رئیس کمیته ملی المپیک گفت: ما ۷۶ درصد بودجه خود را از سازمان برنامه و بودجه دریافت کرده‌ایم.

جی پلاس، سیدرضا صالحی امیری در نشست هم اندیشی روسای فدراسیون‌های ورزشی به تحلیل اثرات کرونا بر تغییر سبک زندگی افراد جامعه پرداخت و عنوان کرد: کرونا علی رغم تمامی پیامدهای منفی، درس‌های زیادی به انسان‌ها داد که باید ماندگار شود.

وی در ادامه آثار فرهنگی شیوع ویروس کووید ۱۹ را مورد توجه قرار داد و افزود: حضور اعضای خانواده کنار یکدیگر و افزایش گفتگو از 20 دقیقه به یک ساعت، به احیا نظام خانواده منجر شد که در سطوح بالاتر بستر روابط انسانی، همدلی و همگرایی را در جامعه تقویت کرد.

صالحی امیری در ادامه به کمک های انسانی مطابق فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره و بیان کرد که تولد دوباره اخلاق و فرهنگ و ارزش های انسانی تحت عناوین مختلف در همه عرصه ها بروز پیدا کرد و همچنین اثرات مذهبی و فقهی بسیاری با اشکال مختلف مورد توجه بیشتر قرار و زمینه بازگشت انسان به خویشتن در این فضا شکل گرفت.

رئیس کمیته ملی المپیک توضیح داد: گذر از دغدغه فردی به دغدغه‌های جمعی، گذر از نگرش مادی به معنوی گرایانه، گذر از جاه طلبی افراطی به حقارت و گذر از احساس امنیت و ناامنی رخ داد و معنویت و خداجویی مردم در جامعه تقویت شد و این نشان می‌دهد که اگر مناسک نیز تهدید شود، عناصر معرفتی کماکان مسیر تعالی خود را در جامعه خواهد پیمود.

وی در مورد اثرات شیوع ویروس کرونا در تغییر نظام آموزشی نیز توضیحاتی را ارائه کرد و گفت: دانش‌آموزان و دانشجویان برای اولین بار نظام آموزشی را در منزل دنبال و اساتید و نظام علمی فضای جدیدی را تجربه کردند.

سیدرضا صالحی امیری در ادامه بیان کرد: با شیوع ویروس کرونا قدرت و سیاست در دنیا به چالش کشیده شد و کشورهایی که مدعی قدرت برتر بودند، توانایی رفع برخی نیازهای خود را نداشتند و در نتیجه دنیا با تغییر مفهوم قدرت و سیاست مواجه شد.

رئیس کمیته ملی المپیک کشورمان با بیان اینکه همه بخش های کشور درگیر فناوری اطلاعات شدند، افزود: اوقات فراغت در بستر جدیدی شکل گرفت، ورزشکاران در منزل تمرین می‌کنند، گفتگو در جامعه افزایش پیدا کرد و همه احساس می‌کنند به دیگران نیاز دارند.

او عملکرد جامعه ورزش خصوصاً فدراسیون‌ها و وزارت ورزش و جوانان در مواجهه با کرونا را مورد تمجید قرار داد و گفت: فدراسیون های ورزشی با تمام توان و با درک شرایط و با فضای جدید تطبیق یافتند؛ بنابراین سه نیاز اساسی در شرایط حاضر، عبور از کرونا و توزیع عادلانه واکسن، ضرورت حضور در رویدادهای شش‌گانه ۱۴۰۰ و در راس آن المپیک و پارالمپیک توکیو، پاسخگویی و تامین نیازهای مالی و بودجه فدراسیون‌ها با فرض تداوم یا عدم تداوم کرونا است و باید به آن توجه کنیم.

صالحی امیری تصریح کرد: تاکنون ۷۶ درصد از اعتبارات کمیته ملی المپیک از سازمان برنامه و بودجه دریافت و سهم فدراسیون‌ها ۱۰۰ درصد پرداخت شده است و حقوق ورزشکاران و افراد بورسیه نیز در زمان مقرر پرداخت می‌شود.

رئیس کمیته ملی المپیک افزود: مبالغی خارج از سهمیه خصوصاً به فدراسیون‌های المپیکی پرداخت شد که فدراسیون کشتی بیشترین و فدراسیون‌های کارگری، دانش آموزی و دانشگاهی کمترین کمک را دریافت کردند.

صالحی امیری از برگزاری چهل و هشتمین مجمع کمیته ملی المپیک در روز یکشنبه پنجم بهمن به ریاست وزیر ورزش و جوانان خبر داد و گفت: در این مجمع گزارش مالی، حسابرسی، گزارش کاروان ٢٠٢٠، شاخص‌های بودجه ۱۴۰۰، گزارش خزانه‌دار، حسابرس، موزه، تاریخ شفاهی و مباحث دیگر مطرح و ارائه خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنانش نقش روابط عمومی در سازمان ها را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: روابط عمومی فدراسیون های ورزشی تصویر سازمان را زیبا و نمایان می کنند و واسط فدراسیون‌ها با افکار عمومی و صدا و سیما هستند، به همین دلیل کمیسیون رسانه را با محوریت مدیرکل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان تشکیل دادیم که در آینده نزدیک انتخابات این کمیسیون برگزار و ١٠ مدیر روابط عمومی از بین ۵۳ مسئول روابط عمومی فدراسیون ها به عضویت این کمیسیون درخواهند آمد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.