چرا محمود فکری حکم اخراج فرشید باقری را صادر کرد؟
داستان برای فرشید باقری متفاوت است و فکری او را در اختیار کمیته انضباطی قرار نداد، بلکه به صورت کلی در اختیار باشگاه گذاشت و به مدیریت باشگاه هم اطلاع داد نیازی به این بازیکن ندارد چون معتقد است باقری هم طاقت نیمکتنشینی ندارد و هم کادر فنی تیم را زیر سؤال برده است و رفتارش میتواند روی سایر بازیکنان تأثیر منفی بگذارد.
جی پلاس؛ فرشید باقری هافبک استقلال در حالی با تصمیم محمود فکری از این تیم اخراج شد که در این فصل کم و بیش در ترکیب آبیپوشان قرار گرفته بود.
خبرورزشی نوشت: فرشید باقری تابستان سال ۹۵ و در زمان سرمربیگری علیرضا منصوریان از تیم صبای قم به تیم استقلال پیوست و به جز مواقعی که مصدوم یا محروم بود در اکثر مسابقات جزو بازیکنان اصلی آبیپوشان به زمین رفت اما در لیگ بیستم که محمود فکری سرمربیگری استقلال را عهدهدار شده، جایگاه باقری متزلزل بوده است. ابتدا به آمار حضور این بازیکن در ۱۰ بازی تیم استقلال در فصل جاری نگاه میکنیم.
هفته اول: استقلال - مس رفسنجان / باقری فیکس بود و در دقیقه ۶۹ جایش را به شیخ دیاباته داد
هفته دوم: فولاد - استقلال / باقری فیکس بود و در وقتهای تلفشده جایش را به متین کریمزاده داد
هفته سوم: استقلال - ماشینسازی / بازی نکرد
هفته چهارم: پیکان - استقلال / باقری در دقیقه ۸۸ به جای مسعود ریگی وارد میدان شد یعنی برای حدود دو دقیقه!
هفته پنجم: استقلال - صنعت نفت / باقری فیکس بازی کرد
هفته ششم استقلال - شهر خودرو / باقری از دقیقه ۶۰ به جای داریوش شجاعان وارد میدان شد
هفته هفتم: ذوبآهن - استقلال / باقری از دقیقه ۸۱ به جای مسعود ریگی وارد میدان شد
هفته هشتم: استقلال - پرسپولیس / بازی نکرد
هفته نهم: گلگهر سیرجان - استقلال / باقری از دقیقه ۶۲ به جای مسعود ریگی وارد میدان شد
هفته دهم : استقلال - آلومینیوم اراک / باقری از دقیقه ۸۱ به جای مسعود ریگی وارد میدان شد
ناراحتی شدید از وضعیت موجود
برای بازیکنی که عادت کرده بود جزو نفرات فیکس استقلال باشد مسلماً سخت است در طول۱۰ بازی پشتسر گذاشته از فصل فقط در یک مسابقه به صورت کامل بازی کند که بازی با صنعت نفت بود و در غیاب وریا غفوری بازوبند کاپیتانی استقلال در بازی فرشید باقری بسته شده بود. در همین ۱۰ هفته پشت سر گذاشته شده باقری به عنوان کاپیتان سوم استقلال در سه بازی از دقیقه ۸۰ به بعد به جای مسعود ریگی که خسته شده بود به میدان فرستاده شد.
این بازیکن یک هفته قبل از دربی و در روز بازی استقلال با آلومینیوم اراک از بین دو نیمه مشغول گرم کردن خود بود و ۱۵ دقیقه مانده به پایان مسابقه از او خواسته میشود برای آماده شدن جهت ورود به میدان از پشت دروازه به سمت نیمکت برود در همین خصوص گفته میشود فرشید که به خاطر بازی نکردن ناراحت بود بابت اینکه قرار است تازه از دقیقه ۸۰ به زمین برود زیر لب مشغول اعتراض به شرایط میشود. ابتدا حنیف عمرانزاده او را دعوت به خویشتنداری میکند و سپس پرویز مظلومی به فرشید تلنگر میزند و میگوید مطیع تصمیم کادر فنی باش و اصلاً حق اعتراض نداری!
