تنها مرجع قانونی واگذاری در خصوص داروی کرونا، وزارت بهداشت و درمان است و هرگونه خبری در این خصوص قطعا از طریق رسانه ملی اطلاع رسانی میشود.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا خاطر نشان کرد: به شایعات منتشر شده در شبکههای اجتماعی با عنوان «فروش واکسن کرونا با برندهای مختلف داخلی و خارجی و مبالغ بسیار بالا» اعتماد نکنید و به سایتها و درگاههای پیشنهاد شده در کانالها و گروههای شبکههای اجتماعی مراجعه نکنید زیرا ممکن است دامی برای فیشینگ باشد.
این مقام انتظامی با تاکید بر اینکه شهروندان می توانند با هوشیاری خود و دریافت اطلاعات در خصوص واکسن کرونا از منابع معتبر و رسمی کشور، دست افراد سود جو را در رسیدن به اهدافشان کوتاه کنند و قربانی تبلیغات فریبنده در این خصوص نشوند، بیان داشت: پلیس فتا در رصدهای روزانه در صورت مواجهه با این گونه آگهیها با مجرمان برخورد قانونی خواهد کرد.
معاون اجتماعی فتا در پایان گفت: عموم مردم می توانند در صورت مشاهده موارد این چنینی، موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir لینک مرکز فوریتهای سایبری با ما در میان بگذارند.