فرشید باقری در دیدار استقلال و صنعت نفت
گلهای پرسپولیس و عیب و ایراد گرفتن از تفکرات مربیان
باقری در جریان بازی با پرسپولیس شانسی برای ورود به میدان پیدا نکرد. او که از ابتدا به خاطر بازی نکردن ناراحت به نظر میرسید در نیمه دوم و بعد از گلهای پرسپولیس از تفکرات تاکتیکی مربیان برای این مسابقه و حتی تعویضهای صورت گرفته عیب و ایراد میگرفت و تعدادی از اعضای تیم اظهارنظرهای او را شنیدند و به همکاران فکری انتقال دادند. فردای دربی برنامه تمرینی استقلال به این صورت بود که بازیکنان فیکس ریکاوری انجام دهند و به خانه بروند و سایر نفراتی جلسه تمرین فشرده برگزار کنند. فرشید باقری قبل از شروع تمرین به جمع بازیکنانی که مقابل پرسپولیس فیکس بازی کرده بودند ملحق شد و به مربیانش گفت بهتر است بهخاطر شرایط جسمانیاش ریکاوری انجام دهد و در تمرین فشرده سایر بازیکنان نباشد که با خواسته او موافقت شد و فرشید بعد از نیم ساعت همراه با بازیکنان فیکس تمرین ریکاوری را به پایان رساند و برای استراحت به منزل رفت.
در همین گیرودار فکری کنجکاو شده بود که چرا رفتار باقری مثل سایر نفرات نیست یا به نوعی چرا رفتار طبیعی ندارد که پرویز مظلومی، آرش برهانی، حنیف عمرانزاده و... آنچه در دیدار گذشته از فرشید شنیده بودند را به سرمربی تیم گفتند. فکری که از این اتفاقات بسیار ناراحت شده بود اظهار داشت بعد از بازی با آلومینیوم به صورت اختصاصی با باقری درباره کم بازی کردن یا بازی نکردن صحبت کرده و به او گفته بود چون جزو نفرات قدیمی تیم است رفتارش را در جریان بازی با آلومینیوم نادیده گرفته ولی به خاطر حفظ نظم تیمی استقلال اگر مورد دیگری رخ دهد نمیتواند چشمپوشی کند.
تصمیم نهایی سرمربی استقلال
محمود فکری پیش از این با هر بازیکنی که دچار مشکل شد از حضور در تمرین منع کرد و در اختیار کمیته انضباطی باشگاه قرار داد که شیخ دیاباته، فرشید اسماعیلی، هروویه میلیچ و... نمونههای برخورد انضباطی سرمربی استقلال بودند و بعد از حضور در کمیته انضباطی و عذرخواهی سر تمرین برگشتند اما داستان برای فرشید باقری متفاوت است و فکری او را در اختیار کمیته انضباطی قرار نداد، بلکه به صورت کلی در اختیار باشگاه گذاشت و به مدیریت باشگاه هم اطلاع داد نیازی به این بازیکن ندارد چون معتقد است باقری هم طاقت نیمکتنشینی ندارد و هم کادر فنی تیم را زیر سؤال برده است و رفتارش میتواند روی سایر بازیکنان تأثیر منفی بگذارد.
فرشید باقری در زمان مدیریت احمد سعادتمند قراردادش را با باشگاه استقلال با مبلغ قابلتوجهی تمدید کرد و باید دید این باشگاه برای صادر کردن رضایتنامه یا صدور فسخ قرارداد چگونه با این بازیکن به توافق میرسد. احتمال اینکه باقری برای نیمفصل دوم در یکی از تیمهای شهرستانی به فوتبالش ادامه دهد، کم نیست.
دیدگاه تان را بنویسید